zato sto je kop bio na sjeveru, isto je bilo prije 10ak godina kad je kop na istom mjestu bio
Intelektualac.
To je to, uglavnom. Damir je bas u prvom imao previse losih dodavanja i nesigurnosti, straha, a i kasnije. Mustafa u drugom i vise. Sta je ono? Izbrojao sam 4-5 losih pasova. Bas mi zao momka odakle toliko nesigurnosti protiv realno najlosije ekipe u PL.Omar500 je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 10:23 pmUglavnom, procepilo nakon gola, prije toga lose. Vidjela se zelja, borba, iako je to daleko od idealnog. Siroki bi nas kaznio u par situacija gdje smo neozbiljni
Veselinovic igrac utakmice po meni, Ramovic poslije njega. Krpa borben, Pava okej, Saban, Damir i Stana sa stoperima losi po meni...Fejza je normala, stabilan golman za razliku od Vece.
Moglo je biti ubjedljivije da smo bili pribraniji u zavrsnici. Ali imalo se dosta toga za vidjeti, bile i dvije precke, fina atmosfera na tekmi, drago mi i zbog djece koja su dosla iz Gorazda i Srebrenice, kao i djece iz Sarajeva. Uvijek sam za takve akcije, pohvala! Bilo je i fino navijanje
Stanicu, ubij se, glup si **** te.![]()
I Damir nije nista bolji, po meni ga onaj gol ne vadi. Prodao je i previse lopti, ona njegova lezernost kad prima loptu.
Veseli, jos jednom, svaka cast, nema gdje te nije bilo![]()
Elsner v2, a da li postoji gluplji igrač od Stanića ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 20, 2019 9:49 pmE moj Klepac idi konobari nea od tebe hljeba u fudbalu. Sad ce sezona u Dalmaciji krenuti.