Upravo to, slazem se. Jasan pokazatelj da mi organizacije i jasan plan u vrijeme epidemije nismo imali. Nestručnost i nesposobnost uz javašluk u Upravnim strukturama došla je ponovo do izražaja,nažalost.santakuruz je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 7:55 pmKlub da je ozbiljan a igraci da su profesionalci, postojao bi pravilnik/krizni plan koji strogo igracima zabranjuje sve aktivnosti koje nose sa sobom veci rizik za zarazu (kafici, okupljanja, nargile, derneci...). Mjesec dana prije euro tekme stroga kontrola postivanja mjera, samoizolacija i obavljanje samo neophodnih aktivnosti (treninzi i utakmice). Neodgovorno ponasanje klub kosta stotine hiljada KM. Neko mora biti odgovoran. I ja po cijeli dan sjedim u kancelariji sa maskom, pazim gdje idem i izbjegavam bilo kakav nepotreban kontakt. Vodim racuna jer znam da svojim neodgovornim ponasanjem mogu zaraziti desetine ljudi u firmi u kojoj radim sto moze dovesti do zatvaranja i na kraju do otkaza ljudima ili smanjenja plata.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Uefa dala zeleno svjetlo za odigravanje sad ako ovi ne zele vjerovatno ce biti 0-3
Logika normalnog insana da ako ostale ekipe iz pl I regiona imaju jednog ili nijednog zarazenog a mi 10, da smo apsolutno zakazali u tom segmentu I to neozbiljnoscu, kurcoboljom I nedisciplinom. Sami smo se svrstali u rang mladosti I ovih ostalih klubova Sto imaju hejbet zarazenih jer su poluamateri. Pitari, borac I zrinjski nemaju problema SA koronom.
Pa valjda ćemo dobiti pare svejedno igrali ili ne, to je UEFA, nije naš kriminalni savez.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 26, 2020 8:14 pmSabrat ćemo se samo da pare dobijemo bez tih para nas nema niđe. Što je najgore, ovakvo razmišljanje vjerovatno nas je i dovelo do ovog.
Pa jel ja treba da obezbijedim plate igracima? Zna se ciji je to posao. I za to isto neko treba da odgovara.igla je napisao/la:Kako ćeš im išta zabranit naredit, kad im ne znaš reći hoće li plate biti općenito.