S mačetom
Joj razmisljanja, majko draga.adi172 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:18 pmOtkad je Eric na poštedi sve je upitno. Nije tu niko kriv kakvi toplomjer kakvi protokoli. U svakoj firmi pola zaraženih, svi hladnu lubenicu jeli i klima ih napuhala. Kada prođe ova pošast onda ćemo praviti presjek. Do tada, titula ili ostavka, Jel štenopo. 100 godina ljubavi moje.
Samo privatizacija tj. Investitor nema druge.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:46 pmJoj razmisljanja, majko draga.adi172 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:18 pmOtkad je Eric na poštedi sve je upitno. Nije tu niko kriv kakvi toplomjer kakvi protokoli. U svakoj firmi pola zaraženih, svi hladnu lubenicu jeli i klima ih napuhala. Kada prođe ova pošast onda ćemo praviti presjek. Do tada, titula ili ostavka, Jel štenopo. 100 godina ljubavi moje.![]()
I sta da osvojis tu titulu??Sta da osvojis jos 5 titula sa ovakvom organizacijom? Sta imamo od toga?Neke vece pare od LP?? Pa bolan nama sad da neko da 10mil, to bi se rastalilo, a ne ta "sica" od Evrope!!
POTREBNA JE SISTEMATSKA REORGANIZACIJA KLUBA!!!
Javasluk vise nece proci.
Ne brini ti za njih, ne rade oni nista nepromisljeno. Ne tjeraju nas bezveze,znaju da je sve na njihovoj strani.
Ali evo sta da se igralo kod nas, dodju cifuti, mi ih testiramo i kazemo ima ih 7 zarazenih, mi ne zelimo igrati protiv vas, vek iz drzave? Ko na kraju garantuje u validnost i sigurnost tih testova kad ih vrsi ministarstvo drzave domacina?Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 10:50 pmNe brini ti za njih, ne rade oni nista nepromisljeno. Ne tjeraju nas bezveze,znaju da je sve na njihovoj strani.
I da se Sejo makne iz kuhinjeAsharaK je napisao/la:Suma sumarum, ako nas ujutro istjeraju iz drzave, imamo pravo zahtjevati utakmicu na neutralnom terenu?
Ne ozbiljno, i Kosovari i Slovan su imali odgodjene utakmice, al je bio problem sto su opet dovodili zarazene. Valjda napokon malo dignemo glas.
Ako su i Slovan i Kosovari dobili priliku da igraju utakmicu ponovo, zasto ne bi dobili i mi
Sve je ovo planski, napadamo grupe EL, a ligom cemo da se prosetamoLeon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:22 pmMi bi i da profitiramo od ovoga. Bilo bi lijepo![]()
Vece su sanse da ih sutra dobijemo s Pekicem kao kapitenom nego da nama UEFA izadje u susret.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 11:22 pmMi bi i da profitiramo od ovoga. Bilo bi lijepo![]()