Nije to bas njihovo dobro djelo.....na gotiva su konja uzjahali.Durgo je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 4:30 pmNama je ova tuzba sluzila samo da se "umire" ljudi... svi smo znali da je za ku.rac ta prica...
Posljedica ne odlaska u evropu je ogromna... digao se kredit da se daju plate igracima... TO JE NAJVECI GUBITAK NASEG KLUBA od pocetka 2019
Nadam se da ce poceti praviti stadion ... da mi je vise vidjeti taj krov na istoku.... barem da vidim jednom dobro djelo ovih ljudi...
Nema kod mene pristupnica. Ja sam lider neformalne grupe i ja biram ljude. Bez obzira na sve...razmislit ću.
Nemoj majke ti da oni koga tuze, vidimo kako im to ide.mamba21 je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 4:29 pmZnaci savez nije kriv.
Na dva krivca smo dosli. Banka ili osoba u klubu koja je odgovorna bila za tu uplatnicu. Neko od ove dvije strane mora namiriti ogromnu stetu koja je nanesena klubu.
Ako misle da je banka, neka odmah sutra pokrenu tuzbu protiv njih da vidimo sta je u pitanju.
Ako uprava podnese ostavke, steta ce se sama namiriti? Po prici oni su bivsi, sta mi imamo od toga?
Za sve ti hvala Amare(uprava).....
Ovaj post, na zalost, oslikava nasu realnost.TOJEMOJTIM je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 3:45 pmhajmo sad ozbiljno...ko je pešto? ko je gredić? ko je ustamujić? ko je ovaj novi direktor? ko je ovaj novi generalni sekretar? ko je onaj pitar iz travnika što nam je predsjednik bio? ko je ovaj novi predsjednik? ko su ti ljudi? šta im je zajedničko? da grade preko Želje svoje ime...poneki od njih i ima para ali nema ugled, nema autoritet...došli su preko stranke i tala do vikendice ali da li su nešto stvorili, kreirali? nešto što ne rezultira ličnom koristi? nešto vrijedno za društvo, za zajednicu? jesu li ti ljudi mangupi, lafovi, borci, vjerujemo li im, jesu li hrabri i pošteni...ko su ti ljudi? i sad nam kao nejasno kako su mogli čobanske fore prodavati oko tužbe i sl.
da skratimo, "No name" u biznisu (ne mislim ja na neke tender biznismene), našli Želju da uzmu još para, da se pojave na nekom portalu pored trenera i ekipe kad se uzmu pitari.
Lična promocija - lični interesi! Takvi ne odustaju lako od svojih pozicija u talu, u medijskom prostoru, u ego tripu - takvi laju, kradu, podmeću.
i sad neko konta da će biti nekih mangupa, lafova koji nose Želju u srcu da prljaju ruke sa njima. Neće! to je bar moja pretpostavka.
ovo što ću sada reći nije mi baš lako ali tako mislim: neka Željo i propadne kada ga nismo znali čuvati, braniti. Sve što treba da se desi neka se desi. Jer nije Željo zaslužio da ga ove konjokradice seoske ovako ofiraju i razvlače ko ova skupina aktuelna.
Premija od 40.000 za izlazak u evropu je sramota i direktna finansijska steta po klub, ali to je drugi par cipela. Ne treba srat u vezi licence i tu mijesat bivse, ovi su imali 3 mjeseca da plate sve, nikad se i nigdje ne placa odma nakon presude, barem ne u BiH.Brkoo je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 5:00 pmCuj odbacili smo sistem..![]()
![]()
Ima li ovdje navijaca kluba koji ce reci da su i prosli zasrali sto su uopste i doveli debelu ublehu na nasu klupu, dali mu odlicnu platu i jos mu obecali premije za izlazak u evropu(), kasnije nisu zeljeli da mu isplate premiju a krivci su i mnogi sadasnji koji nisu na vrijeme uplatili i tako nas ostavili bez evrope i bez novca od te evrope. U biti, zestoko obrukali klub i jedni i drugi..
Što ste svi navalili na Amara? Ima čovjek pravo na premiju za izlazak u Evropu, premiju za osvojeni Kup, premiju za osvojenu titulu. Tako je bilo i u prva dva mandata, tako je i sada.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 5:05 pmPremija od 40.000 za izlazak u evropu je sramota i direktna finansijska steta po klub, ali to je drugi par cipela. Ne treba srat u vezi licence i tu mijesat bivse, ovi su imali 3 mjeseca da plate sve, nikad se i nigdje ne placa odma nakon presude, barem ne u BiH.Brkoo je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 5:00 pmCuj odbacili smo sistem..![]()
![]()
Ima li ovdje navijaca kluba koji ce reci da su i prosli zasrali sto su uopste i doveli debelu ublehu na nasu klupu, dali mu odlicnu platu i jos mu obecali premije za izlazak u evropu(), kasnije nisu zeljeli da mu isplate premiju a krivci su i mnogi sadasnji koji nisu na vrijeme uplatili i tako nas ostavili bez evrope i bez novca od te evrope. U biti, zestoko obrukali klub i jedni i drugi..
Želiš reći da je Misimović i prethodna uprava krivi za ne dobijanje licence ? , a ne ova naša nesposobna uprava na čelu(zna se koga) što nisu u stanju da ispune najjednostavniju uplatnicu ? Ma hajte molim vas . Ne branim prijašnju upravu, ali nisu ni 1% krivi za trenutnu situaciju. Zna se ko je glavni i odgovorni krivac , a sistem smo imali , ali Bošnji je mrsko malo da se strpi, daj mu odmah sve.Brkoo je napisao/la: ↑čet okt 31, 2019 5:00 pmCuj odbacili smo sistem..![]()
![]()