Ma zeza jaraneplavi brat je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 6:01 pmGdje kupiti kartu? Nisam upratio,halalite.
Nadam se da ce nas bar 1911 podrzati ovu akciju i bar po petaka

Ma zeza jaraneplavi brat je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 6:01 pmGdje kupiti kartu? Nisam upratio,halalite.
Nadam se da ce nas bar 1911 podrzati ovu akciju i bar po petaka
Ne utice ulaganje u infrastrukturu i nije povezano sa igrackim kadrom. Nije nam npr. kanton dao 500 hiljada za igrace nego za teren, taj novac je namjenski utrosen u infrastrukturu. Ova nasa seniorska ekipa je odraz neznanja ljudi u klubu..LeBlue je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 8:19 pmSlicni igraci bi ti i dolazili u slucaju da ulozis u infrastrukturu. Ne moze bato obadvojeBrkoo je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 8:09 pmSta bi nam to donijelo dobrog u sportskom dijelu? Potrosili bi taj novac na mnogo prosjecnih igraca, napravili euforiju i idemo lafo na titulu.
Da sad bilo koji novinar pita Odovica za pojacanja, njemu su u glavi golman Antolovic, stoper Kosoric i napadac Mahir Karic. On za bolje ne zna, njemu su ti igraci vrh..Vjerujem da su sad pametiniji i nema vise Bekrica na 3 godine. Nama bi u svakom slucaju dobro od transfera doslo
HahahahahOccasionally je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 8:36 pmMa zeza jaraneplavi brat je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 6:01 pmGdje kupiti kartu? Nisam upratio,halalite.
Nadam se da ce nas bar 1911 podrzati ovu akciju i bar po petaka![]()
![]()
Koliko Oda sa svojim pomocnicima provodi vremena dnevno u toj prostoriji? Zna li neko slucajno.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 8:32 pmNaravno da imamo. Prošlo je vrijeme kada smo imali jednu i po kancelariju i ono malo Plavog salona. Generalno, zapadna tribina je pretrpila baš velike promjene i nervira me kada se to ne spominje kada se govori o ljudima koji su trenutno u klubu i njihovim uspjesima.
Eh, tu informaciju nemam. Ali, tu dolazimo do onog da su organi kluba pružili sve stručnom štabu, a koliko oni to koriste, pitanje je. Ne želim da oslobađam krivice Misimovića i ostale, ali nisu jedini krivci.mamba21 je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 9:11 pmKoliko Oda sa svojim pomocnicima provodi vremena dnevno u toj prostoriji? Zna li neko slucajno.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 8:32 pmNaravno da imamo. Prošlo je vrijeme kada smo imali jednu i po kancelariju i ono malo Plavog salona. Generalno, zapadna tribina je pretrpila baš velike promjene i nervira me kada se to ne spominje kada se govori o ljudima koji su trenutno u klubu i njihovim uspjesima.
Maloprije gledam emisiju neku na tvu, i trener zvezde pola sata nakon pobjede protiv liverpula se nalazi u svojoj prostoriji sa pomocnikom i radi. Pa zbog toga se i sjetih ovog pitanja. Nista lose prema SS, nego cisto informativno.
Sjecam se kad je Petrovic i u slobodu otisao da je bilo po portalima kako sjedi navecer u kancelariji na stadionu i radi. Vjerovatno je on to tako naucio i praktikovao. Volio bi kada bi sada Oda sa ostatkom tima to kvalitetno koristio.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 9:41 pmEh, tu informaciju nemam. Ali, tu dolazimo do onog da su organi kluba pružili sve stručnom štabu, a koliko oni to koriste, pitanje je. Ne želim da oslobađam krivice Misimovića i ostale, ali nisu jedini krivci.mamba21 je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 9:11 pmKoliko Oda sa svojim pomocnicima provodi vremena dnevno u toj prostoriji? Zna li neko slucajno.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 8:32 pm
Naravno da imamo. Prošlo je vrijeme kada smo imali jednu i po kancelariju i ono malo Plavog salona. Generalno, zapadna tribina je pretrpila baš velike promjene i nervira me kada se to ne spominje kada se govori o ljudima koji su trenutno u klubu i njihovim uspjesima.
