Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

zeljeznicka21
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 07, 2019 4:22 pm

Koldzo je licno kriv za tu situaciju, da voli Želju ko sto prica (a svi znamo da ne voli), odmah bi to pogurao, ali jok, daj da se i on ugradi mam.icu mu seljacku jeb.em, dabogda nikad vise na Grbavcu ne krocio
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Kospa
Kontakt:

čet mar 07, 2019 4:24 pm

zuka je napisao/la:
čet mar 07, 2019 4:09 pm
Kospa je napisao/la:
čet mar 07, 2019 3:55 pm
zuka je napisao/la:
čet mar 07, 2019 3:21 pm
Problem za istok je sto postoji zapisnik i zabrana gradnje od inpsekcije,u izgledu kojem trenutno izgleda.
E ko tu jebe stvar ?
Prakitcno mi smo krivo za to,ali ne treba kriviti niti proslu upravu jer to je bio jedini nacin tada da se napravi.Ko se sjeca da smo svi pisali gradi Miske boli te,nakon izlaska inspekcije.Sada Koldzo i sto zeli dati,problem je sto ne smije niti on puno reagovati jer jedva cekaju da napadnu njega i stranku mu ako sta radi kako nije uredu.Tako da nije sad niti do nas trenutno,niti savez ne zeli dati pare a niti Koldzo ne koci nista licno,sve je sad do sluzbi koje daju dozvolu sta ce biti.Zao mi je sto samo ovi upuceni tu na forumu nista ne zeli reci za ovo,a jedva su docekali da se kaze za kredit i slicne stvari.
Koldzo je pocetak i kraj, sunce i mjesec u opstini, mravinjak ne moze u parku bit da njega nisu podmazali. To da se on sekira za stranku je njegova suplja, njega boli qrac i za stranku i petog i desetog, lik je korumpirano djubre kojeg trebas stalno podmazivati ako zelis bilo sta normalno ostvariti a ne daj Boze ako mu na zulj stanes.

Bolan lik koci godinama gradnju transferzale zato sto hoce pumpu da uglavi u 20 kvadrata. Smjesno je spominjati nekakve zabrane inspekcija kad je to njegov instrument koje on bukvalno usmjerava.

On je jedini razlog zasto je sve to stalo, nego treba otic kod govnara i reci sta treba da se to zavrsi ili izaci u javnost i kod navijaca pa da mu yebemo majku majcinu.

Ali jok, nama je prece pljuvati se medjusobno... pu kakvi smo
... Godine života svoga tebi dao sam...

zuka
Kontakt:

čet mar 07, 2019 4:29 pm

Kospa je napisao/la:
čet mar 07, 2019 4:24 pm
zuka je napisao/la:
čet mar 07, 2019 4:09 pm
Kospa je napisao/la:
čet mar 07, 2019 3:55 pm

E ko tu jebe stvar ?
Prakitcno mi smo krivo za to,ali ne treba kriviti niti proslu upravu jer to je bio jedini nacin tada da se napravi.Ko se sjeca da smo svi pisali gradi Miske boli te,nakon izlaska inspekcije.Sada Koldzo i sto zeli dati,problem je sto ne smije niti on puno reagovati jer jedva cekaju da napadnu njega i stranku mu ako sta radi kako nije uredu.Tako da nije sad niti do nas trenutno,niti savez ne zeli dati pare a niti Koldzo ne koci nista licno,sve je sad do sluzbi koje daju dozvolu sta ce biti.Zao mi je sto samo ovi upuceni tu na forumu nista ne zeli reci za ovo,a jedva su docekali da se kaze za kredit i slicne stvari.
Koldzo je pocetak i kraj, sunce i mjesec u opstini, mravinjak ne moze u parku bit da njega nisu podmazali. To da se on sekira za stranku je njegova suplja, njega boli qrac i za stranku i petog i desetog, lik je korumpirano djubre kojeg trebas stalno podmazivati ako zelis bilo sta normalno ostvariti a ne daj Boze ako mu na zulj stanes.

