Za koga vas? Za mene sigurno nije.
Hvala mu od srca kao najuspješnijem nasem treneru, ali šta ćemo kad "Bog" opet naprasno odluči opet uzeti godišnji?
Pretpostavljam da ni na ovo pitanje nećeš odgovoriti.
Za koga vas? Za mene sigurno nije.
Kakvim bolan Zeljovcima, sve to gleda da se okoristi, za neke momke koje sam mislio da su istinski navijaci pokazalo se da gledaju samo svoju guzicu. Dovoljan mi je Amar koji je bio sinonim Zeljeznicara a pokazao da je karina obicna.
Što je Amar za tebe karina? Ne kontam. Pa čovjek je sve ove godine dok je bio van kluba bio prilično korektan. Nije htio da radi i to je to.Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 3:34 pmDovoljan mi je Amar koji je bio sinonim Zeljeznicara a pokazao da je karina obicna.
Sta ima ko odgovarati, karina je jer je zatvorio racun klubu i jeste zatvoren, ne znam sto se izmislja ovdje da nije kad jeste. Bio je u opoziciji citavo vrijeme ovo samo sto je to hinjski prikrivao,zasto nije izasao javno nikad, kad je rekao na skupstini da ce imati sta reci, sta je rekao? ko je on da odlucjuje ko ce uci u klub ko ne? nisi ti pasa veci od Zelje. Radilo se na stetu Zeljeznicara sve pod imenom AO. Mislis da bi opozicija mogla prismrditi klubu da se nisu koristili njegovim imenom, a on mudar sutio i sad ce uci kako mu kurcu cejf isto tako je i otisao. Sta cemo sa pozivima clanova skupstine i naredjivanjima kako ce glasati? jel tako hocemo da funkcionise klub? Da ne pricam o ovom njegovim potrazivanjima i to bas u ovaj vakat? smijesna prica... Amare ogadio si mi fudbal. I da znate, oni porazi nisu bili ni zbog uprave i neznanja igraca, vec se namjerno gubilo... kako god,vrijeme ce pokazati sve.neroazzuro je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 3:42 pmŠto je Amar za tebe karina? Ne kontam. Pa čovjek je sve ove godine dok je bio van kluba bio prilično korektan. Nije htio da radi i to je to.Charlie Sheen je napisao/la: ↑čet dec 20, 2018 3:34 pmDovoljan mi je Amar koji je bio sinonim Zeljeznicara a pokazao da je karina obicna.
A ovo s kamatom je malo čudno baš sad. Ko zna šta je posrijedi, ali vjerujem da će ga neko od novinara ili na skupštini javno pitati u čemu je fazon.
Ali taj način karakterisanja našeg najboljeg trenera jednostavno nije ok.
Ovo je toliko pickasto bilo da se rijecima ne moze opisati. Ko uvrijedjene mlade. I to sve preko ledja kluba. Joj da hoce i ta skupstina proci vise..
Ako je upućeno meni, slobodno pošalji PP da provjeriš informacije, a i po mom niku možeš zaključiti da nisam iz Sa... Nisam znao da se čovjek ne može registrovati na forum kad hoće, jer stalno se poziva da se registruje i da ne budemo kao dosad "gosti" na forumu, al' nejse. Ako te interesuje slobodno se javi u PP i pošaljem ti i clansku kartu (koja je produžena u novembru, kad je malo kome bilo do iceg u vezi Želje zbog rezultata