Koldzo je pocetak i kraj, sunce i mjesec u opstini, mravinjak ne moze u parku bit da njega nisu podmazali. To da se on sekira za stranku je njegova suplja, njega boli qrac i za stranku i petog i desetog, lik je korumpirano djubre kojeg trebas stalno podmazivati ako zelis bilo sta normalno ostvariti a ne daj Boze ako mu na zulj stanes.zuka je napisao/la: ↑čet mar 07, 2019 4:09 pmPrakitcno mi smo krivo za to,ali ne treba kriviti niti proslu upravu jer to je bio jedini nacin tada da se napravi.Ko se sjeca da smo svi pisali gradi Miske boli te,nakon izlaska inspekcije.Sada Koldzo i sto zeli dati,problem je sto ne smije niti on puno reagovati jer jedva cekaju da napadnu njega i stranku mu ako sta radi kako nije uredu.Tako da nije sad niti do nas trenutno,niti savez ne zeli dati pare a niti Koldzo ne koci nista licno,sve je sad do sluzbi koje daju dozvolu sta ce biti.Zao mi je sto samo ovi upuceni tu na forumu nista ne zeli reci za ovo,a jedva su docekali da se kaze za kredit i slicne stvari.
Ja se onda izvinjavam ako sam sta pogresno napisao.Kospa je napisao/la: ↑čet mar 07, 2019 4:24 pmKoldzo je pocetak i kraj, sunce i mjesec u opstini, mravinjak ne moze u parku bit da njega nisu podmazali. To da se on sekira za stranku je njegova suplja, njega boli qrac i za stranku i petog i desetog, lik je korumpirano djubre kojeg trebas stalno podmazivati ako zelis bilo sta normalno ostvariti a ne daj Boze ako mu na zulj stanes.zuka je napisao/la: ↑čet mar 07, 2019 4:09 pmPrakitcno mi smo krivo za to,ali ne treba kriviti niti proslu upravu jer to je bio jedini nacin tada da se napravi.Ko se sjeca da smo svi pisali gradi Miske boli te,nakon izlaska inspekcije.Sada Koldzo i sto zeli dati,problem je sto ne smije niti on puno reagovati jer jedva cekaju da napadnu njega i stranku mu ako sta radi kako nije uredu.Tako da nije sad niti do nas trenutno,niti savez ne zeli dati pare a niti Koldzo ne koci nista licno,sve je sad do sluzbi koje daju dozvolu sta ce biti.Zao mi je sto samo ovi upuceni tu na forumu nista ne zeli reci za ovo,a jedva su docekali da se kaze za kredit i slicne stvari.
Bolan lik koci godinama gradnju transferzale zato sto hoce pumpu da uglavi u 20 kvadrata. Smjesno je spominjati nekakve zabrane inspekcija kad je to njegov instrument koje on bukvalno usmjerava.
On je jedini razlog zasto je sve to stalo, nego treba otic kod govnara i reci sta treba da se to zavrsi ili izaci u javnost i kod navijaca pa da mu yebemo majku majcinu.
Ali jok, nama je prece pljuvati se medjusobno... pu kakvi smo
Problem je sto bivsa uprava a nadam se i sadasnja nece da daje na kafu ovi nadleznim degenericima da bi mi dobili dozvole, odobrenja i ne znam ti sta vise. Samo je problem ta pohlepa za novcem, korumpirani su i bezobrazni do nevjerice, i sto sve u ovoj qurcevoj drzavi mora da se dobije na takav nacin.
fakat slabo skroz čitam forume zadnjih mjeseci ali kod tebe sam primjetio oprečna pisanja
Ironija ili ne tacno je sta je napisao kada se gleda siroka slika, pitari imaju sefa i investitora milijadera, a nama se sve vrti oko jednog covjeka i to niko sada ne moze da ospori jer jasno kao dan sta se desava u nasem klubu.salle86 je napisao/la: ↑čet mar 07, 2019 6:40 pmfakat slabo skroz čitam forume zadnjih mjeseci ali kod tebe sam primjetio oprečna pisanja
sad da li furaš raju, prosipaš ironiju ili nešto treće ?
prvo je išla priča kako treba vjerovati ovim novim (između ostalog i amaru, zubanu, hrapi) a onda ovako se zezaš
???
e upravo ovo što ti napisa
Misliš li da bi išta promijenilo to da je ostao Senad Misimović ili da zajedno rade Amar i on? Nama treba INVESTITOR, neko s lovom koju je spreman uložiti, bez toga smo mi MRTAV KLUB U BUDUĆNOSTI. Do sada se moglo ovako, u budućnosti neće. Ako ovaj frajer uloži u Sarajevo nešto sitno za njega (nekih 5 mil. godišnje), mi nemamo NIKAKVE šanse. Vedran Vukotić je napustio klub jer je, za razliku od Misimovića, smatrao upravo da nama treba ozbiljniji priliv sredstava, odnosno investitor. Govorio sam da je dobra stvar što je Misimović otišao jer on nije bio za investitora, Amar na to gleda na drugačiji način. Zato osnovni zadatak Selimovića i kompanije treba biti pronalazak investitora, imaju čovjeka koji će sa svojim ljudima u potpunosti kontrolisati sportski segment, a na njima je da traže investitora i u međuvremenu omoguće dovoljan priliv sredstava za preživljavanje, jer mi od rata neprekidno radimo upravo to - preživljavamo.Elegant je napisao/la: ↑čet mar 07, 2019 7:49 pmIronija ili ne tacno je sta je napisao kada se gleda siroka slika, pitari imaju sefa i investitora milijadera, a nama se sve vrti oko jednog covjeka i to niko sada ne moze da ospori jer jasno kao dan sta se desava u nasem klubu.salle86 je napisao/la: ↑čet mar 07, 2019 6:40 pmfakat slabo skroz čitam forume zadnjih mjeseci ali kod tebe sam primjetio oprečna pisanja
sad da li furaš raju, prosipaš ironiju ili nešto treće ?
prvo je išla priča kako treba vjerovati ovim novim (između ostalog i amaru, zubanu, hrapi) a onda ovako se zezaš
???
A to ce se pokazati na ljeto vrlo jasno gdje smo mi a gdje pitari, pocevsi od utakmica u europi (ako mi izborimo, oni hoce sigurno), a pogotovo na planu onoga za narednu sezonu.