Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub sep 12, 2020 1:06 am
fcz je napisao/la: ↑sub sep 12, 2020 12:50 am
Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub sep 12, 2020 12:37 am
I meni su draze te dvije pobjede od njihovih sto stabilnih perspektiva,kako ti navede.
Mi sretni 2 dana u godini a oni 363 i nama je kao bolje... Siguran sam da to samo progovara navijacki inat i pristrasnost, ne moze ti biti draze to sto njih klepimo nego da smo stabilan, jak i bogat klub koji osvaja trofeje i igra dobro u Evropi.
Valjda cemo taj nacin razmisljanja iskorijeniti jer ne vodi nicemu.
Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub sep 12, 2020 12:37 am
Kada se budu najviše ponadali da su završili stvari osjetit ce snagu manijaka.A onda ce iskihati i uplatnice i sve ostalo.
Iskreno se nadam. Pet je do dvanaest. I to ne pet minuta nego pet sekundi.
Manipulacija ti nije strana,nije loše,mozda i prodje ponegdje.U pozadini tvog pisanja je sasvim nešto drugo od brige za Zeljom i njegovim uspjehom.I da debelo ce na svojoj kozi osjetiti svi oni koji se bave kriminalnim radnjama na štetu Zelje.Znaš mnogi misle da su nedodirljivi,dobro uvezani,sa dobrim vezama,politika je tu,razmišljaju proci ce kao i sve ostalo što je prošlo...vidjet’ cemo.
Grijesis dusu brate, Boga mi. Da znas samo koliko mi Zeljo utice na zdravlje, porodicu, sveukupno raspolozenje... Ali hajd'.
Opet kazem, samo daj Boze da tako bude; da vise u nama navijacima kolektivno proradi inat, da oni koji znaju progovore i da svi lopovi, interesdzije i svi ostali koji rovare protiv Zelje usranom motkom budu otjerani.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.