Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Occasionally
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 18, 2018 8:36 pm

plavi brat je napisao/la:
ned nov 18, 2018 6:01 pm
SanMan je napisao/la:
ned nov 18, 2018 5:50 pm
Morzhy je napisao/la:
ned nov 18, 2018 12:56 pm

Dobra ideja fakat
Svakako imamo "milion" nekih akcija, ova bi bila jedna od jačih.
Nemora 5KM, 2KM sasvim dovoljno, sve pare idu humanitarno (za neko udruženje za djecu). Kupujem 5 karata.
Gdje kupiti kartu? Nisam upratio,halalite.
Nadam se da ce nas bar 1911 podrzati ovu akciju i bar po petaka
Ma zeza jarane :D
slika

Brkoo
Kontakt:

ned nov 18, 2018 8:40 pm

LeBlue je napisao/la:
ned nov 18, 2018 8:19 pm
Brkoo je napisao/la:
ned nov 18, 2018 8:09 pm
LeBlue je napisao/la:
ned nov 18, 2018 6:45 pm
Hajde Dzekson vakat je za jedan transfer.
Sta bi nam to donijelo dobrog u sportskom dijelu? Potrosili bi taj novac na mnogo prosjecnih igraca, napravili euforiju i idemo lafo na titulu.

Da sad bilo koji novinar pita Odovica za pojacanja, njemu su u glavi golman Antolovic, stoper Kosoric i napadac Mahir Karic. On za bolje ne zna, njemu su ti igraci vrh..
Slicni igraci bi ti i dolazili u slucaju da ulozis u infrastrukturu. Ne moze bato obadvoje :) Vjerujem da su sad pametiniji i nema vise Bekrica na 3 godine. Nama bi u svakom slucaju dobro od transfera doslo
Ne utice ulaganje u infrastrukturu i nije povezano sa igrackim kadrom. Nije nam npr. kanton dao 500 hiljada za igrace nego za teren, taj novac je namjenski utrosen u infrastrukturu. Ova nasa seniorska ekipa je odraz neznanja ljudi u klubu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

plavi brat
Kontakt:

ned nov 18, 2018 8:46 pm

Occasionally je napisao/la:
ned nov 18, 2018 8:36 pm
plavi brat je napisao/la:
ned nov 18, 2018 6:01 pm
SanMan je napisao/la:
ned nov 18, 2018 5:50 pm

Svakako imamo "milion" nekih akcija, ova bi bila jedna od jačih.
Nemora 5KM, 2KM sasvim dovoljno, sve pare idu humanitarno (za neko udruženje za djecu). Kupujem 5 karata.
Gdje kupiti kartu? Nisam upratio,halalite.
Nadam se da ce nas bar 1911 podrzati ovu akciju i bar po petaka
Ma zeza jarane :D
slika
Hahahahah
@Occa pisao sam ti tamo na 'tvojoj temi' :) pa eto vidi

svraka
Kontakt:

ned nov 18, 2018 9:11 pm

kvalitet je napisao/la:
ned nov 18, 2018 8:32 pm
mamba21 je napisao/la:
ned nov 18, 2018 8:12 pm
Imamo li na stadionu prostoriju za sefa strucnog staba?
Naravno da imamo. Prošlo je vrijeme kada smo imali jednu i po kancelariju i ono malo Plavog salona. Generalno, zapadna tribina je pretrpila baš velike promjene i nervira me kada se to ne spominje kada se govori o ljudima koji su trenutno u klubu i njihovim uspjesima.
Koliko Oda sa svojim pomocnicima provodi vremena dnevno u toj prostoriji? Zna li neko slucajno.
Maloprije gledam emisiju neku na tvu, i trener zvezde pola sata nakon pobjede protiv liverpula se nalazi u svojoj prostoriji sa pomocnikom i radi. Pa zbog toga se i sjetih ovog pitanja. Nista lose prema SS, nego cisto informativno.
Forza 1921!

Oda majstore!

Tryg
Kontakt:

ned nov 18, 2018 9:36 pm

Meni je problem sto mi nece da se loguje nikako preko tapatalka.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

kvalitet
Kontakt:

ned nov 18, 2018 9:41 pm

mamba21 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:
ned nov 18, 2018 8:12 pm
Imamo li na stadionu prostoriju za sefa strucnog staba?
Naravno da imamo. Prošlo je vrijeme kada smo imali jednu i po kancelariju i ono malo Plavog salona. Generalno, zapadna tribina je pretrpila baš velike promjene i nervira me kada se to ne spominje kada se govori o ljudima koji su trenutno u klubu i njihovim uspjesima.
Koliko Oda sa svojim pomocnicima provodi vremena dnevno u toj prostoriji? Zna li neko slucajno.
Maloprije gledam emisiju neku na tvu, i trener zvezde pola sata nakon pobjede protiv liverpula se nalazi u svojoj prostoriji sa pomocnikom i radi. Pa zbog toga se i sjetih ovog pitanja. Nista lose prema SS, nego cisto informativno.
Eh, tu informaciju nemam. Ali, tu dolazimo do onog da su organi kluba pružili sve stručnom štabu, a koliko oni to koriste, pitanje je. Ne želim da oslobađam krivice Misimovića i ostale, ali nisu jedini krivci.

