Majke mi ovi šanse ne napraviše.
E sad jesul' ukrajinci u kurcu, ili mi i drugu tekmu igramo odličnu odbranu, eo šamaram se i ne vjerujem..
p.s. yebeš ligu u kojoj je mehremić štoperčina i po. Ovo osim šahtara i dinama kurcu ne valja ništa.
On i Stanic danas karne najveće. Ostalo je ok.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 4:31 pmMa Mujezinovic. Klepac se vidio nije, ni loptu da sacuva svaku je izgubio.
A Zajmovic?
Zaim je van konkurencijestorm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 4:35 pmA Zajmovic?LARSSON je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 4:32 pmOn i Stanic danas karne najveće. Ostalo je ok.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 4:31 pm
Ma Mujezinovic. Klepac se vidio nije, ni loptu da sacuva svaku je izgubio.![]()
Samo jedna ispravka. Ekipa koja igra grupnu fazu EL a nama je uspjeh drugo pretkolo i trenutno nas krasi pet poraza u nizu je sve sem "nije los" protivnik. Ljudi su level iznad.vopla je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 4:30 pmZajebite vi sve, meni ovo fino izgleda ..
Nisi Barselona, ne igras tika taku al trcimo puno i kompaktni smo, kad pomjeramo svi pomjeramo, ne cekamo igrace vec odmah idemo na loptu..
jednom rijecu DISCIPLINOVANO.
ne treba zuriti jos sa pohvalama, al nije ni ova Vorskla Spreča da kazes los protivnik.
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Brz ovaj Mujezin sto jes jes, mogao bi posluziti, cemo vidimoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 4:31 pmMa Mujezinovic. Klepac se vidio nije, ni loptu da sacuva svaku je izgubio.