Kako se zove njihov Kosorić?
Trenirali Juričić Erić i Zecavlami97 je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 8:42 pmZna li iko išta za Erića? Evo pola mjeseca prehlađen.
Pred utakmicu sa Radnikom:
Šerbo je otkrio da je Filip Erić dobio temperaturu prije dva dana, ali da se sada dobro osjeća, no nije se željelo ništa rizikovati i on će u narednom kolu biti u sastavu.
Propustio Radnik, Borac i Slobodu.
Ova za Zeca je posebno za mustuluka. Dajem mu jos jednu sansu, zbog maste cisto.struja je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 9:01 pmTrenirali Juričić Erić i Zecavlami97 je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 8:42 pmZna li iko išta za Erića? Evo pola mjeseca prehlađen.
Šerbo je otkrio da je Filip Erić dobio temperaturu prije dva dana, ali da se sada dobro osjeća, no nije se željelo ništa rizikovati i on će u narednom kolu biti u sastavu.
To mi je drago čuti. Naročito za Erića, jer je protiv Veleža odlično branio i imao baš mnogo posla. Bit će nam potreban u Haifi.struja je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 9:01 pmTrenirali Juričić Erić i Zecavlami97 je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 8:42 pmZna li iko išta za Erića? Evo pola mjeseca prehlađen.
Bas nam malo fali.
U mom okruženju su svi takvi i ima nas puno. Nimalo nismo glupi, a sprenni smo za Želju dati mnogo. Treba nam pozitivne priče i da se svi pokušamo uključiti da pomognemo koliko možemo našem Želji.storm_raider je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 10:17 pmBas nam malo fali.Drago mi je da ima raje kao sto si ti, to mislim zbog svega...
i mi se igramo sa vatrom..vrate se oni dodju novi sta ces...struja je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 9:01 pmTrenirali Juričić Erić i Zecavlami97 je napisao/la: ↑pon avg 17, 2020 8:42 pmZna li iko išta za Erića? Evo pola mjeseca prehlađen.