S druge strane, ovdje su ljudi govorili da je Petrović po cijeli dan bio na stadionu, pa opet nije bilo sve ok. Ja mislim da je više do toga koliko se kvalitetno radi, a ne do toga koliko dugo se radi. A toga nama, očito, nedostaje.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

svraka
Kontakt:

ned nov 18, 2018 9:49 pm

kvalitet je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:
kvalitet je napisao/la:

Eh, tu informaciju nemam. Ali, tu dolazimo do onog da su organi kluba pružili sve stručnom štabu, a koliko oni to koriste, pitanje je. Ne želim da oslobađam krivice Misimovića i ostale, ali nisu jedini krivci.

S druge strane, ovdje su ljudi govorili da je Petrović po cijeli dan bio na stadionu, pa opet nije bilo sve ok. Ja mislim da je više do toga koliko se kvalitetno radi, a ne do toga koliko dugo se radi. A toga nama, očito, nedostaje.
Sjecam se kad je Petrovic i u slobodu otisao da je bilo po portalima kako sjedi navecer u kancelariji na stadionu i radi. Vjerovatno je on to tako naucio i praktikovao. Volio bi kada bi sada Oda sa ostatkom tima to kvalitetno koristio.

Mislim da su i Misimovic i ostatak uprave uvidjeli probelm u SS i da bi se on sad trebao ojacati. Sto ti rece sve imaju obezbjedjeno. Ova pauza i ono tjeranje uprave bi moglo donjeti neki pozitivan sok za upravu , da se i oni malo zapitaju i razdrmaju.
Forza 1921!

Oda majstore!

plavi brat
Kontakt:

ned nov 18, 2018 9:54 pm

Joj Bahe i reakcije na Moratinu fulu,mora da je igro keca,a nezna da je Morata brat zatego dvicu :rofl:

gavran
Kontakt:

ned nov 18, 2018 10:03 pm

Tryg je napisao/la:
ned nov 18, 2018 9:36 pm
Meni je problem sto mi nece da se loguje nikako preko tapatalka.
Handri te mail.Probaj ludo a cirilicom i proci ce
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

ned nov 18, 2018 10:22 pm

Ko god ima problema sa logovanjem na svoj nalog neka posalje mail na: redakcija@sport1.ba

Bitno je da posaljete sa maila koji ste koristili prilikom registracije!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

gavran
Kontakt:

ned nov 18, 2018 10:41 pm

storm_raider je napisao/la:
ned nov 18, 2018 10:22 pm
Ko god ima problema sa logovanjem na svoj nalog neka posalje mail na: redakcija@sport1.ba

Bitno je da posaljete sa maila koji ste koristili prilikom registracije!
A sta da rade oni koji su zaboravili pasvord
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

ned nov 18, 2018 10:46 pm

Isto moj dobri gavro. :D

Lud je ko kaze da mu nije gavran falio zadnjih dana na forumu.

MiroslavKruzik

pon nov 19, 2018 2:13 am

mamba21 je napisao/la:
ned nov 18, 2018 9:49 pm
kvalitet je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:

Sjecam se kad je Petrovic i u slobodu otisao da je bilo po portalima kako sjedi navecer u kancelariji na stadionu i radi. Vjerovatno je on to tako naucio i praktikovao. Volio bi kada bi sada Oda sa ostatkom tima to kvalitetno koristio.

Mislim da su i Misimovic i ostatak uprave uvidjeli probelm u SS i da bi se on sad trebao ojacati. Sto ti rece sve imaju obezbjedjeno. Ova pauza i ono tjeranje uprave bi moglo donjeti neki pozitivan sok za upravu , da se i oni malo zapitaju i razdrmaju.
Ja ipak mislim da je Petrovic najskolovaniji trener od rata na ovamo i jedini koji je imao novije metode rada a u to su ukljucene svakako bile i tehnologije od videoanaliza, videoskauting ekipa , pracenje forme i statistike pojedinih protivnickih igraca. Mozda nemam za pravo to reci,ali sve je bilo na mnogo ozbiljnijem nivou sto se tice i treninga i samih na kraju izjava o trenaznom procesu,kada uporedis sada izjave Odovica koji luta pricajuci o tome kako se na treningu radi ekstra dobro a na terenu to ne ispostuju, a da ih pri tome ne "kaznjava" duplim treningom ili nocnim kao sto je bio slucaj kod Slavke. Puno toga bi se moglo uporediti od strucnosti,ozbiljnosti rada i kvalitete Petrovica i ostalih, s tim da vecina mozemo pohvaliti i GOSPODINA Krcmarevica,iako se mnogi nece s ovim sloziti al razumijem i to.

