Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 14, 2018 6:44 pm

storm_raider je napisao/la:
sri nov 14, 2018 6:32 pm
Zvaka72 je napisao/la:
sri nov 14, 2018 6:30 pm
Storme možeš li o
cipiripijev prijedlog prenijeti upravi. Hoćemo ovo. ko je za. javljajte se.
Ne znam kako. Ali prate oni forume, vjerovatno i imaju dobru sliku svega.
Neka malo popuste sa forumima a dovedu tri (3) TRI dobra igrača i bit ce im dobro, prodaju kapitena i igracima zabrane konkakte sa legendama nedom, bekrijom i stanom.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

blueheart
Kontakt:

sri nov 14, 2018 6:49 pm

Jel ima iko od ovih sto bi mjenjali da navede koga bi to umjesto Senada postaviki na celo kluba, koga u upravnom odboru mjenjati , koga postaviti???
DRZAVA ZELJO

Zvaka72
Kontakt:

sri nov 14, 2018 6:54 pm

nookey je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:09 pm
Plava Porodica je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:06 pm
nookey je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:04 pm
čuj mora, ti si stvarno smiješan lik bgm...
imaš li svoju firmu? radiš li za nekoga?
dođe ti sutra novi šef i kaže. raskinut ćemo ugovor sa vama radnici, radit ćete na crno, plata u tom slučaju može biti ali i ne mora jer nema prijave.
jel' to normalno? niko se ne bi pobunio? za svaki proces u klubu. ovo je banalan primjer.
tobe jarabi jesu vas isprali..
sto miliona firmi uništeno na taj način u ovoj jebenoj državici, ljudi štrajkuju, magistralne puteve zatvaraju i koga briga? delegati uzmu pare i odoše, primjeri KKBosna, Hidrogradnja, Aluminij, pa na kraju krajeva i NSBiH da ne dođe Ivica mi ostadosmo jedini na planeti van FIFA i UEFA-a...
Ja se satrah zadnji par dana da to raji kažem, ali do mozga ne dopire.
Lakše bošnji metar u guzicu nego cm u glavu.
Na osnovu dosadašnjeg iskustva, 99% smo ga ispušili.
Šta ako Amar ne dođe? A ovi odu. Ko?Branković zvani po zakonu. vjerovali ili ne i on je bio predsjednik Želje.
Tek sad vidim kakvih sam se ubleha i prevaranata nagledao u Želji.
Dobre poslije rata koje pamtim su: Kemo, Alija, Amar i Misimović.
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u sri nov 14, 2018 6:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.

bianco blu
Kontakt:

sri nov 14, 2018 6:58 pm

Ko je u upravnom odboru našeg kluba?
Sumnjam da je samo Misimović?
Ako je ste onda je on faktički vlasnik Željezničara.
Dali ''uprava napolje'' znači tjeranje Misimovića ili čitave uprave?

Zvaka72
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:03 pm

vinston.cercil je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:15 pm
Meni nije jasno kako funkcionisu ostali klubovi bez Misimovica
Hahahah, jesi ozbiljan.
Sloboda dužna 10 Mil.
Čelik prodat za marku dužan cca 10 mil.
Sarajevo prodato za 2 mil. bili dužni 6 mil. Borac u drugoj ligi dužan boga pitaj koliko.
Zrinjski to niko ne zna kad se sazna vidi ppd Brotnjo.
itd,itd,itd. jel treba da nabrajam sve klubove koji su igrali u PL.

Amidza
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:08 pm

Ne znam raja...mozda mi je malo luda ideja ROFL pa halalite. Ali sta mislite da npr. Miske se drzi svog posla xD, a Amaru da citav sportski segment u ruke? Kontam da bi to najbolje bilo za Zelju. :P
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:10 pm

Amidza je napisao/la:
Ne znam raja...mozda mi je malo luda ideja ROFL pa halalite. Ali sta mislite da npr. Miske se drzi svog posla xD, a Amaru da citav sportski segment u ruke? Kontam da bi to najbolje bilo za Zelju. :P
Elegant joined the channel
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nookey
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:11 pm

