Razlika je u tome sto oni tamo imaju muda pa govore da mrze Misimovica, ovdje likovi sve nesto hinjski udaraju po Amaru, lafo im drag ovo ono, a sve iz sjene pljuju po njemu. Ako ti vec neko nije drag pa reci slobodno.DobojskiManijak je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:57 pmkao što na ss.ba skoro svi mrze Misimovića tako i ovde ima pojedinaca koji Amara mrze više nego npr. Feđu Isovića ..... neshvatljivo
Ja sam ti samo napisao da pises onako kako mislis i da ne pises kako nemas nista protiv Amara kad ocigledno imas. Svadjate se ovdje sa forumasima koji za razliku od vas otvoreno kazu da im neko njie drag i da ga mrze. Pa budite i vi takvi, napisi Mrzim Amara i tacka.avlami97 je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:54 pmNemam izlive emocija ka istom spolu. Nisam derpe. Ljude cijenim i poštujem, pa i obrnuto, nakon što se sve stavi na vagu - pozitivno/negativno i donosim zaključke svojom glavom. A hinje mogu biti samo oni koji kažu idem na godišnji odmor, a svi znaju da laže. Mrzim i lažove.
Jel pljuvanje po Amaru, ako se kaže činjenica da su ljudi oko njega u vrijeme kad je on bio trener napravili milionska dugovanja?Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:01 pmRazlika je u tome sto oni tamo imaju muda pa govore da mrze Misimovica, ovdje likovi sve nesto hinjski udaraju po Amaru, lafo im drag ovo ono, a sve iz sjene pljuju po njemu. Ako ti vec neko nije drag pa reci slobodno.DobojskiManijak je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:57 pmkao što na ss.ba skoro svi mrze Misimovića tako i ovde ima pojedinaca koji Amara mrze više nego npr. Feđu Isovića ..... neshvatljivo
Amar je uzrok loše atmosfere i loših rezultata, evo otvoreno da ne može otvorenije.Zaka je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:10 pmJel pljuvanje po Amaru, ako se kaže činjenica da su ljudi oko njega u vrijeme kad je on bio trener napravili milionska dugovanja?Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:01 pmRazlika je u tome sto oni tamo imaju muda pa govore da mrze Misimovica, ovdje likovi sve nesto hinjski udaraju po Amaru, lafo im drag ovo ono, a sve iz sjene pljuju po njemu. Ako ti vec neko nije drag pa reci slobodno.DobojskiManijak je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:57 pmkao što na ss.ba skoro svi mrze Misimovića tako i ovde ima pojedinaca koji Amara mrze više nego npr. Feđu Isovića ..... neshvatljivo
To je druga stvar. Ali kad neko napise "Željo je uvijek za vrijeme Amara upadao u višemilionske dugove. To ne kažem ja, nego nadležne Inspekcije". Prvo ne spominju se ljudi oko Amara, nego se samo spominje Amar. Neko ko ne zna sta se sve desavalo ce zakljuciti da je Amar krao pare, i ovo nije prvi takav post u kojem je glavni krivac za sve Amar.Zaka je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:10 pmJel pljuvanje po Amaru, ako se kaže činjenica da su ljudi oko njega u vrijeme kad je on bio trener napravili milionska dugovanja?Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:01 pmRazlika je u tome sto oni tamo imaju muda pa govore da mrze Misimovica, ovdje likovi sve nesto hinjski udaraju po Amaru, lafo im drag ovo ono, a sve iz sjene pljuju po njemu. Ako ti vec neko nije drag pa reci slobodno.DobojskiManijak je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:57 pmkao što na ss.ba skoro svi mrze Misimovića tako i ovde ima pojedinaca koji Amara mrze više nego npr. Feđu Isovića ..... neshvatljivo
Kao što nije ni Misimović, a ista priča se potencira s druge strane i to puno agresivnija nego prema Amaru.Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:16 pmTo je druga stvar. Ali kad neko napise "Željo je uvijek za vrijeme Amara upadao u višemilionske dugove. To ne kažem ja, nego nadležne Inspekcije". Prvo ne spominju se ljudi oko Amara, nego se samo spominje Amar. Neko ko ne zna sta se sve desavalo ce zakljuciti da je Amar krao pare, i ovo nije prvi takav post u kojem je glavni krivac za sve Amar.
