sri nov 14, 2018 7:36 pm
Sto se tice ankete, tu treba napraviti jedno poređenje.
Dođemo na utakmicu, svi spremni da navijamo 90 minuta, zagalame na nas k'o da na Troju idemo. I sta onda - red uspavanki, red odavanja pocasti i po neka dobra pjesma.
Mnogima to dosadi, opadne im moral i usute se - to je valjda znak loseg vođenja? A onda ide ono "Pjevaj! Ako neko zna bolje nek dođe, mi cemo odma sici".
Naravno, nece niko. U ovom trenutku ne postoji (ne nudi se) neko ko bi to bolje obavljao, ne postoji budala koja bi se u to upustila.
Za to im treba odati pocast. Koliko god radili pogresno, jedini pokusavaju da to nesto odrze u zivotu. Nisu savrseni, nije niko. A vidi, jug niko ne rusi jer nemaju neke zavidne "rezultate" u zadnje vrijeme. Koliko stete nanesene klubu, a nikad ih nije docekala zakljucana kapija. Nikad niko kazne nije dobio kao u svakom normalnom klubu. Nikad ih niko nije tjerao, i oni su tu zbog Zelje, kao i svi mi.
Tako i ova uprava. sve sto se uradilo u sportskom dijelu je blijedo, na trenutak bljesak i onda nazad u svakodnevnicu. Odrzavaju neku konstantu i nikako da naprave korak naprijed. Ne znam i ne zelim da ulazim u to sta je razlog tome, ali eto vec je receno, ako ima bolje rjesenje, izvolite ponuditi.
Nece ni to niko, nisu ljudi budale kad vide sta ovi prozivljavaju. A koja je poenta tjeranja samo da bi se otjeralo? Da se silom prilika tu nađe neko ko nema kapacitet ni ovu konstantu da odrzi?