Hoće, hoće...
Molim te ne prizivaj grobare kluba...storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 6:04 pmI ko je profitirao u ovome svemu, zapitate li se ikada? Dvije instance. Pitari i gg.ba. Nikako ljudi da napokon vide to. Dvojica se svadjaju, treci profitira, neko je to napisao vec na forumu.
Pitari jer im nismo vise legitimna prijetnja, a gg.ba jer im se dio navijaca vratio tamo jer su povjerovali da ovdje neko kontrolise sta se pise. Meni je tih navijaca iskreno zao, jer znam da je bilo tu dosta iskrenih i dobrih ljudi. Neka se vrate ovdje, svi cemo zajedno nekada na tribinu kada ovo prodje. Bujrum. Proci ce ovo sve.
Necemo ovu pricu razvlaciti i tu cemo stati. Dosta je tu ljudi koji nisu razmisljali svojom glavom, nazalost. Sve je to proces evolucije, ocito nadogradnje koja je morala doci na ovaj nacin. Velika cijena, ali se je ocito i morala platiti.Durgo je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 7:14 pmMolim te ne prizivaj grobare kluba...storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 6:04 pmI ko je profitirao u ovome svemu, zapitate li se ikada? Dvije instance. Pitari i gg.ba. Nikako ljudi da napokon vide to. Dvojica se svadjaju, treci profitira, neko je to napisao vec na forumu.
Pitari jer im nismo vise legitimna prijetnja, a gg.ba jer im se dio navijaca vratio tamo jer su povjerovali da ovdje neko kontrolise sta se pise. Meni je tih navijaca iskreno zao, jer znam da je bilo tu dosta iskrenih i dobrih ljudi. Neka se vrate ovdje, svi cemo zajedno nekada na tribinu kada ovo prodje. Bujrum. Proci ce ovo sve.
Eto molim te... nek ga puse jedan drugom i nek otvore sampanjac usta ih jeb.em sve...
Ko ih yebe storme,nema nikakvog opravdanja.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 7:36 pmNecemo ovu pricu razvlaciti i tu cemo stati. Dosta je tu ljudi koji nisu razmisljali svojom glavom, nazalost. Sve je to proces evolucije, ocito nadogradnje koja je morala doci na ovaj nacin. Velika cijena, ali se je ocito i morala platiti.Durgo je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 7:14 pmMolim te ne prizivaj grobare kluba...storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 6:04 pmI ko je profitirao u ovome svemu, zapitate li se ikada? Dvije instance. Pitari i gg.ba. Nikako ljudi da napokon vide to. Dvojica se svadjaju, treci profitira, neko je to napisao vec na forumu.
Eto molim te... nek ga puse jedan drugom i nek otvore sampanjac usta ih jeb.em sve...
Zato sto su oni otjerali bivsu upravu da bi ovi dosli
Barem neko. Valjda ce ih jos stisnuti muda,ne bi li ovaj poremeceni đilkoš otisao konacno.Durgo je napisao/la: ↑sub apr 03, 2021 8:50 pmhttps://faktor.ba/vijest/ako-mu-nema-ko ... ici/120568
Brrrrr