Sad ce on s novom municijom, cuvaj se ti.CURVA je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:13 pmEto neka ti je ptica bila najbolji insajderLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:06 pmKakav je vakat dosao Curva bajagi najveci insajder![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njegov sut je opasan samo po navijace na tribinamaCURVA je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:13 pmEto neka ti je ptica bila najbolji insajderLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:06 pmKakav je vakat dosao Curva bajagi najveci insajder![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ovo ako je insajderska informacija a onda stvarno -
Ma Amaru se svidio sut lijevom nogom koji Vranjes ima sa 30 metara gdje je svaki put pravio probleme protivnickim ekipama pa ga je odlucio ostaviti![]()
![]()
![]()
Bajic, lijevi bekLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:33 pm
Izgleda pobjednicka ekipa, mahom mladici nasi![]()
Nego ko je ovaj do Fejze?
Evo opet se vraćamo na temu od prije par mjeseci..storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 4:10 pm12 milja? To je laz, i to samo takva.CURVA je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 12:06 pmPa bijeda bruda ali sad kad se Amar vratio i ovim nasim plavim damama ce biti miljaPlava Porodica je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 11:53 am
Pa što su onda šatro zagrizli kad mu nude milju familije mi
Gdje su Stana i Bogi da njima pokazu sta je Zeljo?Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:33 pm
Izgleda pobjednicka ekipa, mahom mladici nasi![]()
Nego ko je ovaj do Fejze?
Odoh se roknutLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 5:06 pmKakav je vakat dosao Curva bajagi najveci insajder![]()
![]()
![]()
![]()
Ako Amar bude odredjivao plate igracima, nikad mi necemo postati bitan faktor mimo nase lige. Amar je trener. Posao trenera nije da odredjuje plate igracima. Ako nam klub tako funkcionise, onda se stvarno nemamo cemu nadati (van okvira nase lige).CURVA je napisao/la:tu prvu sam i ja cuo i ona mi je logicna Amar mu nebi dao ni pola koliko sada primaBudi Željo je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 1:34 pmJa sam sa dvije strane i to obje su bliske klubu, cuo totalno dvije razlicite price. Po jednoj covjeku ne pada na pamet da raskine ugovor jer je ovdje masno placen i planira da odradi ovdje polusezonu do isteka ugovora, u kojoj vjerovatno nece ni igrati. Druga prica je da je Vranjes jako korektan i da se sa Amarom dogovorio vrlo brzo da se plata prepolovi i da Amar na njega racuna ozbiljno na proljece.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 12:42 pmOdjednom svi culi za ovog Mujezinovica i znaju kakav je igrac...
Kako sam ja cuo Amar racuna na Vranjesa.
Sto ce reci jako je nezgodno vjerovati svim pricama osim ako se u iste bas licno ne uvjerite. Zbog takvih stvari ne treba letiti i na forumu pisati cim se nesto cuje.
Amar je kod nas menadžer, što objedinjuje pozicije trenera i sportskog direktora. Tako da ima puno veće ovlasti od trenera. Naravno ne može dati platu za koju uprava nema dovoljno sredstava da je namiri, tako da su u odluke uključeni i članovi uprave i direktor.santakuruz je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 6:53 pmAko Amar bude odredjivao plate igracima, nikad mi necemo postati bitan **** mimo nase lige. Amar je trener. Posao trenera nije da odredjuje plate igracima. Ako nam klub tako funkcionise, onda se stvarno nemamo cemu nadati (van okvira nase lige).CURVA je napisao/la:tu prvu sam i ja cuo i ona mi je logicna Amar mu nebi dao ni pola koliko sada primaBudi Željo je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 1:34 pm
Ja sam sa dvije strane i to obje su bliske klubu, cuo totalno dvije razlicite price. Po jednoj covjeku ne pada na pamet da raskine ugovor jer je ovdje masno placen i planira da odradi ovdje polusezonu do isteka ugovora, u kojoj vjerovatno nece ni igrati. Druga prica je da je Vranjes jako korektan i da se sa Amarom dogovorio vrlo brzo da se plata prepolovi i da Amar na njega racuna ozbiljno na proljece.
Sto ce reci jako je nezgodno vjerovati svim pricama osim ako se u iste bas licno ne uvjerite. Zbog takvih stvari ne treba letiti i na forumu pisati cim se nesto cuje.
Sent from my SM-J730GM using Tapatalk
Gdje to ima, pa Real ne zna sta ce od para pa opet Perez mora da aminuje transfere i finsije za igrace. Ne samo real nego svi ovi svjetski klubovi imaju šefove i uprave prije svega, pa tek onda trenere, menađere pa tek onda igrace.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:05 pmUprava daje budžet. Struka upravlja budžetom.
Šta je tu nenormalno?
Pa naravno da je i kod nas to slucaj. Nece Badzak ili ko vec iz uprave dati pare na nevidjeno. Ne bi bili bogati i uspjesni da su tako sa parama baratali u zivotu.Elegant je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:13 pmGdje to ima, pa Real ne zna sta ce od para pa opet Perez mora da aminuje transfere i finsije za igrace.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:05 pmUprava daje budžet. Struka upravlja budžetom.
Šta je tu nenormalno?
Ja to govorim za ove sto kazu Amar se pita za sve, jeste on kod nas alfa i omega. Ali u fazonu da ova nasa uprava ne znam ti sta radi da obezbijedi novac a da Amar trosi kako mu je cejf i da on daje plate kako hoce e pa to ne moze, ima iznad njega direktor kluba Šiljak da se nesto pita pa i predsjednik nadzonog odobra sto su mnogo vise pozicje od trenera - menađera ekipe.Budi Željo je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:25 pmPa naravno da je i kod nas to slucaj. Nece Badzak ili ko vec iz uprave dati pare na nevidjeno. Ne bi bili bogati i uspjesni da su tako sa parama baratali u zivotu.Elegant je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:13 pmGdje to ima, pa Real ne zna sta ce od para pa opet Perez mora da aminuje transfere i finsije za igrace.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:05 pmUprava daje budžet. Struka upravlja budžetom.
Šta je tu nenormalno?
Ma naravno...isto kao sto se pricalo da se Senad Misimovic pita za sve, odredjuje ekipu, dovodi igrace, devera oko taktike. Tako i ovo za Amara, sigurno je da ima slobodu da sebi dovede ljude u strucni stab, igrace, da se pita oko dosta stvari, ali ima neko ko ce to aminovati i reci uklapa li se u budzet, imamo/nemamo para za to.Elegant je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:27 pmJa to govorim za ove sto kazu Amar se pita za sve, jeste on kod nas alfa i omega. Ali u fazonu da ova nasa uprava ne znam ti sta radi da obezbijedi novac a da Amar trosi kako mu je cejf i da on daje plate kako hoce e pa to ne moze, ima iznad njega direktor kluba Šiljak da se nesto pita pa i predsjednik nadzonog odobra sto su mnogo vise pozicje od trenera - menađera ekipe.Budi Željo je napisao/la: ↑pon jan 28, 2019 7:25 pmPa naravno da je i kod nas to slucaj. Nece Badzak ili ko vec iz uprave dati pare na nevidjeno. Ne bi bili bogati i uspjesni da su tako sa parama baratali u zivotu.