Ono sto mi je posebno krivo na upravljacke strukture vec davno bilo i vidio sam to lutanje je vezano bas za Petrovicevo tjeranje sa klupe iako je ruku na srce odradio i vise nego sto se ocekivalo i moglo ocekivati za tu sezonu koja je bila vec otpisana. A na kraju smo izgubili i tuzbu, sto dovoljno govori o necijem hiru i tjeranju mak na konac pod cijenu svega pa i racuna imena kluba. Ako ko zna razloge zbog kojih se nije razgovaralo o ostanku na klupi kao sto sada stite Odovica , volio bih da prodiskutuje vise na tu temu?

Dzezvar
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:01 am

Slavko je bio ziheras,nikakve igre samo igra na rezultat.Barem se tako moglo cuti na tribinama,a Biga mi i ovdje.....
Odlazak Slavke je bio iskljuciva zelja nas navijaca.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

cikazubo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:39 am

S obzirom da mi sve znamo necemo to smatrati greskom :kafa:

Slavko je dobar trener, naravno da se stilom ne uklapa u zelje navijaca, medjutim kada bolje razmislimo o kakvom stilu uopste i pricamo, mi hocemo brz i tehnicki dotjeran fudbal, a kad smo to gledali, mozda u 10% sezona u ovih skoro 100 godina.
Ako je Slavko ispunio i premasio rezultate trebao je covjek ostati, trebalo je rijesiti “trule jabuke”, dati mu podrsku sljedece sezone i mozda bi digli pehar, pa nek nam i stil bude talijanski, kad je Inter mogao do triplete katenaćo fudbalom iako su imali bombasticnu ekipu, moze vala i Zeljo do titule prvaka, ali eto mi mislimo da Zeljo ima neki stil igre, ima ima..

storm_raider
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:43 am

Kasno je sada, i za Odu se pricalo tako, da treba da se vrati, a evo sada se tjera, doduse stidljivo jos uvijek.

MrkiMedo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 9:45 am

I jos ce se javiti neko da kaze “a gdje taj Slavko sad radi”

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:04 am

Ma dajte ljudi molim vas cuj Slavko...uletio nam u takav period odradio svoje ok i to je to. Treba da ga zalim i prizeljkujem. Daleko mu kuca bila. Jedino za kim bi mogao da zalim je Adzem, jer je produkt nase skole, mlad, pokazao je odredjene kvalitete, ali eto i on je nazalost na kraju podlegao pritisku. Nama u situaciji gdje hocemo sve posteno treba jedan macan od trenera, sa dosta znanja i iskustva, sve ostalo je suplja prica. Ne mozemo mi biti 20% jaci od ostalih a da nam na klupi sjede Slavko, Oda, Adzem, Kostic...
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

storm_raider
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:07 am

Slazem se, Slavko je odradio svoje, malo je otisao na ruzan nacin. Adzem, Kostic, Mulalic, sve su to eksperimenti bili (Adzem malon manje, vec nas je vodio jednom). Pa cak i Zeba u SS, covjek je tek karijeru zavrsio.

Budi Željo
Kontakt:

pon nov 19, 2018 10:17 am

storm_raider je napisao/la:
pon nov 19, 2018 10:07 am
Slazem se, Slavko je odradio svoje, malo je otisao na ruzan nacin. Adzem, Kostic, Mulalic, sve su to eksperimenti bili (Adzem malon manje, vec nas je vodio jednom). Pa cak i Zeba u SS, covjek je tek karijeru zavrsio.
To o odlasku se slazem...ruzno je ono bilo, prije svega neozbiljno, dan pred prvenstvo raditi takve promjene. Ali sad da ga zalimo zaista nema potrebe. Vjerujem da je odradio sve u granicama svojih mogucnosti, hvala mu i to je to. Mulalic, Odovic, Adzem...zaista bi bio jako bezobrazan pa da bilo koga od njih pljujem, jer su sva trojica i na terenu i na klupi uvijek davali svoj maksimum i znam da obozavaju Zelju i zele mu sve najbolje. Ali opet nisu dovoljni kvaliteti da se nose sa svim ovim, nazalost. Po meni Adzem je bio najblizi tome, ali eto na kraju je sto se kaze pukao.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Trenutno korisnika/ca: Haklapuc i 35 gostiju.

Prijava