Pa ne moramo opet hibrid raditi.
Ma i naš će se ovih dana obnoviti. Zajebalo ga je toplo vrijeme, igrao i Velež. Samo je belaj što se na onih par mjesta vjerovatno hibrid oštetio. Ali trava sigurno raste brzo i lagano.
Pa ne moramo opet hibrid raditi.
De nam pojasni malo ovo brzo i lagano...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 04, 2021 4:30 pmPa ne moramo opet hibrid raditi.
Ma i naš će se ovih dana obnoviti. Zajebalo ga je toplo vrijeme, igrao i Velež. Samo je belaj što se na onih par mjesta vjerovatno hibrid oštetio. Ali trava sigurno raste brzo i lagano.
Dzezvar je napisao/la: ↑ned sep 05, 2021 11:55 amDe nam pojasni malo ovo brzo i lagano...Leon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 04, 2021 4:30 pmPa ne moramo opet hibrid raditi.
Ma i naš će se ovih dana obnoviti. Zajebalo ga je toplo vrijeme, igrao i Velež. Samo je belaj što se na onih par mjesta vjerovatno hibrid oštetio. Ali trava sigurno raste brzo i lagano.![]()
Sablonsko razmisljanje. Ukoliko si vec bio protiv tih ljudi, a otvoreno si pisao protiv njih i njihovog pristupa radu u Zeljeznicaru, koji je razlog sto nisi ti usao u klub i pokazao svima nama, a Boga mi i njima kako se to radi?Veteran1965 je napisao/la: ↑ned sep 05, 2021 12:34 pmKako ćeš tako reći moj @Leone ne može ništa biti kako treba u Želji. Mora se sve pljuvati dok se neki, da ih ne imenujem ne vrate u klub. Komentariše se klasičan photo shop zeničkog terena, za koji nas treba u principu boliti racku, ali eto traži se svaki i najmanji razlog da se pljucne, i dokaže kako je neko bio u pravu, aneko u krivu, i kako nam nema napretka bez povratka nekih amatera u klub.
Na glas razmišljam .. ne igra, dobro bi nam došao..
Pa tek je otiso
7 tekmi, jednu ušao u igru ... Onako samo ga pominjem, ako nastavi tim tempom...
100 puta sam ponovio da ga ne bih volio vidjeti blizu kluba nikada više, ali je i dalje najtrofejniji u historiji Željezničara. Prema tome zaslužuje mjesto na posteru, ali nemoj majke ti više nikad u klubsamo_plavo je napisao/la: ↑pon sep 06, 2021 1:03 pmE gledaj postera...
Ne mogu da vjerujem da su stavili najvećeg grobara u historiji Željezničara na isto mjesto sa legendama poput Joška Domorockog, Milana Ribara, Ivice Osima...
![]()
FUJ!