Sva prica o taktici, spicevima tehnicarima krkanima staje ovde...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 9:49 amMa cim je Bogi tu nema tu hajra, lik kile ne moze vise i kod penala njemu je igrac pobjegao.
Svaki nas kiks kod kuce on je igrao, hvala mu za sve ali je doslo vrijeme da kaze dosta je.Kospa je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 1:05 pmSva prica o taktici, spicevima tehnicarima krkanima staje ovde...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 9:49 amMa cim je Bogi tu nema tu hajra, lik kile ne moze vise i kod penala njemu je igrac pobjegao.
Da imamo problema u realizaciji znamo još od septembra. Kako nećeš imati kad imaš jedno i po krilo. Uvjeren sam da je to glavni razlog slabe realizacije. Nejasno mi je što Amar nije ljetos doveo dobro krilo i što sad ne pruži šansu nekome mlađem, gori ne mogu biti od Asima, Dženana i ostalih. Krpić nije problem, iako sam ponekad nezadovoljan njegovom igrom.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 4:24 pmOve 3 tekme sto smo kiksali na Grbavici smo imali preko 40 suteva od toga preko 20 u okvir gola, ocigledno je problem u realizaciji
Čuj...zabrana prometovanja KRUPNIM I OPASNIM PREVOZOM tokom vikenda...Elegant je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 11:18 amFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 11:15 amTreba biti posten pa reci onako kako jeste.
Najavljeni radovi oko postavljanja krova za 25.11.
Hajd bio neradni dan,danas treba ocekivati iste.....
Ja ih ocekujemIako u FK Željezničar nisu osjetili potrebu javno objaviti i objasniti odgodu početka radova, kako saznaje Reprezent.acija.ba razloga za brigu nema, jer su radovi odgođeni samo za nekoliko dana.
Konkretno do kašnjenja je navodno došlo zbog zabrane prometovanja krupnim i opasnim prevozom tokom vikenda i praznika Dana državnosti BiH zbog čega nisu mogli biti prebačeni elementi konstrukcije krova za istočnu tribinu Grbavice. Najvažnije je da u konačnici ne bi trebao biti ugrožen rok izgradnje koji su najavili iz Upravnog odbora FK Željezničar – 31. januar 2020. godine.
Za izvođača radova FK Željezničar je ranije putem tendera izabrao kompaniju GMC d.o.o. iz Usore, Bosna i Hercegovina, a ukupna vrijednost radova iznosi 816.739,23 KM sa uključenim PDV-om. Sredstva za natkrivanje istočne tribine obezbjeđena su od strane evropske asocijacije UEFA, a posredstvom FS BiH.
Po meni je problem što imamo staru, skupu i nezbalansiranu ekipu kako po kvalitetu tako i po godinama. Uglavnom, imamo masu veznjaka, dok na ostalim pozicijama imamo npr. samo jednog špica ili samo jednog lijevog beka (primarne pozicije). Ekipu treba izbalansirati po pozicijama, kvalitetu i godinama.kvalitet je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 5:34 pmDa imamo problema u realizaciji znamo još od septembra. Kako nećeš imati kad imaš jedno i po krilo. Uvjeren sam da je to glavni razlog slabe realizacije. Nejasno mi je što Amar nije ljetos doveo dobro krilo i što sad ne pruži šansu nekome mlađem, gori ne mogu biti od Asima, Dženana i ostalih. Krpić nije problem, iako sam ponekad nezadovoljan njegovom igrom.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 4:24 pmOve 3 tekme sto smo kiksali na Grbavici smo imali preko 40 suteva od toga preko 20 u okvir gola, ocigledno je problem u realizaciji
Ma misle da postoji bolji koji bi igrao u našoj ligi...za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 6:44 pmako se ne varam, pricate o najboljem strijelcu lige iz prosle sezone i prvom strijelcu tekuce sezone
O losem bas losem napadacuza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 6:44 pmako se ne varam, pricate o najboljem strijelcu lige iz prosle sezone i prvom strijelcu tekuce sezone
Džekosahmat je napisao/la: ↑uto nov 26, 2019 6:32 pmSad ispade Krpić bolji od Adilovića, Bajića, Hodžića, ko da je Ibrahimović pa svako malo uradi neki potez koji fascinira svijet, Krpić igra zato što nemamo rezervnog napadača, momak je loš i to baš loš, htjeli to priznati ili ne. Sve pokazuje njegova igra, više smeta nego što je koristankakav je to napadač gdje moraš imaati barem 5 šansi da bi zabio jedan gol
Još jednom Siniša ako zaplače bit će bolji od svih bekova koji su igrali skoro pa 100 godina za naš klub. Cirkusant.