100%. I on bi trebao biti svjestan toga. Ako bude loša sezona i njega ćemo tjerati, to svi znamo. Ako najavi na zvaničnoj presici da NE idemo na titulu, je*avat ćemo mu mamu i pritom ćemo oboriti negativne rekorde kad je u pitanju posjeta.sejo je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 10:06 pmSve cemo vidjeti u ovoj sezoni, ja mislim da je ovo zavrsni ispit za njega, il ce na kraju bit legenda ili kamatar.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 9:58 pmBoga mi je upitno i njegovo trenersko znanje,ako cemo iskreno.
Evo ti 2 fakta za to:1.Ekipa mrvicu nije napredovala u igri,otkako je on dosao.Zlobnici ce reci da smo igrali i losije nego jesenas;
2.I dalje igra istu formaciju i ima isti stil igre kao i kad nas je vodio prvi put prije 18-19god!!
Svaka cast za uspjehe,ali ako se ne prilagodjavas i radis na sebi,os stare slave neces zivjeti-nigdje!!
Realno kod nas u ligi je PRAVIO haos, razvaljivao igricu i konkurente, ostale timove koje je u karijeri vodio objektivno rečeno, nikakav konkretan uspjeh nije napravio.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:29 pmko imalo sumnja u trenerske sposobnosti Amara Osima, neka mi oprosti, ali on je budala
o drugim ligama ne zelim ni da pricam, nit je relevantno, a i logicno da je ovdje dosta bolji jer zna ligu u dusu, objektivno Amar nikad nije dovodio neke zvijezde ili neka napuhana imena, tako i ocekujem ovaj put, dovest ce 5-6 anonimusa, i od njih napraviti sigurno 2-3 igraca, po tome je uvijek bio poznat, ova druga polusezona je bila cisto krpljenje i usteda para, i opet je imao bolji omjer bodova po utakmici nego u prvoj polusezoni (sto doduse nije nesto tesko), ne znam , prizeljkujem sezonu 2009/2010, ni tada nije bilo para, pola ekipe cinili propali alkoholicar, uopste lijepo nismo igrali, ali titula se uzela, to je ono sto krasi Amara, uvijek je stvarao kompaktibilnu i sloznu ekipu sto je puno bitnije od kakvih kvazi pojacanjaplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:37 pmRealno kod nas u ligi je PRAVIO haos, razvaljivao igricu i konkurente, ostale timove koje je u karijeri vodio objektivno rečeno, nikakav konkretan uspjeh nije napravio.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:29 pmko imalo sumnja u trenerske sposobnosti Amara Osima, neka mi oprosti, ali on je budala
Sad za sad ovo što nas je vodio, vrlo, vrlo, vrlo tanko. S obzirom da smo doveli golmana na postojecu ekipu, napustaju nas dvojica. Mozemo ocekivati samo jos tanje.
Objektivno.
Kakva ba najava titule, pa kad smo najjaci bili nismo najavljivali titule. Sa druge strane, ta titula i kad bi dosla, mogla bi samo doci uz neki ogroman komercijalni kredit. On ako misli ostati legenda Zelje mora pojesti vlastito govno a on to nece uraditi nikad. Provesce jos 6 mjeseci u klubu i otici ce ko zadnji jadov popljuvan od svijukvalitet je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:36 pm100%. I on bi trebao biti svjestan toga. Ako bude loša sezona i njega ćemo tjerati, to svi znamo. Ako najavi na zvaničnoj presici da NE idemo na titulu, je*avat ćemo mu mamu i pritom ćemo oboriti negativne rekorde kad je u pitanju posjeta.sejo je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 10:06 pmSve cemo vidjeti u ovoj sezoni, ja mislim da je ovo zavrsni ispit za njega, il ce na kraju bit legenda ili kamatar.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 9:58 pm
Boga mi je upitno i njegovo trenersko znanje,ako cemo iskreno.
Evo ti 2 fakta za to:1.Ekipa mrvicu nije napredovala u igri,otkako je on dosao.Zlobnici ce reci da smo igrali i losije nego jesenas;
2.I dalje igra istu formaciju i ima isti stil igre kao i kad nas je vodio prvi put prije 18-19god!!
Svaka cast za uspjehe,ali ako se ne prilagodjavas i radis na sebi,os stare slave neces zivjeti-nigdje!!
On ima samo jednu opciju. Najaviti borbu za trofeje i osvojiti titulu. Sve drugo mu neće proći. Imao je 6 mjeseci da radi bukvalno šta hoće. Sad se to mijenja.