Bolan lik koci godinama gradnju transferzale zato sto hoce pumpu da uglavi u 20 kvadrata. Smjesno je spominjati nekakve zabrane inspekcija kad je to njegov instrument koje on bukvalno usmjerava.

On je jedini razlog zasto je sve to stalo, nego treba otic kod govnara i reci sta treba da se to zavrsi ili izaci u javnost i kod navijaca pa da mu yebemo majku majcinu.

Ali jok, nama je prece pljuvati se medjusobno... pu kakvi smo
Ja se onda izvinjavam ako sam sta pogresno napisao.

Elegant
Kontakt:

čet mar 07, 2019 4:29 pm

zuka je napisao/la:
čet mar 07, 2019 3:21 pm
Problem za istok je sto postoji zapisnik i zabrana gradnje od inpsekcije,u izgledu kojem trenutno izgleda.
Problem je sto bivsa uprava a nadam se i sadasnja nece da daje na kafu ovi nadleznim degenericima da bi mi dobili dozvole, odobrenja i ne znam ti sta vise. Samo je problem ta pohlepa za novcem, korumpirani su i bezobrazni do nevjerice, i sto sve u ovoj qurcevoj drzavi mora da se dobije na takav nacin.

Kod nas se grade zgradurine, stambene, soping centri, hale i skladista, pa hektrima izlaze iz dozvoljenog, prekoracuju...itd. pa se to ljepo sredi u papirima, gabaritima, urbanitickoj mapi...itd. Samo pogledajte dole oko Alipasina, Otoke, Dobrijenje, cak i ranije neka naselja, opcine, pa nadalje, zgrada na zgradu doslovce, jedva par metara razmaka između istih, ubja strujanje vjetra.

Nama prave probleme radi nekoliko metara u duzini i sirini betona jer kao eto iskace, nema nista da smeta ili ugorzava ali moraju da te peglaju radi toga.

Također savez, pare od UEFA namjesnski za nas stadion ce vjerovatno otici u druge svrhe a najvjervatnije u tuđe đepove, samo sto ce oni to usminkati da su kao ulozili u fuebal a donedavno zgradurinu kupili koju treba odrzavati, kao i svu rodbinu koju su zaposlili placati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 07, 2019 5:19 pm

Hajde nek sastave fino iz UO i nek objave na zvaničnu da znamo svi kakvi su belaji od početka, šta se vuče i šta koči gradnju krova..
Jedan jedno priča, drugi drugo, treći treće i tako u nedogled i tako u nedogled
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

čet mar 07, 2019 6:40 pm

CURVA je napisao/la:
čet mar 07, 2019 2:46 pm
Kad je Amar vidio da Vijetnamci ulaze u FK Sarajevo sljedecu ce iz tunela da gleda i onda na ljeto opet na godisnji :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
fakat slabo skroz čitam forume zadnjih mjeseci ali kod tebe sam primjetio oprečna pisanja
sad da li furaš raju, prosipaš ironiju ili nešto treće ?
prvo je išla priča kako treba vjerovati ovim novim (između ostalog i amaru, zubanu, hrapi) a onda ovako se zezaš
???
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Amar927
Kontakt:

čet mar 07, 2019 6:41 pm

Za subotu bih ovako izveo:

Veca

Sinisa Sipovic Bogi Pavic

Saban Mujezinovic

Veseli Sinan Zajmovic

Krpic

ono.na
Kontakt:

čet mar 07, 2019 6:42 pm

Koliko prodatih ulaznica i MONEYA od tekme sa Mladosti?

Smijel se priupitat
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

PratimsamoPlave

čet mar 07, 2019 6:47 pm

ono.na je napisao/la:
čet mar 07, 2019 6:42 pm
Koliko prodatih ulaznica i MONEYA od tekme sa Mladosti?

