Povedi ga kuci ako ti je dobar, a dobices i Sanela uz njega gratis.tibetanac je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:18 pmUdavi lik nekim doskocicama valjda misli da je pametan. Prica se o Bekricu koji je osvojio 2 titule sa Zrinjskim, zabio nekoliko vaznih golova i kazem da ne bi bio losa opcija da uleti s klupe kad zagusti lik prica o Adilovicu i kako nije odgrao utakmice u 3 godine. Kakve veze ima jedno s drugim?
Da ga neznam reko bi pitarCURVA je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:20 pmnego brate kakav si sa Dananomtibetanac je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:18 pmUdavi lik nekim doskocicama valjda misli da je pametan. Prica se o Bekricu koji je osvojio 2 titule sa Zrinjskim, zabio nekoliko vaznih golova i kazem da ne bi bio losa opcija da uleti s klupe kad zagusti lik prica o Adilovicu i kako nije odgrao utakmice u 3 godine. Kakve veze ima jedno s drugim?![]()
![]()
ok javi mi u pp sta smijem napisati da se ne ljutis na menefanaticZeljin je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:21 pmPovedi ga kuci ako ti je dobar, a dobices i Sanela uz njega gratis.tibetanac je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:18 pmUdavi lik nekim doskocicama valjda misli da je pametan. Prica se o Bekricu koji je osvojio 2 titule sa Zrinjskim, zabio nekoliko vaznih golova i kazem da ne bi bio losa opcija da uleti s klupe kad zagusti lik prica o Adilovicu i kako nije odgrao utakmice u 3 godine. Kakve veze ima jedno s drugim?
Moguce, toliko ne znam.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:16 pmZvanično nije, nezvanično jeste.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:06 pmblueboy je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 4:43 pmŠto se tiče licence to niko ne zna, evo danas sam pričao sa jednim članom stručnog štaba i oni pojma nemaju dobijamo ili ne dobijamo. Ono što se zna je da nas je prije par dana na sjednici zavalio pitar Maid Delić koji je glasao protiv nas. Da je glasao za nas bilo bi 4-2 u našu korist i licenca bi bila tu. S obzirom da će on vjerovatno opet glasati protiv nas i da imamo dva člana komisije iz RS-a koji su sigurno protiv nas teško ćemo dobiti licencu.
Nije uopste doslo do glasanja u nasem slucaju, sjednica je odgodjena prije glasanja.
Lud si ako si vjerovao do sada, a da vratimo i Zajku. A ustvari on je Amaru obrusio sta ima Murinjo, nega on nece
Upravu si, al to je bilo prije 20 godina, sad se igra totalni fudbal, nema titule bez ekipe koja zna igrati futbol i koja je ofanzivna i koja ima posjed...al dobro mi smo jos na nivou borbenosti, izaci boriti se poginuti ovo ono rat puska...Zaka je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 3:37 pmDruže, odbrana donosi titulu, dobra odbrana čini čitavu ekipu sigurnijom, a glavni u odbrani je golman. Pirić je bio ključni faktoor u titulama Zrinjskog, a naš Vedran je griješio u ključnim trenucima. Slažem se da nam je vezni red Bože sačuvaj, da imamo preglupa krila, ali nama treba sve od golmana do napadača.kokoška je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 3:24 pmE cuj trazimo golmana a to nam najmanji problem, Fejza moze iznijeti naredne 2 i vise godina bez problema....uso nam onaj mentalitet samo daj da se branimo, samo gledamo kako cemo dovesti ove borbene igrace sto udaraju, sto ginu na terenu a ne mozemo dva pasa sastaviti.
Dobro laveblueDBR je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:37 pmslobodno si rekao misljenje, nit ti je cenzurisan post nit je izbrisan
a imamo i mi tu slobodu da ti kazemo da veze blage nemaš, spominješ 2 titule u zrinjskom, bitne golove, a svi znamo da je jedini razlog sto podrzavas Bekricev dolazak Amarova odluka, napisi kako jest nemoj nas obmanljivat glupim argumentima, vjerujem ja Amaru podrzavam ga al Bekric ni blizu svetinje u 35oj godini !!
Pa vracaju se igraci poslusnici nije bitan kvalitet samo da se ne bojkotuje Amar i da ima svoj klan koji ga izdati nece...blueDBR je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:37 pmslobodno si rekao misljenje, nit ti je cenzurisan post nit je izbrisan
a imamo i mi tu slobodu da ti kazemo da veze blage nemaš, spominješ 2 titule u zrinjskom, bitne golove, a svi znamo da je jedini razlog sto podrzavas Bekricev dolazak Amarova odluka, napisi kako jest nemoj nas obmanljivat glupim argumentima, vjerujem ja Amaru podrzavam ga al Bekric ni blizu svetinje u 35oj godini !!
Ne znam ja tolko o footballu, al ne treba ti znanje tolko da shvatiš da ne bi trebao dovodit igrača u 35 oj godini kojem je CV kao na slici ispod. Dzekson, Visca i jos bi par mogao nabrojat sto bi mogli valjat 1 maximalno 2 sezone, a ne da o ovom penzioneru uopste moramo razgovarat.tibetanac je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:42 pmDobro laveblueDBR je napisao/la: ↑ned maj 26, 2019 5:37 pmslobodno si rekao misljenje, nit ti je cenzurisan post nit je izbrisan
a imamo i mi tu slobodu da ti kazemo da veze blage nemaš, spominješ 2 titule u zrinjskom, bitne golove, a svi znamo da je jedini razlog sto podrzavas Bekricev dolazak Amarova odluka, napisi kako jest nemoj nas obmanljivat glupim argumentima, vjerujem ja Amaru podrzavam ga al Bekric ni blizu svetinje u 35oj godini !!ti sve znas