Zvaka72 je napisao/la:
sri nov 14, 2018 7:03 pm
vinston.cercil je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:15 pm
Meni nije jasno kako funkcionisu ostali klubovi bez Misimovica
Hahahah, jesi ozbiljan.
Sloboda dužna 10 Mil.
Čelik prodat za marku dužan cca 10 mil.
Sarajevo prodato za 2 mil. bili dužni 6 mil. Borac u drugoj ligi dužan boga pitaj koliko.
Zrinjski to niko ne zna kad se sazna vidi ppd Brotnjo.
itd,itd,itd. jel treba da nabrajam sve klubove koji su igrali u PL.
Burazeru ovo je idealna sansa za doticne. Dolaze na gotovo, sve uknjizeno 1/1. Lagano kredit, hipoteka, osvoji se koji trofej, pocnu se pare hapati. Kad zafali dodje banka uzme sto je njihovo, od tog dana se stadion zove recimo Ziraat a Zeljo od nekretnina ima Dinu Pekica...

Amidza
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:12 pm

storm_raider je napisao/la:
sri nov 14, 2018 7:10 pm
Amidza je napisao/la:
Elegant joined the channel
slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

MrkiMedo
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:14 pm

Ovo je doslo do te mjere da se javljaju sa laznih profila na fbu i prijete jer eto napises kako stav grupe nije i tvoj stav. Fuj jadovi jadni, jebali bas i Amar i Senad

plavi brat
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:14 pm

:palacgore:
Okolele je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:51 pm
Ma šta jedete govna svi do jednog više..Pa zadnje dvije titule smo ispušili zbog lopovluka iz saveza..Svi znamo kakvi su se penali svirali Zrinjskom zadnje dvije sezone..Na sred Grbavice na očigled čitavog stadiona ti igrač direktnog konkurenta uštopa loptu rukom nakon čega primimo gol i kriv sportski segment..Naravno da ima grešaka i da se loše radi ali drastično veći je ovaj prvi faktor..Manite se i Krupe i Sarajeva i morali smo dobiti..
:palacgore:
Samo da dodam.Da nismo pokradeni zadnje dvije sezone,imali bi i dvije titule,a to znaci,nesto bolja pozicija u pretkolima europe,i dosta vise para s kojima bi mogli dovesti boljih igraca i dati bolje plate i premije,a uz to i uloziti u infrastrukturu.
Jos da priupitam ove sto kazu da su navijaci izgradili ovo sto se izgradilo,sta su cekali 20 godina,sto se nisu ranije sjetili?I ja sam pomogao ovu izgradnju,i moje ime ima na plavom zidu pa i imena moje porodice,al se nikad nismo tome busali i davali sebi za pravo da kazemo da smo mi nesto uradili,jer da nije bilo ove uprave nebi bilo ni tih akcija ni tog zida,niti nasih imena tamo

AdmirA
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:18 pm

Zvaka72 je napisao/la:
sri nov 14, 2018 6:28 pm
cipiripi je napisao/la:
sri nov 14, 2018 1:03 pm
Iznio bih jedan prijedlog.

Moze li zvanicna stranica organizovati jednu anketu.

Posto imamo preko 6000 clanova, dakle nas 6000 je dalo svoje pare putem članskih kartica moze li organizovati anketu ZA i PROTIV Uprave. Pravo glasa mogu imati samo članovi tj.isti oni koji ce unijeti svoje ime i prezime i broj članske (kao kod provjere članstva9

Ovo zelim da se uradi iz jednog razloga sto vecina one balavurdije koja sebe naziva Manijacima i koja izdaje kojekakva saopstenja nije ni clan Kluba a oni bi za nesto da se pitaju
BRAVO IDEALAN PRIJEDLOG.
Članovi nek glasaju, jer ŽELJO je udruženje građana. Miske uvijek si bio za transparentnost. Evo prilike. Provjeri kakvu podrsku imas od clanova kluba.
Još jednom bravo na prijedlogu.
Podržavam.

Samo naprijed!