Maloprije gledam emisiju neku na tvu, i trener zvezde pola sata nakon pobjede protiv liverpula se nalazi u svojoj prostoriji sa pomocnikom i radi. Pa zbog toga se i sjetih ovog pitanja. Nista lose prema SS, nego cisto informativno.
S druge strane, ovdje su ljudi govorili da je Petrović po cijeli dan bio na stadionu, pa opet nije bilo sve ok. Ja mislim da je više do toga koliko se kvalitetno radi, a ne do toga koliko dugo se radi. A toga nama, očito, nedostaje.
Handri te mail.Probaj ludo a cirilicom i proci ce
A sta da rade oni koji su zaboravili pasvordstorm_raider je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 10:22 pmKo god ima problema sa logovanjem na svoj nalog neka posalje mail na: redakcija@sport1.ba
Bitno je da posaljete sa maila koji ste koristili prilikom registracije!
Ja ipak mislim da je Petrovic najskolovaniji trener od rata na ovamo i jedini koji je imao novije metode rada a u to su ukljucene svakako bile i tehnologije od videoanaliza, videoskauting ekipa , pracenje forme i statistike pojedinih protivnickih igraca. Mozda nemam za pravo to reci,ali sve je bilo na mnogo ozbiljnijem nivou sto se tice i treninga i samih na kraju izjava o trenaznom procesu,kada uporedis sada izjave Odovica koji luta pricajuci o tome kako se na treningu radi ekstra dobro a na terenu to ne ispostuju, a da ih pri tome ne "kaznjava" duplim treningom ili nocnim kao sto je bio slucaj kod Slavke. Puno toga bi se moglo uporediti od strucnosti,ozbiljnosti rada i kvalitete Petrovica i ostalih, s tim da vecina mozemo pohvaliti i GOSPODINA Krcmarevica,iako se mnogi nece s ovim sloziti al razumijem i to.mamba21 je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 9:49 pmSjecam se kad je Petrovic i u slobodu otisao da je bilo po portalima kako sjedi navecer u kancelariji na stadionu i radi. Vjerovatno je on to tako naucio i praktikovao. Volio bi kada bi sada Oda sa ostatkom tima to kvalitetno koristio.kvalitet je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 9:41 pmEh, tu informaciju nemam. Ali, tu dolazimo do onog da su organi kluba pružili sve stručnom štabu, a koliko oni to koriste, pitanje je. Ne želim da oslobađam krivice Misimovića i ostale, ali nisu jedini krivci.mamba21 je napisao/la: ↑ned nov 18, 2018 9:11 pm
Koliko Oda sa svojim pomocnicima provodi vremena dnevno u toj prostoriji? Zna li neko slucajno.
S druge strane, ovdje su ljudi govorili da je Petrović po cijeli dan bio na stadionu, pa opet nije bilo sve ok. Ja mislim da je više do toga koliko se kvalitetno radi, a ne do toga koliko dugo se radi. A toga nama, očito, nedostaje.
Mislim da su i Misimovic i ostatak uprave uvidjeli probelm u SS i da bi se on sad trebao ojacati. Sto ti rece sve imaju obezbjedjeno. Ova pauza i ono tjeranje uprave bi moglo donjeti neki pozitivan sok za upravu , da se i oni malo zapitaju i razdrmaju.
To o odlasku se slazem...ruzno je ono bilo, prije svega neozbiljno, dan pred prvenstvo raditi takve promjene. Ali sad da ga zalimo zaista nema potrebe. Vjerujem da je odradio sve u granicama svojih mogucnosti, hvala mu i to je to. Mulalic, Odovic, Adzem...zaista bi bio jako bezobrazan pa da bilo koga od njih pljujem, jer su sva trojica i na terenu i na klupi uvijek davali svoj maksimum i znam da obozavaju Zelju i zele mu sve najbolje. Ali opet nisu dovoljni kvaliteti da se nose sa svim ovim, nazalost. Po meni Adzem je bio najblizi tome, ali eto na kraju je sto se kaze pukao.storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 19, 2018 10:07 amSlazem se, Slavko je odradio svoje, malo je otisao na ruzan nacin. Adzem, Kostic, Mulalic, sve su to eksperimenti bili (Adzem malon manje, vec nas je vodio jednom). Pa cak i Zeba u SS, covjek je tek karijeru zavrsio.