Čitam ovaj pravilnik o omladinskoj školi i ostale dokumente. Kada vidiš koliko igrača iz Željine škole igra u velikim klubovima u odnosu na sve ostale iz BiH, bude ti jasno zašto smo (još uvjek) najtrofejniji klub, uzmimo samo poslije rata...Džeko, Bajić, Višća...LARSSON je napisao/la: ↑pon maj 20, 2019 9:31 amHvala ti. Jes, pa da me prozivaju da zarađujem preko Željine grbače.Qooler je napisao/la: ↑pon maj 20, 2019 9:21 amJa ti se zaista divim. Koliko vremena odvojiš da daš korisne info. Ima li neke šanse da se ti angažuješ kao neki skaut za mladje kategorije. Imam osjećaj da sav problem Želje leži što je nepotizam zavladao u mlađim kategorijama. Tu treba uvesti neki skuting od pionira pa naviše.LARSSON je napisao/la: ↑pon maj 20, 2019 12:17 amAko dobijemo licencu, trenutno stanje sa nosiocima.
Ostalo je još 5 slobodnih mjesta za nosioce, a 5 ekipa ima bolji koeficijent od nas. Treba da se desi nešto od ovoga da bi bili nosioci, naravno ako dobijemo licencu.
Pyunik mora biti prvak u Armeniji, 2 kola do kraja prvi, bod više od drugog
Rabotnički ne smije biti četvrti, 2 kola do kraja 6. bod manje od četvrtog, ili da Makedonija GP osvoji kup
Tirana mora osvojiti kup, u finalu protiv Kukesija
Da Viitorul osvoji kup, u finalu protiv AstreOdmah bih našao sve igrače pod prezimenom Murić i Beširović i doveo ih.
A ti kad pogledaš ovako trenere koji su u OPu ne možeš ni bolje očekivati. Onakve kao što su Krajina treba nafatati i forsirati,
Još ne mogu da vjerujem da su juniori ispušili titulu, a izgleda i kadeti su veoma blizu. U srijedu igraju protiv Sarajeva, biće i stream.
Sada diskutujemo da neki otpadak od pitara Radovac igra za Želju. Siguran sam da se trenira više nego ikada (gdje god kreneš neka škola fudbala), ali u zadnje vrijeme nema igrača već sve neki nehljebovci. Nešto se u zadnje vrijeme dešava u omladinskoj školi, jer nema igrača više. To je i razlog zašto je Željo ovakav bio ove sezone. Nadam se da se nepotizam nije zavukao u mladje kategorije...ako jeste Olimpik će nam biti za koju sezonu nedostižan. Gdje god nepotizam zavlada, tu više nema napretka.