Fudbol klab
A mislili smo da ne moze gore od kraja jesenjeg dijela i dodje Amar i pokaze da moze gore. Hvala babuka. Hajmo Sparsi!
Bez zaje.bancije,ako se ovako nastavi,vrlo moguce da se dozivi sudbina KK Bosna.Bili smo vec na tom putu,ali se nasla skupina entuzijasta zajedno sa jednom "budalom" koja jako voli Zelju i koji je imao kapaciteta u svakom pogledu da te ustroji.Bas me zanima hoce li se to desiti 2 puta?Cisto sumnjam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 6:48 pmMeđutim, fudbaler gostiju iz Sarajeva nije mogao ući u igri. Imao je Zajmović pogrešan broj na dresu, umjesto 17 je stajao broj 18 i sudac mu nije dozvolio da uđe
Ugasi nas HahHhahahahaha
Jos eno igraci Zrinskog gledaju u cudu, kako takvog igraca da propuste.
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:02 pmJos eno igraci Zrinskog gledaju u cudu, kako takvog igraca da propuste.
Ne sikiraj se, tu je spasioc selimović, danas smo izgubili jer se nismo spojili sa sparsima, to bi nam pomoglo, al stižu francuzi u klub.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:01 pmBez zaje.bancije,ako se ovako nastavi,vrlo moguce da se dozivi sudbina KK Bosna.Bili smo vec na tom putu,ali se nasla skupina entuzijasta zajedno sa jednom "budalom" koja jako voli Zelju i koji je imao kapaciteta u svakom pogledu da te ustroji.Bas me zanima hoce li se to desiti 2 puta?Cisto sumnjam.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 6:48 pmMeđutim, fudbaler gostiju iz Sarajeva nije mogao ući u igri. Imao je Zajmović pogrešan broj na dresu, umjesto 17 je stajao broj 18 i sudac mu nije dozvolio da uđe
Ugasi nas HahHhahahahaha
Eto vidis kako je bilo kad ste poslije svakog kiksa pisali protiv prosle uprave
Prva stvar, ne stavljaj me u tu skupinu. Ponasate se isto djeca, prepucavate se sa likovima koji su pljuvali po prosloj upravi, samo da bi sad vi ispali pametno. Ovaj forum polako postaje ko gg.fkztsnj je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:07 pmEto vidis kako je bilo kad ste poslije svakog kiksa pisali protiv prosle uprave![]()
Eto im i sportski segment **** ih on, vec 5 mjeseci su tu i ni infrastrukture ni najmanjeg poboljsanja u sportskom segmentu..
Poslije goska sam isto pisao, i potpisnik te "pobjede Zelje" kaze bice bolje, mi u dvije utakmice jednu priliku imali i 4 gola primili, i to 2 prva nakon kornera, pa sta rade i Amar i drugi mamlazi na treningu ?
Model je banovanNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:08 pmI samo model o kojem sam pisao nebroje o puta nas spasava.Restart,juniori u 1.tim,2-3 DOBRA igraca u njih(za platu koju primaju 13 ovih polovnjaka)koji su profesionalci od glave do pete i bez ocekivanja uci u sezonu.Imati plan i lagano ga sprovoditi 3-4 godine.
Ko je za ovo kriv bgt mazo.ž'21 je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:07 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... lio/152033
Preselio da si ti ziv i zdravgavran je napisao/la:Model je banovanNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:08 pmI samo model o kojem sam pisao nebroje o puta nas spasava.Restart,juniori u 1.tim,2-3 DOBRA igraca u njih(za platu koju primaju 13 ovih polovnjaka)koji su profesionalci od glave do pete i bez ocekivanja uci u sezonu.Imati plan i lagano ga sprovoditi 3-4 godine.
Ma to je to, jedini ispravan put, ali iskreno i to se cini kao samo san, jer prvo i juniori koje izbavujemo nisu neki igraci, tipa Saban i Hajdar, dva prosjecna igrava.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 7:08 pmI samo model o kojem sam pisao nebroje o puta nas spasava.Restart,juniori u 1.tim,2-3 DOBRA igraca u njih(za platu koju primaju 13 ovih polovnjaka)koji su profesionalci od glave do pete i bez ocekivanja uci u sezonu.Imati plan i lagano ga sprovoditi 3-4 godine.