Eh da je uzet Svinjski i da odjebemo uhljupe. Slavio bi 14 dana!
Manijaci su jedini koji nikad nisu zakazali i kad bi ih na terenu pratili 50% uvijek bi bili prvaci.Qooler je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:30 pmManijaci i svi mi na tribinama su i šesti, sedmi, osmi, deveti, deseti, jedanaesti, a tek onda i dvanaesti igrač.blueboy je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:25 pmKad nekog prvi put pobijediš na njegovom terenu stvarno ne treba tražiti mane, ali treba reći da se debil ne može onako ponašati u zadnjoj minuti dok su ostali krv ispišali da daju ta dva gola. Ono je bio samo pokušaj šlihtanja navijačima, pa da je dao gol mi bi svršavali 7 dana kakav je majstor i tako zaboravili njegovo konstantno propuštanje treninga i utakmica.
Ja ću reći da su i pored pobjede na terenu igrač utakmice bili Manijaci. Braćo svaka vam čast!
Molim vas da ne padamo u euforiju i ne nabijamo pritisak da se mora dobiti Zrinjski, jer ako ne dobijemo opet ćemo kritikovati sve i svakoga.
Još vas molim da ovih 7 dana do utakmice prestanemo s raspravama Amar-Miske i da se fokusiramo na to da napunimo Grbavicu i tako damo svoj doprinos i još jednom pokažemo da smo najbolji.
Mi da njih ne nosimo 90 minuta, borili bi se često za opstanak.
ma to je zbog tog njegovog uleta, a nikako zbog toga sto je iz zavidovica ili tuzle. to je sasvim nebitno. svi smo mi Zeljo.AsharaK je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:13 pmMa brate neka ga proziva, i zasluzuje prozivanje. Postovi su mu stvarno nigdje veze nakon pobjede. Al mi je muka za citanje jer se proziva na toj osnovi.ISB87 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:08 pmraja sa strane se gotivi. ne proziva niko tu, normalnu, raju. on samo pljuje. belaj na utakmici, igra solidna. a on opet pljuje.
raja sa strane se ne treba uvrijediti, njima je sve skuplje, treba vise vremena. svaka cast! nikson ga proziva zbog tog uleta a onda on kao sa informacijama svim mogucim, najpametniji.
i na kraju krajeva ovaj forum nije misljenje svih navijaca Zeljeznicara.
bravo Zeljo, bravo Manijaci.
Potrefio sam pravi Doboj danas, iako sam se pripijo malo, malo vise, al okej![]()
Stana legenda bezbeli hahahahahaha.... STANICU SRDJANE NAPUSI SE KURCINE x35 ...
Ozenio se u Austriju, ceka bebu uskoroCURVA je napisao/la:Sta je bilo?
A uhvatila ga na bebu nije on htio al eto kad ga nije na vrijeme izvadio yebi ga. Zato sad navija za Red Bull Salzburg
Mozda ga zato i Željo slabo zabija.
Ljubi brat,evo dodjoh do kuce,Aladine napusi se crncu
Evo selam te gavranCURVA je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 10:19 pmPratio sam mu ja mamu 20 godina bila mi kona hahaplavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 10:16 pmZna li neko od ovih sto prate omladince ovaj Varesanovic sto ode u seriju c valjal cemu?