zeljeznicka21 je napisao/la: ↑pon jun 24, 2019 1:00 am
Mislim da cemo najvise problema imati u zavrsnici, neefikasnost nam je ogroman problem, pored Krpica nema niko ko redovno daje golove, kad njega stane nema ko zabit, po meni nam treba neki veznjak koji moze zabiti 8-9 golova u sezoni, neki igrac ala zeba, bekric, pa i svraka (mislim na takav tip igraca, a ne da neko od njih trojice dodje)
I naravno stoper pod moranje
Slažem se s prvim dijelom, to sam i ja pominjao.
S drugim dijelom se ne slažem. Teško je toliko očekivati od veznjaka, jedino ako nije 10 a mi imamo Sinana na 10, Alispahića. Ja bih rekao da tih 10 golova mora dati krilo, ala Zakarić ili asistirati 10 puta ala Stevanović. Trenutno mi nemamo takvo krilo.
A ja bih veznjaka ala Blagojević da može prenijeti loptu, da može diktirati tempo. Vidimo Argentinu koja ima napad boli glava, ali igra je za kc i pate se jer im vezni red ne valja.
Po meni je vezni red ključ ekipe. I stvarno ne mogu biti optimističan za sljedeču sezonu ako ostane ovaj vezni red. Em smo vidjeli da su loši, em je otišao najbolji igrač iz takvog lošeg veznog reda jer kad Šaban nije igrao osjetilo se itekako pa kakav god da je Šaban.
Zato se nadam da će Amar tu dovesti pravog igrača. Također i krilo i štoper.
To je nekih 3 igrača koja su nam neophodna i igrači koji ako budu prava pojačanja mogu našu igru unaprijediti mnogo, mnogo. I tek tad bih se mogao nadati nečemu većem.
Drugi napadač nek bude Ermin pa da možemo i rezultat ganjati s ofanzivnijom formacijom.