CURVA je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 12:59 pm
storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 27, 2019 12:53 pm
Dzaba, ja u klin, ti u plocu.
Kad smo pet puta isli ispred vjecne vatre nije ti smetalo sto se on pitao i ko ce kositi travu.Sad kad je pticurina dobila nogu sa svojom kosilicom sad vam sve smeta

dobro vi svoje ja cu svoje a vrijeme ce pokazati .To sto ti govoris je 100 posto ali ako ti nije jasno da mi jos uvijek nismo normalan klu onda je tvoj probelm
Otkud ti znas sta je meni smetalo i sta mi nije smetalo? To sto je sve tako bilo, ne znaci da je to odrzivo, jer nije. Isto kao sto nije odrzivo ocito bilo ni sve sto je prosla Uprava radila. O tome ja pricam. Vrijeme je svjedok svim tokovima, nije to tako davno ni bilo. Pa znas li zasto nismo "normalan klub", sta god to znacilo po tvojim parametrima? Ja sam samo za to da svako radi svoj posao i ono u cemu je najbolji. Pa ovim proslima zamjeram nepoznavanje sporta generalno, i to sam pisao cesto. Ali, idemo dalje, ziv ti meni bio i da se radujemo Zelji sto vise u buducnosti. Titula sljedece godine bi ovo sve oprala i raji bi bilo lakse odmah. Vrijeme ce sve pokazati, a Zeljo je ono sto nam je svima jedino bitno.
@kvalitet, aj da se ne zadrzavamo na ovoj prici, idemo dalje.
O utakmici malo, jer se o svemu prica, a najmanje o fudbalu i dalje. Idemo dobiti Slobodu, jedno od najtezih gostovanja, na teskom terenu. Oni ce nas udarati, a mi moramo izaci kao protiv Sirokog i mozemo se necemo nadati. Siroki je kvalitetniji i ako onako budemo igrali mogli bismo se vratiti i sa punim pijenom. Samo zbog posla ne odoh u Tuzlu danas...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/