Bod po bod i evropa izborena! Tako izgleda šef razmišlja! Ova liga ne da je preloša, nego nemam riječi! Mi nikad lošiji, ali i konkurenti su za q...c! Ne znam šta da kažem, ali ne stvoriti pritisak sa igračem više u zadnjih 20+ minuta, pa to sebi što reko Nidžo, ni nižerazredne ekipe ne bi dozvolile! Ne računam tu onu šansu Krpića iz ničega, koju je skinuo panter na golu Muminović! I baš protiv nas se svi razbrane! Sreću treba zaslužiti! Bili smo za nijansu bolji, ali to je nedovoljno za nešto više. Očekujem patnju i pobjedu protiv sela kod Kaknja, kao i protiv robije, a kako igramo u gostima očekujem i tamo dva puta X! To bi trebalo biti dovoljno za evropu. Nažalost, prvak je odlučen, iako još teoretski i zvanično nije, a to su kone sa lavora, što boli, ali šta ćemo, do nas je! Mislite da ako bude stani-pani, da će kone ispustiti trofej, kao mi protiv Krupe? Nikad! Oni imaju sofisticiranije metode za takve situacije! Nekad im se podrepe nepredviđene situacije, ali ništa slučaju ne prepuštaju! A i bili su najduže prvi-realno! Bili smo i mi prvi i od (pre)puštene tekme uskom u kupu, krenu sve nizbrdo, da se ne ponavljam. Sve već viđeno, ali me tješi što je Željo i u puno težim situacijama bio, pa je izlazio kao pobjednik, tako će akobogda biti i sada! Željo je jači od svih!
Sabur i opet u nedjelju na Grbavicu, gledati najgoru generaciju koju sam ja upamtio u svetom dresu! Šta ću, to je jače i od mene! TA HEMIJA nepopravljiva i nezamjenjiva!
Samo Ljože!