Da li ti stvarno mislis da mi sa ovim timom i ovom situacijom u klubu mozemo primirisati konama i laznim?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:50 pmo drugim ligama ne zelim ni da pricam, nit je relevantno, a i logicno da je ovdje dosta bolji jer zna ligu u dusu, objektivno Amar nikad nije dovodio neke zvijezde ili neka napuhana imena, tako i ocekujem ovaj put, dovest ce 5-6 anonimusa, i od njih napraviti sigurno 2-3 igraca, po tome je uvijek bio poznat, ova druga polusezona je bila cisto krpljenje i usteda para, i opet je imao bolji omjer bodova po utakmici nego u prvoj polusezoni (sto doduse nije nesto tesko), ne znam , prizeljkujem sezonu 2009/2010, ni tada nije bilo para, pola ekipe cinili propali alkoholicar, uopste lijepo nismo igrali, ali titula se uzela, to je ono sto krasi Amara, uvijek je stvarao kompaktibilnu i sloznu ekipu sto je puno bitnije od kakvih kvazi pojacanjaplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:37 pmRealno kod nas u ligi je PRAVIO haos, razvaljivao igricu i konkurente, ostale timove koje je u karijeri vodio objektivno rečeno, nikakav konkretan uspjeh nije napravio.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:29 pmko imalo sumnja u trenerske sposobnosti Amara Osima, neka mi oprosti, ali on je budala
Sad za sad ovo što nas je vodio, vrlo, vrlo, vrlo tanko. S obzirom da smo doveli golmana na postojecu ekipu, napustaju nas dvojica. Mozemo ocekivati samo jos tanje.
Objektivno.
Bas to, nadam se da cemo imat dobar start, onda cemo imat sigurno pun stadion i ko zna, mozda fakat titulu uzmemo na krajukvalitet je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:36 pm100%. I on bi trebao biti svjestan toga. Ako bude loša sezona i njega ćemo tjerati, to svi znamo. Ako najavi na zvaničnoj presici da NE idemo na titulu, je*avat ćemo mu mamu i pritom ćemo oboriti negativne rekorde kad je u pitanju posjeta.sejo je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 10:06 pmSve cemo vidjeti u ovoj sezoni, ja mislim da je ovo zavrsni ispit za njega, il ce na kraju bit legenda ili kamatar.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 9:58 pm
Boga mi je upitno i njegovo trenersko znanje,ako cemo iskreno.
On ima samo jednu opciju. Najaviti borbu za trofeje i osvojiti titulu. Sve drugo mu neće proći. Imao je 6 mjeseci da radi bukvalno šta hoće. Sad se to mijenja.
e ako nam je to sreca, dabogda vazda nesretni bili, kakav crni Zahirovic, trebamo se stiditi koliko smo para na ublehu bacili
mislim da ne mozemo, mislim da smo nekonkurentni uz mogucnost iznenadjenja, ali Amar je tu jedina karika koja mi uljeva nadu i u koju vjerujem, ako neko moze izvuci maksimum i ako neko zna uzimati titule onda je to definitivno onDurgo je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:55 pmDa li ti stvarno mislis da mi sa ovim timom i ovom situacijom u klubu mozemo primirisati konama i laznim?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:50 pmo drugim ligama ne zelim ni da pricam, nit je relevantno, a i logicno da je ovdje dosta bolji jer zna ligu u dusu, objektivno Amar nikad nije dovodio neke zvijezde ili neka napuhana imena, tako i ocekujem ovaj put, dovest ce 5-6 anonimusa, i od njih napraviti sigurno 2-3 igraca, po tome je uvijek bio poznat, ova druga polusezona je bila cisto krpljenje i usteda para, i opet je imao bolji omjer bodova po utakmici nego u prvoj polusezoni (sto doduse nije nesto tesko), ne znam , prizeljkujem sezonu 2009/2010, ni tada nije bilo para, pola ekipe cinili propali alkoholicar, uopste lijepo nismo igrali, ali titula se uzela, to je ono sto krasi Amara, uvijek je stvarao kompaktibilnu i sloznu ekipu sto je puno bitnije od kakvih kvazi pojacanjaplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri jun 12, 2019 11:37 pm
Realno kod nas u ligi je PRAVIO haos, razvaljivao igricu i konkurente, ostale timove koje je u karijeri vodio objektivno rečeno, nikakav konkretan uspjeh nije napravio.
Objektivno.
E jesi nasao koga ces pitati.On ne zna je krenuo ili skrenuo.@CurvA se sprema za paradu
Bice nas par milja garant. Na kraju ce zavrsiti u Holivudu na Ilidzi