storm_raider je napisao/la: ↑uto nov 06, 2018 9:29 am
Ma bravo...
Bas tako, u tranziciji smo i ona je bolna. Ali, isplatice se sve to. Moze Misimovic iskesirati 10 miliona, ali onda bi se nanijela steta klubu, jer sta kada taj Misimovic ode? Bitno je da se napravi sistem, gdje kada ode najbitnija karika uopste se ne osjeti, jer postoje drugi lideri koji ce zakrpiti. To je proces, i koliko god da smo nekada kratkovidni, mislim da ova anketa ipak govori koliko razum preovladava, ali i da je uvijek ona vecina ljudi koja razmislja ispravno nekako najtisa. Zasto je to tako, ne znam, jer je obaveza tim ljudima da budu najglasniji.
E sa ovim se ja ne bih složio. Problem bi bio kad bi on ikeširao (mada si ti lupio baš veliku cifru ali eto držaćemo se nje) 10 miliona, pa mi doveli 15 igrača koji će imati plate tolike da prihodi i rashodi budu u velikom raskoraku. Tad bi "propali" ako ne bi vratili uloženo.
Ali zar ima neko lud da misli da mi sa 10 miliona ne bi znali/bili bolji, u boljoj situaciji nego sad.
Eto ne treba uopšte da ulaže u klub, nek se zakonski ako je to moguće, "ugradi" u plate igrača pa da dovedemo 3-4 igrača koji će imati plate po 20 hiljada mjesečno (350 godišnje), nek se ugradi i u potencijalni transfer...
Nekako mi je baš glupa ta priča kako bi bilo loše da imamo neku lovu...bi jedino u slučaju da imamo totalno nesposobne ljude koji bi to potrošili nekvalitetno. ja mislim da nisu tako loši, ti očito onda da jesu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