mamba21 je napisao/la: ↑pet okt 02, 2020 1:57 pm
neroazzuro je napisao/la: ↑pet okt 02, 2020 12:58 pm
Vidi ti nama druga mambe što se malo pravi francuz
Imali smo mi strategiju samoodrživosti i to prilično uspješnu i ti to dobro znaš. Zasnivala se na više osnova ali najznačajniji dio je na transparentnom i zakonitom poslovanju što je osnova za značajnije prihode od sponzora i navijača.
Sve suprotno od ovog što babukina neformalna grupa radi pa se sad žali da eto hudnici ne mogu namaći pare.
Da sad ne elaboriram sve planove jer se ni ja ne sjećam svega, od reklama na sjeveru, osvjetljavanja pomoćnog da se izbjegne plaćanje plastičnog opštini do planova za izgradnju kampa sredstvima od prodaje pomoćnog terena al, naravno, ne ovako netransparentno i preko koljena samo da se rastali.
Samo nam je zapravo falio ili Amar ili strpljenje s drugim trenerom dok taj ne zadobije povjerenje navijača.
Podsjećam te da su pitari bili kineska prćija i kad su igrali Amirom, Memijom i co. za titulu kao i onda kad Kerla odigra rukom i syeba sve, a tad nisu ni bili u igri za titulu nego mi.
Ali eto, daaaaaaj titulu, obećali ste (opet postavljam pitanje jel ikad iko vidio to "obećanje").
I onda dođe babuka sa svojim ultimatumima...
Da se sad ne pravim posebno pametan ali sam bukvalno molio ovdje za razum kad se tjeralo i vidio na šta će ovo izaći. Zato i tebi opet kažem, ni ovo još nije loše šta nas još čeka.
Doduše, "dok je babuka tu ja se ne sikiram!"