Malo bi se dotakao ovog nekog straha od Zrinjskog i pojacanja koja dovodi.
Meni to vise izgleda kao efekat prepadanja protivnika,nego sto bi uistinu oni bili bas tako jaki.
Klasicno gomilanje igraca,koje je ggotovo uvijek imalo kontra efekat.
U krajnjem slucaju ne moze ih 18 biti na terenu,vec 11.
To sto ce imati sirinu,moze biti dobro,ali generalno kad uigravas ekipu,ne mozes ti puno odstupati i rotirati. Evo nesto slicno su oni radili ljetos,pa su imali dosta losu polusezonu. A ono sto su radili 4 godine prije toga su bili minimalne izmjene sastava.Ai pored svih tih pojacanja,ni jedno nisu klase Stilica i Zeca.
Sto se nas tice,vidjecemo poslije tih popara sta ce biti i kako cemo se pojacati.
Obzirom na najave Kraja price,fata me strah da je to to.

.
Salim se ,osim te odbrane,fali nama i dobro krilo i drugi napadac.
Po samoj igri se vidjelo dosta napredka,ali i onih par kikseva,se pokazali sve nedostatke ekipe,tako da to moramo rijesiti na sto je moguce bolji nacin.
Najvece pojacanje za nas bi bio spreman Ermin Zec.
A hoce li se to konacno desiti niko ziv ne zna. Veseli puno zuji a malo meda daje. Zaim je opjevan lik u pjesmi Zabranjenog pusenja.Ko igra za raju...
Uzmemo li u obzir i pitare i Borac,koji je najvece pojacanje dobio u Dodikovom finansirajnju,bice svega tu,ali opet sam misljenja da nama samo par stvari fali da napravimo prevagu u odnosu na ostale.
Jer zaista smo igrali najljepsi fudbal i vidjelo se dosta raznovrsnosti,koje nismo godinama vidjeli,a vala ni u predhodnim Amarovim mandatima nismo bas umirali u nekoj ljepoti od igre.
Nadam se da ce to Amar sve poslozit kako samo on zna.
P.S.Hajd ba gavrane sapni raji ko je popara.
3 dana muntam zenu da je napravi. Kaze ne zna ona ta jela. Nemoj me jos i ti zajebavat.