Eh jbg sada buraz, ako je jos to istina onda stvarno jbg.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 7:53 pmKone igrCe zastupa dzeka muminovic? Jel moguce da smo dozvolili da se taj uhljup mota oko kluba?
Zec, Zajmovic i Ramovic. Sad ne znam tacno da li ih zastupa kao menadzer ali tu je kao neka njihova protekcija.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 7:53 pmKone igrCe zastupa dzeka muminovic? Jel moguce da smo dozvolili da se taj uhljup mota oko kluba?
A u picku materinu.Budi Željo je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 7:58 pmZec, Zajmovic i Ramovic. Sad ne znam tacno da li ih zastupa kao menadzer ali tu je kao neka njihova protekcija.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 7:53 pmKone igrCe zastupa dzeka muminovic? Jel moguce da smo dozvolili da se taj uhljup mota oko kluba?
Hmm, ne znam koliko je bilo glasova kad si ti gledao, ali trenutni rezultat ankete je da 38% ljudi misli da trebaju podnijeti ostavke (13% odmah a 25% na kraju sezone), 56% misli da trebaju ALI ako ce doci "Amar ili neko bolji", a tek je 5% glasalo za opciju NE.cipiripi je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 8:01 pmKako dobra anketa na org-u vezano za upravu. 89 posto raje misli da ova Uprava treba ostati, napokon se cuje glas nas starijih, a svi znamo da je na org-u vecina raje preko 30 godina i da nema balavurdije, i svi znamo da je dosta clanova Uprave na istom pa neka se cuje glas razuma i vecine
A nas balavurdiju ko hebe. Sto je nase misljenje manje vrijednocipiripi je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 8:01 pmKako dobra anketa na org-u vezano za upravu. 89 posto raje misli da ova Uprava treba ostati, napokon se cuje glas nas starijih, a svi znamo da je na org-u vecina raje preko 30 godina i da nema balavurdije, i svi znamo da je dosta clanova Uprave na istom pa neka se cuje glas razuma i vecine
Prepade me.Kazni sefcz je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 8:10 pm[twitter] A1[/twitter]Hmm, ne znam koliko je bilo glasova kad si ti gledao, ali trenutni rezultat ankete je da 38% ljudi misli da trebaju podnijeti ostavke (13% odmah a 25% na kraju sezone), 56% misli da trebaju ALI ako ce doci "Amar ili neko bolji", a tek je 5% glasalo za opciju NE.cipiripi je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 8:01 pmKako dobra anketa na org-u vezano za upravu. 89 posto raje misli da ova Uprava treba ostati, napokon se cuje glas nas starijih, a svi znamo da je na org-u vecina raje preko 30 godina i da nema balavurdije, i svi znamo da je dosta clanova Uprave na istom pa neka se cuje glas razuma i vecine
EDIT: Pardon, pomijesao dvije ankete. Hrkljus, glup sam, priznajem.![]()
![]()
Mogu li i ja KAKO na org?cipiripi je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 8:01 pmKako dobra anketa na org-u vezano za upravu. 89 posto raje misli da ova Uprava treba ostati, napokon se cuje glas nas starijih, a svi znamo da je na org-u vecina raje preko 30 godina i da nema balavurdije, i svi znamo da je dosta clanova Uprave na istom pa neka se cuje glas razuma i vecine
storm_raider je napisao/la: ↑pon nov 05, 2018 8:30 pm14 za NE
1 za DA
Zdrava prica je i ovdje @plavi brat