kako brate kada je svaki balon bio a ljudi imaju dvometrase...
**** te korner i majka...
Pa druže peto je kolo, mi prvi, apsolutni favoriti, finansijska situacija loša, legle pare od donacija, idealna prilika za takvo nešto. Naravno ne mora značiti ništa, ali nakon ovakve utakmice svašta prolazi kroz glavu.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:01 pmDe ba pusti tu pricu, pa 100 nam je godina, zar fkt mislis da bi se neko zajebavao na taj nacin sa titulom. Ja Amara ne krivim sekunde za ovo, i ja bih isto odabrao ofanzivnu postavu, da uvalim 2 do poluvremena i odmaram. Ali picke koje su istrcale na teren, niti trce niti se krecu, Aco levat ko da protiv benzeme igra. A to je sve kurcobolja i potcjenjivanje.
I dzaba sad i kazne i prica i psovanje. Nista nece promijeniti cinjenicu da smo zijanili.
I nikad ovako titulu uzeti necemo, dok god gubimo od mladosti, veleza i ostalih kuci kada se sezona odlucuje
Pomnozilo se brate jasta,eno imas na oficijelnoj u komentarima dobra svota pravo.blueboy je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:04 pmPa druže peto je kolo, mi prvi, apsolutni favoriti, finansijska situacija loša, legle pare od donacija, idealna prilika za takvo nešto. Naravno ne mora značiti ništa, ali nakon ovakve utakmice svašta prolazi kroz glavu.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:01 pmDe ba pusti tu pricu, pa 100 nam je godina, zar fkt mislis da bi se neko zajebavao na taj nacin sa titulom. Ja Amara ne krivim sekunde za ovo, i ja bih isto odabrao ofanzivnu postavu, da uvalim 2 do poluvremena i odmaram. Ali picke koje su istrcale na teren, niti trce niti se krecu, Aco levat ko da protiv benzeme igra. A to je sve kurcobolja i potcjenjivanje.
I dzaba sad i kazne i prica i psovanje. Nista nece promijeniti cinjenicu da smo zijanili.
I nikad ovako titulu uzeti necemo, dok god gubimo od mladosti, veleza i ostalih kuci kada se sezona odlucuje
Ima li Zeca gdje? Spremnost na 87%...loadingSrcezelje je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:09 pmPomnozilo se brate jasta,eno imas na oficijelnoj u komentarima dobra svota pravo.blueboy je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:04 pmPa druže peto je kolo, mi prvi, apsolutni favoriti, finansijska situacija loša, legle pare od donacija, idealna prilika za takvo nešto. Naravno ne mora značiti ništa, ali nakon ovakve utakmice svašta prolazi kroz glavu.Kospa je napisao/la: ↑pet avg 21, 2020 9:01 pm
De ba pusti tu pricu, pa 100 nam je godina, zar fkt mislis da bi se neko zajebavao na taj nacin sa titulom. Ja Amara ne krivim sekunde za ovo, i ja bih isto odabrao ofanzivnu postavu, da uvalim 2 do poluvremena i odmaram. Ali picke koje su istrcale na teren, niti trce niti se krecu, Aco levat ko da protiv benzeme igra. A to je sve kurcobolja i potcjenjivanje.