sto na kraju krajeva i treba biti, je.bu nas godinama, ako cemo realno pricati, je.bu i jedne i druge na smjene.... prema tome na derbiju "savez napolje", na tekamam repkse "savez napolje" + baljke...

Tom se logikom mogu voditi samo neuki i zaludjeni, daj nekoj ekipi budzet 20 miliona KM i pojest ce ovu seljacku ligu i sa Osmom Bajricem na celu. Cuj Osim vrijedi vise od miliona, majko moja, ovo samo moze nekoj djecurliji pasti na pamet.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 1:16 amu nasoj seljackoj ligi gdje je bitno poznavanje lige u detalje, jedan Amar Osim vrijedi puno vise od vijetnamskih miliona, glupo je to i spominjati, samo da malo dodjemo sebi do sljedece sezone i opet smo oni pravi, znam da zvuci prejednostavno ali trebamo vjerovati Amaru, on je nasa prednost u odnosu na ostale klubove
druze ne prica se ovdje o 20 miliona, nego o milion-dva, eventualno tri (sumnjam da ce ovaj vijetnamac vise ulozit), a po mom misljenju Osim vrijedi vise od toga, a ne do bog jos da investira neko tolike pare u nas dok je on tu, pozzSWRA_1921 je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 5:32 pmTom se logikom mogu voditi samo neuki i zaludjeni, daj nekoj ekipi budzet 20 miliona KM i pojest ce ovu seljacku ligu i sa Osmom Bajricem na celu. Cuj Osim vrijedi vise od miliona, majko moja, ovo samo moze nekoj djecurliji pasti na pamet.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 1:16 amu nasoj seljackoj ligi gdje je bitno poznavanje lige u detalje, jedan Amar Osim vrijedi puno vise od vijetnamskih miliona, glupo je to i spominjati, samo da malo dodjemo sebi do sljedece sezone i opet smo oni pravi, znam da zvuci prejednostavno ali trebamo vjerovati Amaru, on je nasa prednost u odnosu na ostale klubove
Vjerovatno misli na danasnji docek u Devetaku (Lukavcu).CURVA je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 6:56 pmsta je razlogLeon_Professional je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 6:32 pmDa je Zeljo institucija opet se pokazalo.
Golem si ljoZe!!!
Ako mozes kako pomoci i preko koga urgirati,normala da ima ministar i to ministarstvo svoje nadleznosti. Lobiraaaaj bratee
ja bih volio vidjeti tu budalu koja će uložiti bilo kakve pare a da ne može vratiti barem isto koliko je daoSWRA_1921 je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 5:32 pmTom se logikom mogu voditi samo neuki i zaludjeni, daj nekoj ekipi budzet 20 miliona KM i pojest ce ovu seljacku ligu i sa Osmom Bajricem na celu. Cuj Osim vrijedi vise od miliona, majko moja, ovo samo moze nekoj djecurliji pasti na pamet.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑pet mar 08, 2019 1:16 amu nasoj seljackoj ligi gdje je bitno poznavanje lige u detalje, jedan Amar Osim vrijedi puno vise od vijetnamskih miliona, glupo je to i spominjati, samo da malo dodjemo sebi do sljedece sezone i opet smo oni pravi, znam da zvuci prejednostavno ali trebamo vjerovati Amaru, on je nasa prednost u odnosu na ostale klubove
Baš tako. U ovom trenutku bih ja i bod prihvatio, iako se nadam da možemo izvući neku 0:1 pobjedu.