Tryg
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:26 pm

A sto me obrisase lagano, nemojte tih stvari ovdje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:27 pm

Kakvo razocarenje za pojedince ide na skupstini
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:29 pm

Ovo sve postaje mucno da nemam ni komentar...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:34 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Mozes li pojasniti ovo?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:36 pm

Sto se tice ankete, tu treba napraviti jedno poređenje.
Dođemo na utakmicu, svi spremni da navijamo 90 minuta, zagalame na nas k'o da na Troju idemo. I sta onda - red uspavanki, red odavanja pocasti i po neka dobra pjesma.
Mnogima to dosadi, opadne im moral i usute se - to je valjda znak loseg vođenja? A onda ide ono "Pjevaj! Ako neko zna bolje nek dođe, mi cemo odma sici".
Naravno, nece niko. U ovom trenutku ne postoji (ne nudi se) neko ko bi to bolje obavljao, ne postoji budala koja bi se u to upustila.
Za to im treba odati pocast. Koliko god radili pogresno, jedini pokusavaju da to nesto odrze u zivotu. Nisu savrseni, nije niko. A vidi, jug niko ne rusi jer nemaju neke zavidne "rezultate" u zadnje vrijeme. Koliko stete nanesene klubu, a nikad ih nije docekala zakljucana kapija. Nikad niko kazne nije dobio kao u svakom normalnom klubu. Nikad ih niko nije tjerao, i oni su tu zbog Zelje, kao i svi mi.

Tako i ova uprava. sve sto se uradilo u sportskom dijelu je blijedo, na trenutak bljesak i onda nazad u svakodnevnicu. Odrzavaju neku konstantu i nikako da naprave korak naprijed. Ne znam i ne zelim da ulazim u to sta je razlog tome, ali eto vec je receno, ako ima bolje rjesenje, izvolite ponuditi.
Nece ni to niko, nisu ljudi budale kad vide sta ovi prozivljavaju. A koja je poenta tjeranja samo da bi se otjeralo? Da se silom prilika tu nađe neko ko nema kapacitet ni ovu konstantu da odrzi?

plavi brat
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:37 pm

Brkoo je napisao/la:
sri nov 14, 2018 7:34 pm
Mozes li pojasniti ovo?
??? i ja bih bio zahvalan

Premier
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:47 pm

BlwD je napisao/la:
sri nov 14, 2018 7:36 pm
Sto se tice ankete, tu treba napraviti jedno poređenje.
Dođemo na utakmicu, svi spremni da navijamo 90 minuta, zagalame na nas k'o da na Troju idemo. I sta onda - red uspavanki, red odavanja pocasti i po neka dobra pjesma.
Mnogima to dosadi, opadne im moral i usute se - to je valjda znak loseg vođenja? A onda ide ono "Pjevaj! Ako neko zna bolje nek dođe, mi cemo odma sici".
Naravno, nece niko. U ovom trenutku ne postoji (ne nudi se) neko ko bi to bolje obavljao, ne postoji budala koja bi se u to upustila.
Za to im treba odati pocast. Koliko god radili pogresno, jedini pokusavaju da to nesto odrze u zivotu. Nisu savrseni, nije niko. A vidi, jug niko ne rusi jer nemaju neke zavidne "rezultate" u zadnje vrijeme. Koliko stete nanesene klubu, a nikad ih nije docekala zakljucana kapija. Nikad niko kazne nije dobio kao u svakom normalnom klubu. Nikad ih niko nije tjerao, i oni su tu zbog Zelje, kao i svi mi.

Tako i ova uprava. sve sto se uradilo u sportskom dijelu je blijedo, na trenutak bljesak i onda nazad u svakodnevnicu. Odrzavaju neku konstantu i nikako da naprave korak naprijed. Ne znam i ne zelim da ulazim u to sta je razlog tome, ali eto vec je receno, ako ima bolje rjesenje, izvolite ponuditi.
Nece ni to niko, nisu ljudi budale kad vide sta ovi prozivljavaju. A koja je poenta tjeranja samo da bi se otjeralo? Da se silom prilika tu nađe neko ko nema kapacitet ni ovu konstantu da odrzi?
Nije da nece niko nego jednostavno ne smije.Mislis kad bi se ko usprotivio zuli i ekipi kako bi to zavrsilo? Sigurno bi rekli to brate hvala na sugestiji...ja ja mozes mislit.Momci koji su se usprotivili su shvatili da nema nista od vodjenja borbe s takvima i na drugoj su tribini.

sajo10
Kontakt:

sri nov 14, 2018 7:53 pm

CURVA je napisao/la:
sri nov 14, 2018 7:50 pm
sta je u pitanju ?
Miske se pisa po sirotinji.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 28 gostiju.

Prijava