sahmat je napisao/la: ↑čet jan 30, 2020 12:42 am
Zeba, Bogi, Tuce, Stana, Jamak i mnogi drugi na čelu sa Amarom su veoma zaslužni zašto smo najtrofejniji klub u BiH i zašto mnogi imaju komplekse.
Nije Željo osnovan 2015. godine, pa da su ovi igrači pljuju i nazivaju svakakvim imenima, malo respekta prema njima.
Najgore sto sam pusio istu pricu i ja sam. Jebote posumnjao sam u Mulalica da je podmetao Odovicu, zato sto je to neko ovde napisao. Kssnije su pokazali prava lica, isti ti sto su pisali i danas pisu.
Poslije Mulalica, dolazi spasioc Kostic. Meni tad malo postaje cudno, kako je moguce da Kostic vidi ono sto Edis ne vidi koji je milion godina tu. Posumnjah u njegovu ljubav prema klubu,dodje Slovenac i zavoli Zelju. Kriv ja sto gledam trening, pa ko zadnja picka virim ispod one zavjese, jer nije problem smetam igracima interes kluba u pitanju.
Svi staju u odbranu Zeljine djece jer je Osmankovic u pitanju.. Zeljina djeca su se najvise bvrijedjala bas ovde Zeric nsrkoman, Veca pust golove neko dogovorio penal, a on se u kontrs stranu baca. Kriv Veca jer je rekao da Kostic veze nema pa pusta golove. Ali on ti je iz slicne mahale kao i Zera, mozda se i drogiraju. Pojedem i tu govno.
Bogi, Stana retardi blago receno.. Vraca ih Petrovic, hladno popisa procedure sve raspusti sto su strucnjaci skautirali, u prevodu ne bi vam pustio Lazics i Secerovica da imalo vrijede.. Sadikovica i co da ne spominjem..
Dolazimo do Zebe, Bekrica ma sta ce navikli kod Amara da su zvijezde, njihov fudbal je umro.
Zeba prije toga najbolji igrac lige. Bekric ode stariji iz Zelje, razvali nas u Mostaru. Bukvalno namjesti tri gola za tri minute,mi u soku normalno. Sta ce rumeni? Zrinski osvoji titulu zbog Bekrica jer je jebeni doktor, zabio je ove sezone nama, Sarajevu golove to je majstorija ziva.
Iskrenk ne zelim ga u Zelji. Ali je oprostaj zasluzio zbog tri titule prvaka drzave, i mislim ds je jedsn kup osvojio. Za mnoge vedete tipa Graovca, Zakarica, Stevanovica.... Bekric je Zeljo koliko god to neko ne prihvatio. Zeba, Bekric, Stilic su za mene najbolje desetke na svijetu u svojim periodima kad su igrali.