Pobjeda, kakva-takva.
Prve dvije minute smo maestralni bili, sta se desi do neke 70 min, gdje nismo kako treba centra presli..
Bekovi nam plivaju, stoper u vidu Ace, koji zna odigrat ko Nesta, a zna i ko Bogi. Jucer je bio dan da odigra ko Bogi, jako nesiguran, u jednoj situaciji je 2x povratni pas dao igracima Zrinje, za šuta

, panicno izbijanje, ispadanje iz linija i slicno.
Bekovi su nam, ispodprosjecni, meni je fascinantno da smo mi najbolja odbrana po statistici.
Samo onda mogu rec da su druge odbrane katastrofalne.
Amara cu samo pohvalit za dovodjenje Bekrica koji je najstariji igrac u ekipi a najvise se trudi i meda daje, a promasaji su Aco, Blazevic, Jamak.. da ne nabrajam dalje..
Neko napisa volio bi vidjeti Lendrica na krilu, takodjer, naprijed treba bit Luka, Hajric, eventualno Ermin.
Jako losa transfer politika zadnje 2 godine (i ranije je al komentarisem period Amara) gdje imamo hejbet beskorisnih igraca, bez strategije i plana dugo vremena. Par pojacanja mi se svidja, Bojo, Ikic, mozda bi i Vrhovac mogao dobar bit i Luka, ovo ostalo je sve tankosava.
Uopste nismo ubojiti, to je priznao sinoc na pressu, pogledaj ekipu, haman identicna, u napadu samo fali Krpic i Ramovic koji je povremeno igrao.
Ne znam zasto dovodimo fudbalere koji nece igrat il koji ce igrat svaku 6-7 utakmicu, nije to neki talenat u vidu Subasica vec, dedo u vidu Jamaka. Ostavljanje Ermina koji se vec 2 godine sprema, a svaka pauza je najava njegovog povratka koji me dovodi do ludila, a o njegovom bratu ne bih da trosim rijeci, samo Amar je totalno pogubio sve konce.
Ponasa se kao najveca kukavica.
Nema tog voljnog momenta.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim