El_Nino je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:22 amPoklopila me ekipa, nije mi ni do čega. Gubimo bodove i dalje na Grbavici, igramo isto, sezone otpisana nije ni počela. Ovo mi je zadnji šamar.
Samo ne znam šta se mora desiti da se i vi poklopite, imate li obraza poslije svega.
Vrijeđanje forumaša da bi se opravdao babuka, pa onda kad ne bude ništa od vaših opravdanja, vi i dalje tu glasni i gordi kao da ste pokupili svu pamet svijeta i kao da ste upravu.
Da imate obraza vi se ne bi javljali i poklopili biste se nakon svega ovoga.
Ma bježi eto uživajte, do pljuvača je.
Ali je izgubio dva boda sto je vrlo losePlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amJedno pitanje? Sponzori utakmice koliko uplacuju novca, zna li neko otprilike?
Racunam da je Zeljeznicar zaradio od prodaje karata i sponzora za utakmicu 50-60 milja. Sto nije nimalo lose.
Nazalost da. Ali smo stvarali prilike, imali suteva, kornera, posjed lopte, kondiciono do kraja solidni bili, ja vidim pomak u igri. Ali ne treba naglo davati misljenje, sacekajmo 5-6 kola, pa cemo vidjeti gdje smo.sajo10 je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amAli je izgubio dva boda sto je vrlo losePlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amJedno pitanje? Sponzori utakmice koliko uplacuju novca, zna li neko otprilike?
Racunam da je Zeljeznicar zaradio od prodaje karata i sponzora za utakmicu 50-60 milja. Sto nije nimalo lose.![]()
Svi znaju da smo usli sa skoro istim igrackim kadrom i opet im cudno ako smo kiksali. A uopste nije tako lose izgledalo.Plavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:43 amNazalost da. Ali smo stvarali prilike, imali suteva, kornera, posjed lopte, kondiciono do kraja solidni bili, ja vidim pomak u igri. Ali ne treba naglo davati misljenje, sacekajmo 5-6 kola, pa cemo vidjeti gdje smo.sajo10 je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amAli je izgubio dva boda sto je vrlo losePlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amJedno pitanje? Sponzori utakmice koliko uplacuju novca, zna li neko otprilike?
Racunam da je Zeljeznicar zaradio od prodaje karata i sponzora za utakmicu 50-60 milja. Sto nije nimalo lose.![]()
e onda super to je odlično možda smo i pobijedili treba to provjeriti. Fantastično nema dalje u tilulu ne sumjnamoPlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:43 amNazalost da. Ali smo stvarali prilike, imali suteva, kornera, posjed lopte, kondiciono do kraja solidni bili, ja vidim pomak u igri. Ali ne treba naglo davati misljenje, sacekajmo 5-6 kola, pa cemo vidjeti gdje smo.sajo10 je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amAli je izgubio dva boda sto je vrlo losePlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:38 amJedno pitanje? Sponzori utakmice koliko uplacuju novca, zna li neko otprilike?
Dobro izvini, do mene onda. Nemam mišljenje, čekam mejl od ovog što mi naređuje šta da pišem.Zeljo je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:27 amEl_Nino je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:22 amPoklopila me ekipa, nije mi ni do čega. Gubimo bodove i dalje na Grbavici, igramo isto, sezone otpisana nije ni počela. Ovo mi je zadnji šamar.
Samo ne znam šta se mora desiti da se i vi poklopite, imate li obraza poslije svega.
Vrijeđanje forumaša da bi se opravdao babuka, pa onda kad ne bude ništa od vaših opravdanja, vi i dalje tu glasni i gordi kao da ste pokupili svu pamet svijeta i kao da ste upravu.
Da imate obraza vi se ne bi javljali i poklopili biste se nakon svega ovoga.
Ma bježi eto uživajte, do pljuvača je.![]()
Ma ti stvarno nisi normalan. De mi reci molim te, cime sam te uvrijedio? Ko pravda babuku, hajde nadji bar jedan moj takav post. I u kakvu me to grupu ubacujes, nisam ja ni amarovac ni misketovac, za razliku od tebe ja imam svoje misljenje.
RokElsner44 je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:44 amSvi znaju da smo usli sa skoro istim igrackim kadrom i opet im cudno ako smo kiksali. A uopste nije tako lose izgledalo.Plavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:43 amNazalost da. Ali smo stvarali prilike, imali suteva, kornera, posjed lopte, kondiciono do kraja solidni bili, ja vidim pomak u igri. Ali ne treba naglo davati misljenje, sacekajmo 5-6 kola, pa cemo vidjeti gdje smo.
[/quote
Uporedi proslu sezonu, kad zadnjih pola sata nisu mogli disati, ovo je vec neki napredak. Da ne pricam za 90.min jedan sut na gol.
Mislim da rezultat dolazi samo teskim radom, vise treninga, bolja igra, samim tim i rezultat.
Stari ako se nadas tituli, onda si bas optimista. Nas problem je ili crno ili bijelo, sredine nigdje, nijanse sive ni na mapi. Sanse da ova ekipa osvoji titulu su ravne NLO iznad Sarajeva...qwertz1921 je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:45 ame onda super to je odlično možda smo i pobijedili treba to provjeriti. Fantastično nema dalje u tilulu ne sumjnamoPlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:43 amNazalost da. Ali smo stvarali prilike, imali suteva, kornera, posjed lopte, kondiciono do kraja solidni bili, ja vidim pomak u igri. Ali ne treba naglo davati misljenje, sacekajmo 5-6 kola, pa cemo vidjeti gdje smo.
pa onda zasto otjerase proslu upravu kada necemo ganjati titulu. Oni prije koji god su zaboli me neka stvar ali su zadali zadacu osvojili 1 kup i dva puta bili drugi i do kraja se borili za titulu a ovi su dosli sa parolom ''mi smo Željezničar'' nisamo zadovoljni sportskim segmentom jer smo mi football club clab a nismo gradjevinska firma. Pa staPlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:56 amStari ako se nadas tituli, onda si bas optimista. Nas problem je ili crno ili bijelo, sredine nigdje, nijanse sive ni na mapi. Sanse da ova ekipa osvoji titulu su ravne NLO iznad Sarajeva...qwertz1921 je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:45 ame onda super to je odlično možda smo i pobijedili treba to provjeriti. Fantastično nema dalje u tilulu ne sumjnamoPlavanacija je napisao/la: ↑ned jul 21, 2019 12:43 am
Nazalost da. Ali smo stvarali prilike, imali suteva, kornera, posjed lopte, kondiciono do kraja solidni bili, ja vidim pomak u igri. Ali ne treba naglo davati misljenje, sacekajmo 5-6 kola, pa cemo vidjeti gdje smo.
Ja bi bio zadovoljan Evropom i da jos mladjih igraca ubacimo u prvi tim. Da se gradi kostur ekipe za dvije sezone kad bude stogodisnjica kluba.
Da krivo mi je sto nismo pobjedili, ali iskreno vec sam navikao ns nerijesene i poraze na Grbavici, da se ne ppnavljamo.