Evo malo info o ovih što ih Lars postavi
Colic, kazu da će ići vani na kraju ove sezone, Slovačka, Češka ne sjećam se najbolje.
Kupresak, ništa specijalno, korektan momak
Marković, već odavno treba da je u Premijer ligi, ali naši čekaju da ga Trencin pokupi, pa ćemo se onda pitati gdje nam je pamet bila. Mislim da bi on ili Hadžić bili idealni kao zamjena za Krpu i da uz Zubana traže svoju minutažu.
Kulenović, krupa ga je zapikala, ali se o tome ne priča, pokušati će neku razmjenu izgleda, šta li, a kažu da je dobar, mada nisam gledao pa ne bi da se mješam.
Bosančić, trebao ići vani pa nije, nakon toga samo stagnira, što mu potvrđuje i cijena na tm, neka ga i dalje u lažnom Želji.
Turanjin, čekam evo poruku, kakav je, a vidim da mu je statistika bolesna.
Ćatić, prvi put čujem da budem iskren
Živković, partizan ili zvezda, jedino ako ove zime ga pokupimo onda ćemo 'hajrovati' od njega.
Subašić, dovesti u juniorski tim, u Kaknju najprespektivniji igrač u zadnjih 20 godina, kao da su imali nekih igrača..
Mehić i Sarić, lično sam ih gledao na pet ili šest utakmica, fini momci, ali ovaj drugi je a.k.a Blagojević, koliko donese mlijeka, toliko ga i prolije.. Mehić poraditi na agresivnosti i mogao bi biti pun pogodak
Orašje Živković, ništa posebno, toplo-hladne partije,
Petrović iz Viteza, nisam upratio, čekam poruku i za njega, a koliko godina ima samo ga dovesti za naš juniorski tim
Kišića neću više ni da komentarišem, i na proljeće ću biti na Otoci svaku utakmicu, pa ću na kraju sezone imati kompletan uvid u sve njegove partije ove sezone.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.