Čuj ne bi igrao prije Alispahića.Minjore je napisao/la: ↑pet jul 19, 2019 8:38 pmGolman ?
Sinisa -Kemo -Bogi - Pavic
Dado - Bojo
Zec a- alispahic- veseli
Krpic
Ramovic ima laksu upalu tetive al mislim da opet ne bi igrao prije Mese. Ocekujem da makar posjed lopte bude mali veci nego prije jer imamo 3 klasicna vezna koja nismo imali od jeseni. Borac ima strasan vezni red i mnogo su opasni poslije prekida.
Alispahic umjesto Dade, i Ramovic iza Krpica.El_Nino je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 12:11 amČuj ne bi igrao prije Alispahića.Minjore je napisao/la: ↑pet jul 19, 2019 8:38 pmGolman ?
Dado - Bojo
Zec a- alispahic- veseli
Krpic
Ramovic ima laksu upalu tetive al mislim da opet ne bi igrao prije Mese. Ocekujem da makar posjed lopte bude mali veci nego prije jer imamo 3 klasicna vezna koja nismo imali od jeseni. Borac ima strasan vezni red i mnogo su opasni poslije prekida.
Da li je još jedno uhljebljenje i guranje na pomolu kao slučaj Bogi / Rodin
On je napisao da ne bi opet igrao prije Meše.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 12:24 amAlispahic umjesto Dade, i Ramovic iza Krpica.El_Nino je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 12:11 amČuj ne bi igrao prije Alispahića.Minjore je napisao/la: ↑pet jul 19, 2019 8:38 pmGolman ?
Dado - Bojo
Zec a- alispahic- veseli
Krpic
Da li je još jedno uhljebljenje i guranje na pomolu kao slučaj Bogi / Rodin
Yebo citanje,gdje je kafa
ABD. Ja bih bio zadovoljan i sa trudom. Da se potucemo (pa i bukvalno ako treba) sto bi rekli, ali posteno.