NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 12:36 am
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑ned sep 20, 2020 12:17 am
Semafori su se objavljivali, nemoj misliti da sam zaboravio.
Samo daj post i sve ok. Rekoh ti da ces lako naci, jer ih nemam previse. Do tada si -LAZOV.
Posteno?
Nije to bilo dan poslije već pred slijedeći derbi 5-2. 5.mjeseci je prošlo bilo, ali helem nejse.
@svi ostali:
Ja Amara znam 24.godine, u stanu mi je bio xy puta i vrlo dobro znam koji su mu ciljevi, želje i stavovi. Isto tako vrlo dobro znam koliko je dao svog novca u drugom mandatu, koliko je puta premije/plate iz svog džepa davao, koliki je prosjak bio u drugom mandatu, koga je sve za rukav vukao zbog Želje. Što to nijedan igrač iz drugog mandata, a mnogi daju intervjue ne pljune po njemu, ne kaže ne digne glas. Jel toliko svemoćan da ga se bivši igrači i sad boje toliko da ne smiju ništa reći nakon haman 10.godina? Jel to svaki mediji Amarov pa ne smiju objavit istinu.
Nemojte dječijih fora, i nemojte biti djeca.
Fino sam rekao najveće zasluge za poraze i loše igre idu isključivo njemu, jesi li ih selektirao, jesi li ih odabrao ti onda ti i odgovaraš. I iako ne kožeš ispuniti ciljeve idi dalje, daj otkaz i tjeraj se. Ali te priče kako je tu zbog miliona i para od Zelje i kako više voli pare nemojte prosipati, bar imajte toliko obraza.