Smijel se priupitat
https://fkzeljeznicar.ba/ukupan-prihod- ... -km/36155/
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet mar 07, 2019 6:55 pm

U subotu nam sudi Dragan Petrović. Protiv Mladosti je bio 4. sudac.

Sudio nam je 16 puta do sada, 10 pobjeda, 4 remija i 2 poraza. Dao nam je 39 žutih, 2 crvena i za nas dosudio 4 penala.
Zadnji put sudio protiv Širokog prije par mjeseci kada je sviran onaj smiješan penal.

Sudio nam je 3 puta protiv Slobode, imamo sve tri pobjede. 4:2 na otvaranju istoka, 1:0 kad je Graovac dao gol i 4:1 u kupu.
Protivnicima dosudio 1 penal, 2 crvena i 45 žutih.

Elegant
Kontakt:

čet mar 07, 2019 7:49 pm

salle86 je napisao/la:
CURVA je napisao/la:
Kad je Amar vidio da Vijetnamci ulaze u FK Sarajevo sljedecu ce iz tunela da gleda i onda na ljeto opet na godisnji :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
fakat slabo skroz čitam forume zadnjih mjeseci ali kod tebe sam primjetio oprečna pisanja
prvo je išla priča kako treba vjerovati ovim novim (između ostalog i amaru, zubanu, hrapi) a onda ovako se zezaš
???
Ironija ili ne tacno je sta je napisao kada se gleda siroka slika, pitari imaju sefa i investitora milijadera, a nama se sve vrti oko jednog covjeka i to niko sada ne moze da ospori jer jasno kao dan sta se desava u nasem klubu.

A to ce se pokazati na ljeto vrlo jasno gdje smo mi a gdje pitari, pocevsi od utakmica u europi (ako mi izborimo, oni hoce sigurno), a pogotovo na planu onoga za narednu sezonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrkiMedo
Kontakt:

čet mar 07, 2019 7:52 pm

Pitari opet prekucavaju, secu se ligom, igraju grupnu fazu lige prvaka, grade najmoderniji stadion. Ta ce nam krov ikako

salle86
Kontakt:

čet mar 07, 2019 8:08 pm

MrkiMedo je napisao/la:
Pitari opet prekucavaju, secu se ligom, igraju grupnu fazu lige prvaka, grade najmoderniji stadion. Ta ce nam krov ikako
e upravo ovo što ti napisa
a ustvari nije govno nego se pas posro
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

sastrane

čet mar 07, 2019 8:50 pm

Gleaj škutora raspalih..

shzna
Kontakt:

čet mar 07, 2019 9:29 pm

MrkiMedo je napisao/la:
Pitari opet prekucavaju, secu se ligom, igraju grupnu fazu lige prvaka, grade najmoderniji stadion.
phpBB [video]
1987

reks1
Kontakt:

čet mar 07, 2019 9:52 pm

Nadam se iskreno da gospoda S.M i A.O prate fudbal u Evropi
Mozda su pogledali veceras ovu tekmu u Zagrebu
Mozda su ,ako su,od svojih sujeta pomislili kako je lijepo biti navijac Dinama
Mozda su ,ako su,na trenutak pomislili sta bi bilo kad bi bilo
Sta bi mogli u nekoj sinergiji
Jok
Bolje gledati kako neko tamo igra i bori se srcem
Trebalo je pokazati da se moze i u ovoj Bosni napraviti nesto,da ona hrpa betona moze biti mjesto za futbal ,.Jok veliki Zeljovci odluce da svoje Ja stave ispred svega ili da uzmu neku sicu od kamata umjesto miliona iz Evrope
Mozda je Off ali bas ne mogu hladno gledati kako velikanii g...uze ovo malo sto je ostalo od Zelje
Djeca tamo neka igraju i karaju a nasi Muzaferi se kupaju

ISB87
Kontakt:

čet mar 07, 2019 10:20 pm

dinamo godinama radi za ovo i konacno su docekali veliki rezultat.
hrvatska sada ima dva predstavnika u ligi prvaka?

uvijek je dinamo imao jak skauting i to je ono sto nama za pocetak treba.
MIRZA RASCIC

kvalitet
Kontakt:

čet mar 07, 2019 10:51 pm

Elegant je napisao/la:
čet mar 07, 2019 7:49 pm
salle86 je napisao/la:
CURVA je napisao/la:
???
Ironija ili ne tacno je sta je napisao kada se gleda siroka slika, pitari imaju sefa i investitora milijadera, a nama se sve vrti oko jednog covjeka i to niko sada ne moze da ospori jer jasno kao dan sta se desava u nasem klubu.

