Slazem se, definitivno!Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 06, 2020 7:03 amhttps://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9080749140
Mislim da nema osobe na stadionu a da ne zna za ovog momka.
Ovo je grehota, i nadam se da mu preko foruma možemo pomoći za neki stan bar mjesec-dva.
Ja evo nekih 20-ak i kusur godina sam uz Želju i ne znam jesmo li ikad imali te pare i za tu svrhu. Ali smo nekad imali ljude da namaknu, jer dosta je love u opticaju istina ali ne legne sve na račun kluba 1.januara već pristiže tokom čitave godine. Osnovni posao nekih bi trebao da znaju raspolagati sredstvima, koje imaju i koje će imati kako da se krpimo.
Ma profesionalna je samo na papiru. A kakvi amateri igraju u njoj govori podatak da od rata pa do danas možda da je 1% igrača iz nje uspjelo nešto vani. Pod nešto mislim na ozbiljnu karijeru u ozbiljnim klubovima. Većinom ko god ode eto ga nazad za pola godine. Ako ne nazad onda mijenja klubove svake sezone kad ljudi vide kakvi su to igrači.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri feb 05, 2020 9:43 pmMa takva nam liga debilna. Ne znam kako je uopće i profesionalna.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri feb 05, 2020 9:41 pmKako se mi uvijek zakacimo na ove debilne zavrzlame
Doduše baš i nas hoće ove zavrzlame![]()
Davno je Amar rekao "e ako je on pojačanje onda smo se pojačali". Samo što neki ne žele ili neće (namjerno ili ne nebitno) skontati da nije svaki igrač pojačanje. Ustvari ispostavi se na kraju da malo koji to bude...
Organizovati kolektivnu molitvu, da se svi skupa pomolimo Svevišnjem da ga sačuva. Jer ovaj tim sa njim može i do titule. Bez njega nema ni europe
Zar nije bio u domu na pofalicima ?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 06, 2020 7:03 amhttps://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9080749140
Mislim da nema osobe na stadionu a da ne zna za ovog momka.
Ovo je grehota, i nadam se da mu preko foruma možemo pomoći za neki stan bar mjesec-dva.
Mrtav ozbiljan, a dat cu ti i obrazlozenje.
Kad smo mi to imali 200 hiljada eura za pojacanja i to u svakom trenutku da mozemo dati? Vrati se u realnost. Klub zivi od transfera igraca, evrope, sponzora, navijaca. Nisu klub samo igraci, moras dati plate i ljudima u administraciji itd. Budzet kluba nije 10 miliona pa da se moze ostavljati sa strane. U kakvim uslovima egzistira klub ovo trenutno je cisto prezivljavanje a tako je u biti uvijek i bilo..cipiripi je napisao/la: ↑čet feb 06, 2020 12:25 pmMrtav ozbiljan, a dat cu ti i obrazlozenje.
Ja i zena kada primimo platu odredjenu svotu novca odvajamo za kucni budzet. Iz tog budzeta se finansiraju mnoge stvari, poput racuna, skolovanja, hrane i slicno.
Jedan dio sredstava ide za ustedjevinu, jedan dio sredstava ide za godisnji odmor, jedan dio sredstava ide za rate kredita.
FK Zeljeznicar je klub koji ima godisnji budzet koji se vjerovatno planira na osnovu prihoda i rashoda. U to m budzetu bi morale biti najvaznije stvari za jednu tekucu godinu, poput plata, rekonstrukcije stadiona,komunalnih i tekucih troskova, a izmedju ostalog i transfer politike kluba
Ako u tom budzetu nema stavka koja se DIREKTNO odnosi na transfere u dva prelazna roka u toku godine onda smo mi "kuca" tj KLUB koji zivi od danas do sutra.
Nadam se da sam ti sada objasnio koliko je bio ozbiljan moj post.
Lijepo je to, i pohvalnocipiripi je napisao/la: ↑čet feb 06, 2020 12:25 pmMrtav ozbiljan, a dat cu ti i obrazlozenje.
Ja i zena kada primimo platu odredjenu svotu novca odvajamo za kucni budzet. Iz tog budzeta se finansiraju mnoge stvari, poput racuna, skolovanja, hrane i slicno.
Jedan dio sredstava ide za ustedjevinu, jedan dio sredstava ide za godisnji odmor, jedan dio sredstava ide za rate kredita.
FK Zeljeznicar je klub koji ima godisnji budzet koji se vjerovatno planira na osnovu prihoda i rashoda. U to m budzetu bi morale biti najvaznije stvari za jednu tekucu godinu, poput plata, rekonstrukcije stadiona,komunalnih i tekucih troskova, a izmedju ostalog i transfer politike kluba
Ako u tom budzetu nema stavka koja se DIREKTNO odnosi na transfere u dva prelazna roka u toku godine onda smo mi "kuca" tj KLUB koji zivi od danas do sutra.
Nadam se da sam ti sada objasnio koliko je bio ozbiljan moj post.
E ako je to F5, opravdano
Pazi sad kad ode kod kona ili Zrinjski, Borac, Tuzlu i postane hyper igrac za ovu ligu, jos ce nam presuditii u nekoj utakmici.
Bolan kakav talenat i Asim Zec