https://plbih.ba/premijer-liga-bih/fk-z ... askrsnici/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo je ono o cemu sam jutros pisao,opet pokusavaju navijace predstaviti kao razjedinjene.
Kako se meni ta prica o nekoj "Misketovoj grupi" gadi. Onda vjerovatno ima i "Zujina grupa", "Telibecireviceva grupa"? Blago nama. Covjek se nece vratiti, nikada vise i to dijeljenje navijaca da postoje nekakve imaginarne grupe je odvratno. Vama na dusu. "Aktiviranje imovine" je prodaja imovine i to je i budali jasno. Dobrobit Zelje je jedini interes ovdje. Daj Boze da je Dzubur u odnosu na Misketa i cijelu tu Upravu 1000 puta bolji, niko sretniji od mene ne bi bio.cipiripi je napisao/la: ↑čet sep 24, 2020 3:21 pmNavijači Željezničara (kao što sam i sam) piše na forumu. Ne zelim da me niko involvira niti u jednu imaginarnu skupinu.
Mi koji iznosimo vlastita misljenja a ne (nametnuta) želimo nasem klubu samo najbolje.
Svjedoci smo prije 7-8 godina kada je Gredic rekao da smo kokuzi i da idemo u stabilizaciju, tada smo to prihvatili i sa djecom se do kraja borili za titulu.
Svjedoci smo dolaska nove uprave sa Vukoticem, Nikolicem i Misimovicem kada su ljudi rekli igrat cemo evropske utakmice u Dolini cupova i mi odigrasmo.
Svjedoci smo i otvaranja šampanjca i proslave nekakve, gdje nakon par mjeseci gubimo milione zbog "nemarnosti" i gdje nam je stadion zapusten i oronuo i samo cekamo dan prodaje imovine.
Ja kao navijac želim pomoci svom klubu i stojim mu na raspolaganju ali kao i mnogi koji razmisljaju svojom glavom ne vjerujem ovoj Upravi.
Kada stavimo tas na vagu ipak su prethodne uprave od Gredica i Misimovica vise uradile za nas klub nego ove zadnje na celu sa Selimovicem i Dzuburom. Svak neutralan ce prije biti za SPOSOBNE nego za PODOBNE ljude u upravi i Skupstini.
Stara izreka glasi " ko hoce nadje nacin, ko nece nadje opravdanje". Uvjerena sam da bi SPOSOBNI nasli nacin, dok PODOBNI traze opravdanje za ovu situaciju u kojoj se klub nalazi.
Imaš pogrešan dojam.Navijaci Zelje pokušavaju ukazati na nerad ove uprave a istog momenta ”nekoliko avijaca uprave”ulijecu i krece saga o Misketu.Nevjerovatno kolike im je covjek komplekse nabio.Onda ide ta više ofucana da su jedni Misketovi a drugi Amarovi.Ko biva oni su ok,navijaci smatraju da je sve ok al eto samo ovi Misketovi nam nogu poturaju.95% raje im hebe od A do Z zbog nerada i zbog namjere da tušnu teren a njima i dalje Miske kriv.
Po pojačanjima se da zaključiti a i rekli su da se zahvalio Želji poslije Mladosti.
Govore ljudi svastaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 24, 2020 5:13 pmPo pojačanjima se da zaključiti a i rekli su da se zahvalio Želji poslije Mladosti.