Imao je.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:19 ammoguce, hvala, a je li istina da je imao ponudu iz turske ?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 7:43 amNije istina, Alispahic je daleko najlosiji po performansama, pa onda E. Zec. Nisam se zelio ukljucivati ranije, ali to sto ti je taj "izvor" za Sinana napricao nije istina. Sinan je veliki Zeljovac i jedva ceka da zaigra.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:11 amDobro druze smiri se, onda ocigledno da su slagali nekog od nas, ja i nisam rekao da je 100% istina nego da vjerujem svom izvoru. Kad vec pricas sa Sinanom pitaj ga jel istina da ima sedmicama najlosije rezultate koji se geldaju iz onog uredjaja s kojim treniraju.
Qooler je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:37 amEvo ovako...jedna ideja. Je li neko blizak raji 1921?
Pošto su oni već registrovani kao neko pravno lice, a imaju dovoljno povjerenja od svih nas. ja predlažem da ako oni mogu otvore jedan podračun kod sebe da polako počnemo skupljati donacije za jug pa da ga otvorimo za 100-goišnjicu kluba
Mjesečno, svak po 5 ili 10 KM i da krenemo u to.
Smatram da su ti momci najbolja stvar oko Želje trenutno i da je svaka KM sigurna kod njih, za razliku od klubskih računa, jer sm ovidjeli šta se desilo sa parama omladinskog pogona, sve prebačeno za plate.
Šta kažete da ih neko kontaktira i da otvore podračun i da krenemo u to. Nije bitno koliko skupimo, siguran sam da će dobro doći kad tad za izgradnju juga?
Ako ima ko da sa njima to vidi.
I pitari jesu za Bilinog i Zenicu. Ovo je plavi grad!DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:42 amoglasili se Bordo (homoseksualci) prijatelji, opet im Željo kriv što nemaju stadiona, u usta im se poserem lažljiva...
http://www.bordoprijatelji.ba/2019/07/2 ... -sarajevo/
Braca,ovdje su desetorica. Nema 11. Fali ti jedan veznjakCURVA je napisao/la: ↑sri jul 24, 2019 11:43 pmBraca moj ,evo sta da napisemo kad pomislim ko igra muka me uhvati ,samo jos da Vedrana vratimo na gol i da muka bude potpunaevo 11 koji ce igrati u Kaknju Eric ,stevanovic,stanic,osmankovic,sipovic,hajdarevic ,mesa,veseli,zec i zajmovic .Glavu dajem da ova ekipa pocinje i sta ocekivati od ovih 11 slagera
BoooooooommmmmmmAnalitičar1921 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:37 amAko neko danas najavi nekakav novi potpis ili boom, a ne bude do kraja dana ništa, ODMAH GA IZBRISATI SA FORUMA, SUSPENDOVATI DO KRAJA ILI BILO ŠTA URADITI SAMO DA SE NE POJAVLJUJE OPET.
Smijemo se ovom njihovom obavjestenju i oglasu pitara a trebali bi biti svjesniji da ni mi vise nemamo podrsku vlasti,kantona,grada,saveza u vidu finansiranja projekata kao sto smo imali prije godinu dana.
Sjajna idejaQooler je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:37 amEvo ovako...jedna ideja. Je li neko blizak raji 1921?
Pošto su oni već registrovani kao neko pravno lice, a imaju dovoljno povjerenja od svih nas. ja predlažem da ako oni mogu otvore jedan podračun kod sebe da polako počnemo skupljati donacije za jug pa da ga otvorimo za 100-goišnjicu kluba
Mjesečno, svak po 5 ili 10 KM i da krenemo u to.
Smatram da su ti momci najbolja stvar oko Želje trenutno i da je svaka KM sigurna kod njih, za razliku od klubskih računa, jer sm ovidjeli šta se desilo sa parama omladinskog pogona, sve prebačeno za plate.
Šta kažete da ih neko kontaktira i da otvore podračun i da krenemo u to. Nije bitno koliko skupimo, siguran sam da će dobro doći kad tad za izgradnju juga?
Ako ima ko da sa njima to vidi.