Ledo novi generalni

Ledo novi generalni
Hahaahahahahaha zanimljivo pitanje, rekao bih epohalnoLeon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 15, 2019 2:56 pm3-1 u nedjelju, jer jel de, moramo primiti gol po Staninoj strani![]()
Dejo kako bi kod Amara na proslavi![]()
![]()
![]()
MEni lijeze i dalje svaki mjesec petoba.Vidim se u sparsimadejo yt manager je napisao/la: ↑pon mar 18, 2019 9:20 pmStorme pojela inflacija...
Ne djelim ja plate, ja samo citam vijesti...
Para nema, more bit bidne al sads nema... Forumasi mogu cekat 5 dana, 10 dana, 10 godina ali para nema, a oni nek cekaju... Sto se mene tice ja odo gledat leonovu kartoteku...![]()
Kad smo se mi borili za titulu ovakav slucaj bi bio suspendovan i predstavila bi se prica da je suspendovan sudija sa Zeljine tekme jer je Zelji stelio.EdiTM je napisao/la: ↑pon mar 18, 2019 10:24 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... evu/149572
Nista novo...
Padas ti care u vodu ovakvim nebulozama sto pises. Ko bolan ne cita forum i ko to ne zna ovdje od nas da je situacija sa trafo stanicom kao takva..sta pricas ti ?! Pricano je ovdje na forumu da se trafo rijesio i da je kupljen, gdje je sad to? Zasto ne zahtijevati sada od ovih nasih spasioca iz Uprave da se postavi taj trafo i da se pale grijaci? Ja trazim i zahtijevam ako su dosli da rade a ne da nam propada i ono sto oni nisu napravili a ohljagali su sve sto su mogli i stigli.nikson je napisao/la: ↑pon mar 18, 2019 3:00 amBuraz ti stvarno nisi dobar u glavu! Ukratko!Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:48 pmStorme ne treba biti toliki genijalac i strucnjak da zahtijevamo kvalitet znajuci koliko smo i sta platili ,stvoreni su preduslovi da se trava odrzava i odrzavala se..a sta vidimo danas,iz dana u dan sve losije stanje sa travom. Usminkat ce se ona i bit ce tepih u maju i to sve stoji ali dugorocno strada teren. To ti je isto da kupis auto sa full opremom a zapadnes u snijegu a ne koristis 4x4 pogon. Pa koji vrag imas najbolju travulju na Balkanu i uslove ako ih neces koristiti u punom kapacitetu , jer ne ulazes u odrzavanje koje ce kao takvo istrositi dugovjecnost terena. Pa ce na kraju biti Misimovic ubleha , javiti ce se opet federalna da pise o grcima i neregularnostima tendera i da je trava neka nizerazredna i da je sve lose uradjeno. A u principu samo je do odrzavanja i ulaganja. Pa nekad nam je zeleniji bio pomocni nego danasnji hibridni teren,pustite pricusu,u maju je i kod mene u dvoristu tepih kad pokosis ali se ne radi o tome.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 17, 2019 10:40 pmTeren zbog snijega moze dobiti malo zuckastu boju, ali se mora redovno odrzavati da bi se to sredilo. Volio bih kada bi se covjek zaduzen za teren javio i pojasnio, znam da cita i pise ovdje.
Opsirno receno je 895844 puta kakav ce biti teren, jer mora konstatno imati svjetlosti itd a tokom zime (citaj tokom snijega) zbog toga sto grijaci nisu radili a nisu jer nemamo tu trafo stanicu za njih il sta vec, teren nije imao dovoljno svjetlosti i samim tim se desavaa sta se desava. To s trafo stanicom nije do ove uprave iako ti to zelis tako predstaviti.
Samim tim ovdje padaju u vodu price o vama nekim kao stalnim citacima foruma, dugogodisnjim pratiocima itd itd...