A to ce se pokazati na ljeto vrlo jasno gdje smo mi a gdje pitari, pocevsi od utakmica u europi (ako mi izborimo, oni hoce sigurno), a pogotovo na planu onoga za narednu sezonu.
Misliš li da bi išta promijenilo to da je ostao Senad Misimović ili da zajedno rade Amar i on? Nama treba INVESTITOR, neko s lovom koju je spreman uložiti, bez toga smo mi MRTAV KLUB U BUDUĆNOSTI. Do sada se moglo ovako, u budućnosti neće. Ako ovaj frajer uloži u Sarajevo nešto sitno za njega (nekih 5 mil. godišnje), mi nemamo NIKAKVE šanse. Vedran Vukotić je napustio klub jer je, za razliku od Misimovića, smatrao upravo da nama treba ozbiljniji priliv sredstava, odnosno investitor. Govorio sam da je dobra stvar što je Misimović otišao jer on nije bio za investitora, Amar na to gleda na drugačiji način. Zato osnovni zadatak Selimovića i kompanije treba biti pronalazak investitora, imaju čovjeka koji će sa svojim ljudima u potpunosti kontrolisati sportski segment, a na njima je da traže investitora i u međuvremenu omoguće dovoljan priliv sredstava za preživljavanje, jer mi od rata neprekidno radimo upravo to - preživljavamo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

reks1
Kontakt:

čet mar 07, 2019 10:56 pm

Da RADE!
Gle cuda
Mora se raditi
Ne spletkariti,olajavati,podrivati,bjezati
I ne glumiti velicine
Jedan pobjegne u tunel ,drugi sa skupstine
Nema tu tog rada
I ova dvojica su naravno samo i samo sinonimi za sve ono sto nas tuce i ubija zadnje vrijeme
Ili da po bosanski kazem
Dje sam tu JA

Brkoo
Kontakt:

čet mar 07, 2019 10:58 pm

Nije mi jasno kako ljudi uvijek ali bas uvijek zaborave ili se prave da zaborave kad porede nas i npr Dinamo da taj isti Dinamo 20 i kusur godina ima ogromnu ali bas ogromnu finansijsku( i svaku mogucu pomoc) pomoc i grada i drzave. Milionski iznosi. U interesu skoro svih u Zagrebu je jak klub, tamo nema Koldzi i slicnih. Nema opstrukcija ni bosanskog lopovluka. Nema podmetanja od tzv. legendi koji investitoru govore da ne ulaze u Zelju itd..

Hrvatska reprezentacija treca u svijetu 1998. Nakon toga dolazi Mamic i radi ono sto je uradio (uz ogromnu finansijaku pomoc grada i drzave), ulozio i napravio mocnu omladinsku skolu, jak skauting, digao rejting kluba i sad ovo sto se desava nije nesto sto se desava slucajno.

Mozete li zamisliti da grad Sarajevo ili kanton Sarajevo izdvoje po par miliona godisnje za nasu omladinsku skolu. Za par godina uz pravilan i posten rad imali bi neki dobar rezultat, mozda i grupnu fazu nekog evropskog takmicenja a nasi igraci, pogotovo mladji bi isli za milionske iznose ali zivimo u BiH, tako da se trebamo vratiti u nasu surovu realnost i uzimati 20 hiljada za omladinsku skolu od grada na godisnjem nivou..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.

Prijava