Ma već se traži alibi za eventualni neuspjeh.
Hvala ti na svemu sto si uradio na njih. Hvala puno!!!shzna je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:11 pmSamo da vas obavijestim, sutra cu predati novac ispred nas forumasa koji smo skupili za unesrecenu porodicu s Vratnika. Ukoliko ima jos neko ko bi ucestvovao neka mi se javi. Hvala od srca svima koji su se javili, ja tu porodicu i ne poznajem ali tuga je vidjeti ono sta im se desilo.
Bit ce jos akcija, sve cu vas obavjestavati.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Novac je ziva materija...Zvaka72 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:28 pmMa već se traži alibi za eventualni neuspjeh.
Ali info o transferima i prihodima a i rashodima imaju. dovoljno je samo sabrati i oduzeti i vidi se da plusa ima jer se finansije ne gledaju za mjesec, dva već fiskalna godina Mislim da ni novac od evrope nije legao.
Ovo što su i bankovne garancije stavili u trošak je još luđe. Revolving isto vratiš i zanoviš ga ponovno za dva dana.
Hahahaha nećete razbojnici. Što bi jedan uzorni sportski radnik rekao.![]()
zar ne reče šiljak da je on već potrošen a neko (čini mi se danan) da je misimović dao svojih 650 hiljada i da je taj novac ustvari njemu proslijeđenZvaka72 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:28 pmMa već se traži alibi za eventualni neuspjeh.
Ali info o transferima i prihodima a i rashodima imaju. dovoljno je samo sabrati i oduzeti i vidi se da plusa ima jer se finansije ne gledaju za mjesec, dva već fiskalna godina Mislim da ni novac od evrope nije legao.
Ovo što su i bankovne garancije stavili u trošak je još luđe. Revolving isto vratiš i kroz dva dana ponovno povučeš i najvjerojatnije je garancija i bila za ovaj kredit.
Ja sam rekao, 650 Misimovic(dužni smo mu još 20hiljada), + 150hiljada koje smo također vratili, ali ne bih da imenujem te ljude koji su zaista davali novce kada je bilo najpotrebnijesalle86 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:32 pmzar ne reče šiljak da je on već potrošen a neko (čini mi se danan) da je misimović dao svojih 650 hiljada i da je taj novac ustvari njemu proslijeđenZvaka72 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:28 pmMa već se traži alibi za eventualni neuspjeh.
Ovo što su i bankovne garancije stavili u trošak je još luđe. Revolving isto vratiš i kroz dva dana ponovno povučeš i najvjerojatnije je garancija i bila za ovaj kredit.
Novac od Europe stigao i potrosen.Zvaka72 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:28 pmMa već se traži alibi za eventualni neuspjeh.
Ovo što su i bankovne garancije stavili u trošak je još luđe. Revolving isto vratiš i zanoviš ga ponovno za dva dana.
izvinjavam se...nekako tebe i danana shvatam najozbijnije uz još par imena pa i riječi držim za ispravneVelahalve je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:38 pmJa sam rekao, 650 Misimovic(dužni smo mu još 20hiljada), + 150hiljada koje smo također vratili, ali ne bih da imenujem te ljude koji su zaista davali novce kada je bilo najpotrebnijesalle86 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:32 pmzar ne reče šiljak da je on već potrošen a neko (čini mi se danan) da je misimović dao svojih 650 hiljada i da je taj novac ustvari njemu proslijeđenZvaka72 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:28 pm
Ma već se traži alibi za eventualni neuspjeh.
storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:43 pm"hrpa betona...". Odmah ga ekskomunicirati iz skupstine.
Nemam rijeci.
U sustini pametnije bi im bilo da se ne zajebavaju jer bi i oni brzo mogli letjetisalle86 je napisao/la: ↑pon dec 24, 2018 8:44 pmizvinjavam se...nekako tebe i danana shvatam najozbijnije uz još par imena pa i riječi držim za ispravne
svaka čast svima koji su na taj način uskakali...