Tako sto nas "trener" glumi i upravu i trenera a ni o jednom ni o drugom nema pojma.vinston.cercil je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:00 pmMoze li mi neko objasniti kako to da je ekipa prosla dva ciklusa priprema i svakodnevno trenira skupa sa istim terenerom, a nista zivo nisu naucili ?
A mi još lošiji.storm_raider je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:04 pmOvo Sarajevo je lose... malo ih stisnes i gube se.
I kao takvi ne bih se iznenadio da nesto izmuljamo.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:07 pmA mi još lošiji.storm_raider je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:04 pmOvo Sarajevo je lose... malo ih stisnes i gube se.
Ma mescini ovo je gotovo, nema niko muda da nešto pokuša.storm_raider je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:09 pmI kao takvi ne bih se iznenadio da nesto izmuljamo.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:07 pmA mi još lošiji.storm_raider je napisao/la: ↑pon mar 01, 2021 7:04 pmOvo Sarajevo je lose... malo ih stisnes i gube se.
Bolje da nije ni ulazio, izgubio svaku loptu i potencijalni duel. Jos izasao Luka koji je bio najbolji na terenu.Leon_Professional je napisao/la:Zec tek ušao i bježi od duela.
Bježi.