+1Mirek11 je napisao/la: ↑pet apr 12, 2019 9:56 pmOvaj vrli nam preCjednik bas se provaljuje, zar on misli da ce se vecina primiti za ovu pricu?
Pa nama se inspekcije bile redovni gosti u klubu, pretresali sve i nije bilo problema, samo od prethodnih struktura.
To sto on nije sposoban i spreman obezbjediti, dati, ili pozajmiti novac to je njegov problem.
Prije smo imali upravu i covjeka kojem nije bio problem pozajmiti 600- 800 tisuca KM, kada nije u klubu nije bilo priliva novca,pokriti sve tekuce troskove i to nije javno pricano.
Nego se sutilo i radilo, nalazio nacin da se obezbjedi novac i jos investira u klub.
Ljudi su bili spremni i znali kako preuzeti rizik i nesto napraviti, sto ce u buducnosti donijeti dobro.
Ovi bi samo trosili, ponadali se bice love bez obaveza ili kako oni zovu "dug".
On nikad ne bi pokrenuli pricu izgradnje tribine, terena i sl.
Ovaj prica price za malu djecu, pa imas direktora kluba i dio adminstracije koji su tu nekoliko godina u klubu, koji su u toku svega sto se desavalo, znali su za dug Slavki i kako ide lincenciranje, rokove i oni zakasne, ti neke druge ljude prozivas za svoju nesposobnost.
Ublehas jedan.
Ne znam sta bi ti rekao.
A vidio si na derbiju mjenja Sinisu odmah.
Ali i zna objasniti igracima sta je ŽeljoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:08 amA vidio si na derbiju mjenja Sinisu odmah.
Dosta stvari nema smisla ali trpimo![]()
Stana zna Zrinju![]()
ugovor nije prekinut nego je istekao, potpisan je prosle godine u martu na godinu dana s mogucnoscu produzenjastarigrad je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 10:12 amtim kreditom je zatvoren dugorocni kredit prema tzb. iz kojih razloga se islo na to zatvaranje, da li je povoljnija kamata u pitanju, duzi rok otplate, manji anuiteti... nemam pojma. ali, ocito je da sa tzb nije sve, bas, najjasnije. hocemo li, ikada, dobiti tacan i jasan odgovor zasto je prekinuto generalno sponzorstvo sa njima, a, za koje je objavljeno da traje do kraja sezone? kakvi su uslovi tog sponzorstva bili? da li smo mi ili nova uprava tzb raskinuli ugovor o sponzorstvu, jer je bio stetan? je li se taj ugovor mogao raskinuti bez nekih penala?...
Al kad Stana govori Osmanovicu “hoces pare hoces pare”mamba21 je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:19 amAli i zna objasniti igracima sta je ŽeljoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:08 amA vidio si na derbiju mjenja Sinisu odmah.
Dosta stvari nema smisla ali trpimo![]()
Stana zna Zrinju![]()
E ne znam onda, izvinjavam sestarigrad je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 12:42 pmdio teksta, sa zvanicne stranice kluba, od 05.04.2018. godine:zeljeznicka21 je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:45 amugovor nije prekinut nego je istekao, potpisan je prosle godine u martu na godinu dana s mogucnoscu produzenjastarigrad je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 10:12 am
tim kreditom je zatvoren dugorocni kredit prema tzb. iz kojih razloga se islo na to zatvaranje, da li je povoljnija kamata u pitanju, duzi rok otplate, manji anuiteti... nemam pojma. ali, ocito je da sa tzb nije sve, bas, najjasnije. hocemo li, ikada, dobiti tacan i jasan odgovor zasto je prekinuto generalno sponzorstvo sa njima, a, za koje je objavljeno da traje do kraja sezone? kakvi su uslovi tog sponzorstva bili? da li smo mi ili nova uprava tzb raskinuli ugovor o sponzorstvu, jer je bio stetan? je li se taj ugovor mogao raskinuti bez nekih penala?...
FK Željezničar još jednom želi dobrodošlicu ZiraatBank u porodicu Plavih, te se nadamo da ćemo zajedno u budućnosti imati mnogo razloga za slavlje. Ugovor FK Željezničar i ZiraatBank potpisan je do kraja naredne sezone. U nastavku pogledajte video sa konferencije za medije i kompletno obraćanje govornika.
Cuj Bogi nije otputovao.
Ma Stanić počinje 100 %, samo eto ako neko zna za Bogija nek potvrdi, ali vidjet ćemo ubrzo svakakoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 1:28 pmCuj Bogi nije otputovao.
Bilo bi jos ljepse da Stana ne pocinje ali Boze moj, mora nesto jebavati i jedan Jaran igrati.
Zato nas pitari brukaju. Nek gura on svoj ego i inat.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 11:52 amMajke mi moje Amar samo radi da je kontra svima.
Cuj Stanic, smiješno, Bogicevic žalosno, opet veza Hajdar i Saban tužno. Neka nam je Bog na pomoći.
A ono ogromna je kao razlika izmedju Sinise i Stanica a u biti radi se o dvojci prosjecnih debila koji da je normalna situacija ne bi mogli prismrditi Zelji.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 13, 2019 1:28 pmCuj Bogi nije otputovao.
Bilo bi jos ljepse da Stana ne pocinje ali Boze moj, mora nesto jebavati i jedan Jaran igrati.