Nisam ušao u razmatranje, niti sam kontaktiran od strane Komisije. Neću kao pojedinci, prozivati Klub i spoticati ga na svakom koraku, nego se i dalje stavljam na raspolaganje i nastavljam sa radom mimo klubskih sttruktura.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 10:41 amGospodine Admire, najavio si bio da ces se prijaviti na Skupstinu, pa mozes li nam napisati kako je to proslo, da li si u Skupstinskom Odboru? Pomazes li Zeljeznicaru na taj nacin?
Pretpostavljam da će biti tako, a evo i zašto:Dominic je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 11:30 amVracanje u trenazni proces imenovanih igraca s prvim timom ne znaci nista dok se ne produzi ugovor. Ovim gestom, po meni, oni su samo ohrabreni da ponovo sjednu za sto.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 11:09 amKoliko je dobar prelazni pokazuje i ovo vraćanje Keme i Sinana.
Nije očito kako je trebalo.
Al te poslo ovih danaavlami97 je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 1:13 pmPretpostavljam da će biti tako, a evo i zašto:Dominic je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 11:30 amVracanje u trenazni proces imenovanih igraca s prvim timom ne znaci nista dok se ne produzi ugovor. Ovim gestom, po meni, oni su samo ohrabreni da ponovo sjednu za sto.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 11:09 amKoliko je dobar prelazni pokazuje i ovo vraćanje Keme i Sinana.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku." - Amar Osim
Da. A lijepa vijest danas da Sinan pocinje protiv Svinjskog!avlami97 je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 1:13 pmPretpostavljam da će biti tako, a evo i zašto:Dominic je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 11:30 amVracanje u trenazni proces imenovanih igraca s prvim timom ne znaci nista dok se ne produzi ugovor. Ovim gestom, po meni, oni su samo ohrabreni da ponovo sjednu za sto.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 11:09 amKoliko je dobar prelazni pokazuje i ovo vraćanje Keme i Sinana.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku." - Amar Osim
Ma ti samo lupaj malo ko dolazi. I boli te k. Moze ti se.AdmirA je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 12:32 pmNisam ušao u razmatranje, niti sam kontaktiran od strane Komisije. Neću kao pojedinci, prozivati Klub i spoticati ga na svakom koraku, nego se i dalje stavljam na raspolaganje i nastavljam sa radom mimo klubskih sttruktura.Glas Razuma je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 10:41 amGospodine Admire, najavio si bio da ces se prijaviti na Skupstinu, pa mozes li nam napisati kako je to proslo, da li si u Skupstinskom Odboru? Pomazes li Zeljeznicaru na taj nacin?
Takvi ko ti uvijek bojkotuju članske, a i tekme (osim kad je Evropa ili derbi)
Pa cim ti igra igrac koji nije prosao pripreme sa ekipom,umjesto nekoga ko je proljevao znoj na istim,to ti je najbolji argument u prici o narusenoj atmosferi u ekipi...
Tako je. Svaka castFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 2:55 pmPa cim ti igra igrac koji nije prosao pripreme sa ekipom,umjesto nekoga ko je proljevao znoj na istim,to ti je najbolji argument u prici o narusenoj atmosferi u ekipi...
Zamisli kako se mustafa osjeca danas....
Al jbg valja pojest sva svoja govna koja je sam nasrao....
Futbooooollllll
Mustafa je toliki kvalitet da Stanić ulazi umjesto Zajmovića, a ne on. Stanić, halo!Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub feb 15, 2020 2:55 pmPa cim ti igra igrac koji nije prosao pripreme sa ekipom,umjesto nekoga ko je proljevao znoj na istim,to ti je najbolji argument u prici o narusenoj atmosferi u ekipi...
Zamisli kako se mustafa osjeca danas....
Al jbg valja pojest sva svoja govna koja je sam nasrao....
Futbooooollllll