Ako je istina ovo za Skrbica i ako bi se on 100% posvetio klubu to bi onda bilo odlicno za klub. Klub bi onda vjerovatno jos vise napredovao. Mogao bi napraviti bas evropskog Zelju u svakom smislu.(stadion da zavrsi do kraja, trening kamp, igrace koji imaju kvalitet da izbore grupnu fazu nekog evropskog takmicenja itd..). Sve pod uslovom ako je istina da zeli da bude u upravi i da preuzme odgovornost..Budi Željo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 1:36 pmSaradjivao sam sa nekim njegovim firmama, i znam da je jak i sa vezama i sa parama, to nisu milioni nego milijarde. Licno ga nisam upoznao jer do njega je doci jako tesko. Ali mi je kao Zeljinom bolesniku ostalo u glavi da je bio nas igrac pa sam pitao ove njegove direktore spominje li kad Zelju i to. Znam samo da je od sebe platio put u Plzen sa smjestajem za sve igrace jer je vecina njegovog posla smjestena u Ceskoj, i to mu je bio merak i zelja kao nekome ko je igrao za nas. Tako su mi barem rekli.
Itekako sposoban i jak covjek to garantujem. Da li ima aferima, vjerovatno ima, tesko je do milijardi doci da igras po propisima.
Pa nisam ni rekao da se ne pise za Misimovica isto, ali bar forumasi koji pisu protiv Misimovica ne rade to hinjski vec otvoreno.Zaka je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:28 pmKao što nije ni Misimović, a ista priča se potencira s druge strane i to puno agresivnija nego prema Amaru.Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:16 pmTo je druga stvar. Ali kad neko napise "Željo je uvijek za vrijeme Amara upadao u višemilionske dugove. To ne kažem ja, nego nadležne Inspekcije". Prvo ne spominju se ljudi oko Amara, nego se samo spominje Amar. Neko ko ne zna sta se sve desavalo ce zakljuciti da je Amar krao pare, i ovo nije prvi takav post u kojem je glavni krivac za sve Amar.
Leon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:38 pmPa evo Amar hoce da bude u upravi a da ne bude trener.
Ali ne znam ko ce onda bit trener i sta cemo tad.
Ma samo Amar.LARSSON je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:40 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:38 pmPa evo Amar hoce da bude u upravi a da ne bude trener.
Nez jel iko pisao,ali je Lalatovic izjavio da ce jos jedno kolo voditi one u Srbiji(Spartak cini mi se) i da je zavrsio s njima.LARSSON je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:40 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:38 pmPa evo Amar hoce da bude u upravi a da ne bude trener.
Kako je Amar prvi put došao na mjesto trenera?. Je li to bio legalan način? Da te podsjetim, sve se desilo na pola puta između Mostara i Sarajeva. Da se tako nešto desilo na Državnom nivou, to bi se zvalo "Državni udar". Došao je nasilnim putem. Ko se mača laća, od mača i strada. Tako je, sa rezultatskog aspekta, potpuno neopravdano i otjeran sa klupe. To svi zaboravljaju. Gdje je tu zakonitost?Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:34 pmPa nisam ni rekao da se ne pise za Misimovica isto, ali bar forumasi koji pisu protiv Misimovica ne rade to hinjski vec otvoreno.Zaka je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:28 pmKao što nije ni Misimović, a ista priča se potencira s druge strane i to puno agresivnija nego prema Amaru.Zeljo je napisao/la: ↑uto dec 11, 2018 2:16 pm
To je druga stvar. Ali kad neko napise "Željo je uvijek za vrijeme Amara upadao u višemilionske dugove. To ne kažem ja, nego nadležne Inspekcije". Prvo ne spominju se ljudi oko Amara, nego se samo spominje Amar. Neko ko ne zna sta se sve desavalo ce zakljuciti da je Amar krao pare, i ovo nije prvi takav post u kojem je glavni krivac za sve Amar.