AsharaK je napisao/la: ↑sub maj 04, 2019 9:22 pm
Haj allaha ti dosta i tebe vise, kad se vise ne moze opravdat, izjednaci, dno dna ti je to jarane.
A nije ništa kriv je li? Nije kriv što se nije pojavio na sjednici Skupštine? Nije kriv što nije došao sa svojim da se izvrši primopredaja dokumentacije? Nije kriv što se ovaj dug ikako napravio? Jel nije kriv?
Ovu priču pričam od te čuvene sjednice i dolaska ovih ljudi. Gledam samo Želju, boli me ba i za Senada i za Nihada. Vi što se naslađujete očito ne gledate Želju, ali nebitno to sad.
Ja ništa sad ne izjednačavam, moja priča je uvijek ista. Za Senada i njegove uvijek isto govorim. Sada krivim ove, jer im je ovo prva velika greška i mogla bi biti kobna, jer je ovo KATASTROFA. Što se mene tiče, ako se ne dobije licenca, mogu napustiti klub. Svi osim Amara. Na njemu da nas vadi iz govana, imao je ponuđeno od Senada, odbio je, došao je sad, a jedini od svih ovih u klubu ima dovoljno kredita.
I šta spominješ Allaha? Otkud znaš da sam uopće musliman? Možda me to vrijeđa? Nekada se na nekim ozbiljnim forumima za ovakve stvari ban dijelio.