SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 11:27 pm
Eto kod Sinana intervju sa Cenanom, ima covjek smisla. Mislim da je steta sto smo ga otjerali. Nekako mi djeluje sigurnije od Beslije.
Intervju kao da je on sam sebi pripremao pitanja. Mislim, stoje neke stvari koje je rekao i zasluge koje sebi pripisuje, ali opet su izostavljene mnoge negativne.
Ako stavimo to na stranu, pošten je. Rekao je to, to i to sam ja uradio, zbog toga i toga sam otišao. Primjer kako treba govoriti osoba koja ode iz kluba - s respektom, ali i kritikom za neke stvari. Najviše mi se svidjelo ovo što je rekao za Amara i Senada (iako i u ovom slučaju fali pitanje u vezi s tim da li je u njegovo vrijeme razgovarano s Amarom i slično), a tiče se toga da se treba sjesti, pričati, staviti Želju ispred svih drugih interesa i raditi. I ono da smo prvi na tabeli, a dođe 1.500 ljudi (a, da je Amar tu, drugačije bi sigurno bilo), da to govori da nešto ne valja.
Ono, nije loš intervju, posebno mi se sviđa dio u vezi s odnosom prema igračima, ali nema pitanja o negativnim stvarima, još nekih "dubljih" pitanja i sl.