Eno sad.Durgo je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 10:19 pmE vala ti ovaj post "bosnjacki"Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 9:45 pmJa bas cuo da jest.
Ufurao se, glumi, neko je i pisao da ih je vidjao do kasno.
Eldar je proslo ljeto dosao debeo, guzlat.
"Sta ce on, vidi mu glave"![]()
![]()
Odes u Kakanj na istu tirbinu sa "jugom", oni psuju nekom dedi sto je dosao i sto nije ostao kuci, da gleda na moja tv tekmu, ako nece da navija...ISB87 je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 10:51 pm@nezalaganje nikakav napredak, ja sam prestretan zbog tribine i stadiona generalno. ali kad sagledas stvari vidjet ces da nije moglo, ni oni nisu vise imali prostora za napredak. podjele, rezultati, prazan stadion. moralo se nesto promijeniti.
prethodni su postavili neke temelje, e zbog toga ja sumnjam da ce iko vise napraviti dugovanja kakva su napravljena. raja previse zna. prvi finansijski izvjestaj ce sve pokazati.
ja sam za to da se svi ujedinimo, da hajcamo raju na stadion. da napravimo dobru atmosferu.
lagano je napisat na forumu kop katastrofa, a niko nece da se pridruzi i pomogne. znam i da ima svadja i svega, znam da su ljudi ljuti na amara. ima tu svega, ali sve su to sitnice. zeljo je iznad toga, i zbog zelje mi trebamo da dolazimo na stadion.
zbog zelje smo trebali dolaziti i proslih sezona, a ne zbog istoka, evrope, kojekakvih pojacanja, senada, amile, fan shopa, siljka, papca..
jednostavno smo se izgubili.
zivimo zeljeznicar!
Ma malo se salimoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 10:39 pmEno sad.Durgo je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 10:19 pmE vala ti ovaj post "bosnjacki"Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 9:45 pm
Ja bas cuo da jest.
Ufurao se, glumi, neko je i pisao da ih je vidjao do kasno.
Eldar je proslo ljeto dosao debeo, guzlat.
"Sta ce on, vidi mu glave"![]()
![]()
Pa znamo kako je brz bio Eldar. Eto neki su i primjetili to ( mislim Grbavica, medju njima i ja) , da je izgubio brzinu, da je debeo.
Nakon toga se malo raspitao i dobio potvrdu.![]()
Cuj SDA glasac![]()
![]()
Za svaku pohvalu, idemo daljeBrkoo je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 11:27 pmPlavo proljeće počinje, Uprava i Struka snažno idu naprijed
U prostorijama FK Željezničar održana je još jedna proširena sjednica Uprave Kluba, kojoj su kao i do sada prisustovali Nadzorni odbor i rukovodstvo Skupštine, direktor Kluba i šef struke Amar Osim.
Ovom prilikom napravljena je evoluacija do sada poduzetih aktivnosti, kao i buduće aktivnosti koje će doprinjeti jačanju Kluba u svim segmentima.
Istaknuto je da su prema fudbalerima i administraciji izmirene sve plate i doprinosi iz prethodnog perioda za oktobar, novembar i decembar.
Pored navedenog, Upravni odbor Kluba otplatio je prethodne zatećene kreditne linije, izvršio prve uplate po osnovu dugovanja za teren, te u potpunosti platio pripreme. Pokrenute su aktivnosti oko završetka radova i dobijanja neophodnih dozvola za istočnu tribinu, te prezentovane aktivnosti i potencijal oko rješenja fasade i izgleda sjeverne tribine stadiona.
Posebno je istaknuto da sve je realizovano bez i jedne uplate po osnovu transfera, što dodatno ohrabruje i daje novu dimenziju očekivanja svih.
Amar Osim napravio je osvrt na pripreme fudbalera u Međugorju i Antaliji, te ocijenio jako kvalitetnim i vjerovatno najboljim u posljednjih nekoliko godina. Istaknuo je značajan napredak u pristupu svih fudbalera i zahvalio se Upravi na podršci koju stručni štab i ekipa imaju, te naglasio da se pozitivna energija osjeti i prenosi na sve.
Ovim putem Uprava se posebno zahvaljuje svim navijačima Kluba i poziva da podrže sve zajedničke napore u nastavku sezone, kada očekujemo seriju dobrih rezultata i izlazak u evropska takmičenja.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Brkoo je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 11:27 pmPlavo proljeće počinje, Uprava i Struka snažno idu naprijed
U prostorijama FK Željezničar održana je još jedna proširena sjednica Uprave Kluba, kojoj su kao i do sada prisustovali Nadzorni odbor i rukovodstvo Skupštine, direktor Kluba i šef struke Amar Osim.
Ovom prilikom napravljena je evoluacija do sada poduzetih aktivnosti, kao i buduće aktivnosti koje će doprinjeti jačanju Kluba u svim segmentima.
Istaknuto je da su prema fudbalerima i administraciji izmirene sve plate i doprinosi iz prethodnog perioda za oktobar, novembar i decembar.
Pored navedenog, Upravni odbor Kluba otplatio je prethodne zatećene kreditne linije, izvršio prve uplate po osnovu dugovanja za teren, te u potpunosti platio pripreme. Pokrenute su aktivnosti oko završetka radova i dobijanja neophodnih dozvola za istočnu tribinu, te prezentovane aktivnosti i potencijal oko rješenja fasade i izgleda sjeverne tribine stadiona.
Posebno je istaknuto da sve je realizovano bez i jedne uplate po osnovu transfera, što dodatno ohrabruje i daje novu dimenziju očekivanja svih.
Amar Osim napravio je osvrt na pripreme fudbalera u Međugorju i Antaliji, te ocijenio jako kvalitetnim i vjerovatno najboljim u posljednjih nekoliko godina. Istaknuo je značajan napredak u pristupu svih fudbalera i zahvalio se Upravi na podršci koju stručni štab i ekipa imaju, te naglasio da se pozitivna energija osjeti i prenosi na sve.
Ovim putem Uprava se posebno zahvaljuje svim navijačima Kluba i poziva da podrže sve zajedničke napore u nastavku sezone, kada očekujemo seriju dobrih rezultata i izlazak u evropska takmičenja.
Mi smo Željini, Željo je naš!