Ne mozemo biti domacinizeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:00 pmSutra izvlacenje kupa, ako budemo domacini onda igramo tri utakmice zaredom na Grbavici srijeda-subota-srijeda, super stvar radi atmosfere, rezultata, a i zaradicemo fino.
Otkud to ? Koliko sam ja upucen, ne postoje apsolutno nikakva pravila u kupu tj. ne postoje nosioci i ti uslovi domacinstva, prosle godine sa sirokim u gostima prvo kolo, mozda se promijenilo sta, a i moguce da grijesim.AsharaK je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:01 pmNe mozemo biti domacinizeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:00 pmSutra izvlacenje kupa, ako budemo domacini onda igramo tri utakmice zaredom na Grbavici srijeda-subota-srijeda, super stvar radi atmosfere, rezultata, a i zaradicemo fino.![]()
nove propozicije takmicenja, imas na stranici saveza...zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:18 pmOtkud to ? Koliko sam ja upucen, ne postoje apsolutno nikakva pravila u kupu tj. ne postoje nosioci i ti uslovi domacinstva, prosle godine sa sirokim u gostima prvo kolo, mozda se promijenilo sta, a i moguce da grijesim.AsharaK je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:01 pmNe mozemo biti domacinizeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:00 pmSutra izvlacenje kupa, ako budemo domacini onda igramo tri utakmice zaredom na Grbavici srijeda-subota-srijeda, super stvar radi atmosfere, rezultata, a i zaradicemo fino.![]()
cikazubo je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 11:54 amTreba ga drzati odgovornin za sve sto ce se sa Željom u buducnosti desiti, u svakom segmentu, od sportskog, poslovnog do infrastrukturnog.ublehas je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 11:44 amNema potreba da se Amar razapinje zbog dresova. Sigurno nije njegova ideja niti ih je on radio.
Istina, doveo je ove ljude i tada smo ga razapinjali (sa pravom), ali nije baš da se za sve pita.
Osim toga siguran sam da je doveo ove jer nije mogao naći bolje.
E sad postavlja se pitanje zašto nije mogao raditi sa ljudima koji su dokazano bili bolji a koji su bili prije ovih.
Amara treba držati odgovornim za rezultate ekipe, a oni su u ovom trenutku odlični.
Ako se Željo podigne na svakom planu, to ce biti na krilima i novcima koji su dobijeni rezultatima na sportskom terenu, dakle direktna zasluga Amara, ali ako klub kroz godine krene stagnirati na svim nivoima, odgovornost je takodje iskljucovo Amarova, jer je on radio na odstranjivanju strukture koja je te konce van terena znala da drzi, te je zamijenio grupom ublehasa.
Nek mu je sretno a i nama svima.
HvalaAsharaK je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:19 pmnove propozicije takmicenja, imas na stranici saveza...zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:18 pmOtkud to ? Koliko sam ja upucen, ne postoje apsolutno nikakva pravila u kupu tj. ne postoje nosioci i ti uslovi domacinstva, prosle godine sa sirokim u gostima prvo kolo, mozda se promijenilo sta, a i moguce da grijesim.
"Kod žrijeba parova šesnaestine i osmine finala, ekipa iz nižeg stepena takmičenja je domaćin utakmice,
a modalitet ovog žrijeba će utvrditi Komitet. Također, u šesnaestini finala se ne mogu sastati ekipe koje nastupaju
u BHT Premijer ligi BiH."
Tako ti na mene a ja obraz svoj založim za tebe, šta obraz i glavu na panj sam ponudio braneći tvoju ljubav prema Želji.
Napravili smo mi gresku. Svjesni smo toga da ovo nismo trebali uraditi. Nekima se svidjelo, pa ce kupiti dres. Razumijem kada mi Željovci kritikujemo to, jer se to tice nase kuce.teteac8684 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:44 pm"Ali, da se jedan klub sa tim bavi? Nekako je to ispod dostojanstva kluba koji za dvije godine slavi stogodišnjicu postojanja. Kluba koji je nekad bio i na udarima raznih sistema, kluba kojem je u ratu spaljeno sve osim obraza i časti, kluba koji se podigao bukvalno iz pepela, kluba koji opet postao značajno ime bosanskohercegovačkog sporta i kluba koji zajedno sa FK Sarajevo igra najveći derbi u državi."
"Jer i ja sam jedan od onih „bolesnika“ iz pjesme Zaranjenog pušenja, koji je prvo rek'o Željo, pa tek poslije rek'o tata. A upravo tu ljubav koju je na mene prenio moj pokojni otac, ja sam prenio na djecu i sada je prenosim na unučad. I nema te kiše, snijega ili ćuskija da me spriječe da budem uvijek uz voljeni klub." - Autor tekstamamba21 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:49 pmNapravili smo mi gresku. Svjesni smo toga da ovo nismo trebali uraditi. Nekima se svidjelo, pa ce kupiti dres. Razumijem kada mi Željovci kritikujemo to, jer se to tice nase kuce.teteac8684 je napisao/la: ↑čet sep 12, 2019 12:44 pm"Ali, da se jedan klub sa tim bavi? Nekako je to ispod dostojanstva kluba koji za dvije godine slavi stogodišnjicu postojanja. Kluba koji je nekad bio i na udarima raznih sistema, kluba kojem je u ratu spaljeno sve osim obraza i časti, kluba koji se podigao bukvalno iz pepela, kluba koji opet postao značajno ime bosanskohercegovačkog sporta i kluba koji zajedno sa FK Sarajevo igra najveći derbi u državi."
Ali sta mediji ovoliko pisu o ovome? Ne sjecam se da je iko napisao clanak kad se selimovic slikao pred srusenim zapadom i da je pisao o dostojanstvu nekom. Pitarska su to posla, samo neka portali pisu. Napisite i da je Amar rekao da nismo ni blizu maksimuma, a primili ste peticu. Brzo ce novi derbi.
Jesi to ranije izasao iz Banovica?
Majke im se kriminalne najebem
Tako nam i treba kad smo picke, svi kolektivno. Umjesto da odemo pred savez mi pametujemo po drustvenim mrezama. Dok se mi koljemo izmedju sebe oni otvoreno idu protiv naseg kluba. Koji je to klub dobio suspenziju tribina zbog baklji? Dok drugi pjevaju fasisticke pjesme, ubacuju sve i svasta na teren, prolaze bez kazni ili sa minimalnim kaznama, itd, nama zbog baklji zatvaraju tribinu. Tako nam i treba kad smo picke. Nek nas karaju i dalje..