Sem Badzaka ja tu ne vidim navijaca Zelje.
Svaki pametan insan bez temeljne revizije kluoskog poslovanja nece se prihavtiti bilo kakvog posla u klubu.AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 29, 2020 10:48 pmGlavni razlog zašto su tu jeste da niko drugi ne želi doć.Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto sep 29, 2020 10:43 pmOdlucuje Ašarace,odlucuje.Dogovara.Znaš šta znaci IMT? Finansijska dubioza u kojoj smo mi je proizašla upravo zaslugom UO.Preduslove za rasprodaju imovine su stekli a to im je i bio cilj od prvog dana.Šta misliš zašto se sad na brzinu zeli tušnuti pomocni teren?Sta misliš o tome zašto ne podnose ostavke i ne napuštaju funkcije i pored katastrofalnih rezultata njihovog rada?Varaš se ako i pomisliš da su tu i dalje samo što vole Zelju.Da ga vole davno bi sidro digli i otplutali.
ziva istina nazalost.da ovakav veliki klub s tradicijom ovo da dozivim Boze dragi steta velika ali nadam se da cemo vrlooo skoro i ovim tzv upraviteljima i jehovi vidjeti ledja.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto sep 29, 2020 11:00 pmSem Badzaka ja tu ne vidim navijaca Zelje.
Sve goli pusikurac.
Durgo je napisao/la: ↑uto sep 29, 2020 10:51 pmNaš najveći problem je što imamo nerelana očekivanja i onda radimo mnoge stvari preko koljena.AsharaK je napisao/la: ↑uto sep 29, 2020 10:48 pmGlavni razlog zašto su tu jeste da niko drugi ne želi doć.Plavi orkestar je napisao/la: ↑uto sep 29, 2020 10:43 pm
Odlucuje Ašarace,odlucuje.Dogovara.Znaš šta znaci IMT? Finansijska dubioza u kojoj smo mi je proizašla upravo zaslugom UO.Preduslove za rasprodaju imovine su stekli a to im je i bio cilj od prvog dana.Šta misliš zašto se sad na brzinu zeli tušnuti pomocni teren?Sta misliš o tome zašto ne podnose ostavke i ne napuštaju funkcije i pored katastrofalnih rezultata njihovog rada?Varaš se ako i pomisliš da su tu i dalje samo što vole Zelju.Da ga vole davno bi sidro digli i otplutali.
Iskreno, nisam ni najmanje zadovoljan ovom upravom. Jedva čekam da im vidim leđa, ali da dođe neko bolji. To nije teško, međutim ne vidim da iko hoće u Želju.
Zato nemoj da pravimo grešku od prošlog puta i još x puta prije.
Nemoj da tjeramo ljude dok nemamo zamjenu, da ne kažem bolju zamjenu.
Zbog tog ima ko će se sada hvatamo za glavu.
ja se ne bih slozio, to je stalni izgovor. Neka se pokupe i odu, pa cemo vidjeti ima li ko. A ima garantujem ti.
Loše radiš posao. Trebao si poslati dovoljno raje sa foruma u Banoviće da se fino skupe i odrade prenos.
Ma mogao je mtel prenosit bar dvije tekme iz Kupa, al eto.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri sep 30, 2020 11:33 amLoše radiš posao. Trebao si poslati dovoljno raje sa foruma u Banoviće da se fino skupe i odrade prenos.
Koliko znam imaju, ne znam da li mogu raditi izvjestajEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri sep 30, 2020 11:42 amMtel ima prava i na kup? Znaci 1921.tv ne moze raditi izvjestaj iz Banovica?
Ako je to istina, pretpostavljam da nema notarski obradjenog ugovora, definisanog roka i nacina vracanja. Za godinu dana Amar napusti Zelju i nekoj novoj garnituri u klubu posalje zahtjev za vracanje duga. Na osnovu cega ce se utvrditi da je on bas dao 200.000 eura? Kako cemo znati da mu nije vraceno vec 190.000 a on tvrdi da mu je isplaceno samo npr. 20.000 eura? Sta ako se za tri godine pojavi informacija da je on taj dug vec prebio kroz neki transfer a i klub mu isplatio dugovanje? Ovo je katastrofalan i poguban nacin vodjenja kluba. Ko bi normalan htio uci u klub nakon ove ekipe???Reha1921 je napisao/la:Tamo pisu da je Amar posudio klubu 200 hiljada eura